Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dopieszczona bardzo żona

dzie temat?

Polecane posty

Żonka - pogodziłem się z losem, ale liczę, że przed śmiercią uda mi się potrzymać żywą dziewczynę za rękę, być może nawet zobaczę jakieś tzytzki na żywo (((:classic_cool:))) Tak... jak będę miał zaawansowane stadium nowotworu, to założę temat na kafe z prośbą...:classic_cool:

papierosy są do doopy!! Pójdę do piwnicy i jakiegoś winka siorbnę sobie przy okazji przelewania:) Bananowo- kiwiowe trzeba dokarmić:) Znikam, prześlijcie na @ jakieś zdjęcie gołej baby, może być nawet kwadracik na planszy...:( jak nisko człowiek upada...

upadłem tak nisko że siedzę tu przed Wami kompletnie ubrany, nie tylko w spodniach ale i co zgroza pod spodem mam majtki:( aseksualność mnie dopada, depresyjna:( idę pić, znaczy zlewać wina z nad osadu;)

bokserki to podstawa!! pod nazwą majtki męskie nie kryje się u mnie pojęcie jajogniotów!!

Licytuję dalej - posiadam również bokserki z napisem "zaopiekuj się mną" (((:classic_cool:))) Witkacy - co do gaci pełna zgoda, ostatnie jajognioty nosiłem chyba z 12 lat temu :D 🖐️

a ja mojej lubej kupiłem stringi z napisem "słodkie lenistwo":) żeby było śmieszniej to napis jest po polsku, a kupiłem je w Rumunii Żono-> fakt, smęty jak chooj!!