Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mająca dosyć już

Może ktoś doradzi jakieś inne tabletki anty? proszę

Polecane posty

Gość mająca dosyć już

przeszłam z Yasminelle na Novynette z powodu depresji i nerwów i MAM JESZCZE GORZEJ. Kończę już z tabsami bo to bez sensu i tak nie mam ochoty na seks, łażę wiecznie przybita, ryczę na wszystkich... chyba że ktoś mi poleci jakieś inne tabsy...

Gość Cremonka
Logest ,jeszcze nie slyszlam zlej opini na temat tych tabletek:)

Gość cerazette--------
do autorki: a z kąt wiesz że te wszystkie objawy to od tablet???? ja biorę cerazette , i mam dokładnie to samo co ty ale nie pomyślałam że to od tablet , myślałam że to takie przejściowe przemęczenie. a czy ten logest to drogi jest???? ja za swoje płacę 7,50 zł. a jak to jest naprawdę od tablet to wystarczy tylko zmienić na drugie????

ja jem yaz takie nowe nie robie sie miedzy nimi przerwy i jak narazie wsztstko jest po staremu tzn lepiej....

Gość Cremonka
logest sa drozsze zalezy w jakiej aptece kupisz ,musisz liczyc tak okolo 30zł ,dziewczyny dlaczego nie mowicie o tym swoim lekarzom przeciez to normalne ze na wasz nastroj moga miec wplyw tabletki antykoncepcyjne ,przeciez zawieraja hormony odpowiadajace rowniez za wasz nastroj

Gość cerazette--------
jeśli to faktycznie o od nich to muszę powiedzieć ginowi i poproszę o ten logest. co z tego że cerazette są dużo tańsze jak życie wygląda do dupy :(:(:(:(

Gość ona 20
ja biore yasmin i nerwow nie mam a kiedys mialam i to jakie:) pozdrawiam

Gość mająca dosyć już
ja brałam Yasimnelle - jedne z najdroższych o ile nie najdroższe tabsy... i takie mam efekty... psychiczne. Przewertowałam już pół netu i wiem tyle że sama nie jestem, że jak ktoś ma skłonność do depresji, złych nastrojów to tabsy mu to mogą nasilać... Co mi z tego że fizycznie jest super, że nawet schudłam 2 kg... jak świat mi się wali. raczej kolejnego opakowania nie wykupię choć mam receptę... bo mój związek wisi na włosku, bo życia mam dosyć... w czasie 7 dniowej przerwy życie nabiera barw! a co na to gin? zdziwił się... zapisał Novynette a ja pytam: czy np po plastrach jest podobnie?

Gość samasobie
teraz na "prowadzenie" w cenie wychodzą chyba yaz. mi nic po nich nie jest tzn. jestem podminowana jak zwykle i jak zwykle mam załamke :/

Gość mająca już dosyć
teraz mam 7 dniową przerwę po pierwszym opakowaniu Novynette i zastanawiam się czy kupić kolejne...

Gość niechcąca
Ja bym Ci radziła zrobić sobie dłuższą przerwe, ja nie brałam pół roku, i wróciłam do novynette, w zasadzie brałam je ponad 2 lata i były ok, tylko tak pod koniec już faktycznie spadło libido, ale to cieżko stwierdzić czy od tabletek bo też miałam bardzo dużo stresów wtedy, więc i ochota na seks mniejsza, Może powinnaś brać tabletki np trójfazowe, pogadaj z ginem o tym.

Gość Kin..
Brałam Novynette i też nie miałam ochoty na seks, pozatym samopoczucie miałam fatalne, przerzuciłam się na Yasminelle.. i wszystko przedemną :)

Gość mająca dosyć już
w czasie tej 7dniowej przerwy odżywam... wszystko mi się chce, nie wrzeszczę... chyba nie kupię następnego opakowania... będą gumy+Patentex... trudno