Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie pytam z ciekawosci

Avent?

Polecane posty

Gość tak sie pytam z ciekawosci

Co sadzicie o produktach firmy Avent? Smoczkach, butelkach, podgrzewaczach...no o wszystkim co oni tam maja. Napiszcie prosze swoje opinie. Jako przyszla mama robie rozeznanie w tych sprawach, a narazie nie mam zielonego pojecia...:)

Gość przerelkamowane
a ponadto butelki avent zawieraja najwieksza liczbe bisfenolu a sposrod wszystkich plastikowych butelek dla niemowlat. radze sie wystrzegac...:O

Ja jeszcze nie jestem mama ale moja bratowa dostala w szpitalu w ktorym rodzila dziecko wlasnie butelke Aventu i mowila potem ze dziecko mialo straszne kolki.

Gość lalolaaa
ja tam jestem zadowolona

Gość xyxx
ja też jestem zadowolona - mam laktator, butelki i smoczki

Gość karmiaca dlugo..
Jestem zadowolona przede wszystkim z laktatora i nakladek aventu na poranione sutki naprawde polecaqm!

My byliśmy tylko na tej firmie. Bardzo byłam zadowolona ze smoków do butelek jak również tych zwykłych,ze samych butelek. Jak kiedyś będe miała drugie dziecko to też wybiorę tą firmę!!! Nie jestem zadowolona z nakładek na bolące piersi bo po prostu nie trzymały się. Miałam też ręczny laktator i tu akuratnie jestem w stanie jednoznacznie stwierdzić czy był to szajs czyja po prostu źle jego obsługiwałam :D

Ja mam tylko butelke do picia z Aventu ( dostalam w prezencie) i nie jestem zadowolona, tak jak napisala Okokoko - pzecieka czasem. Nakladki silikonowe Aventu mialam przy karmieniu, u mnie zdaly egzamin - trzeba tylko kupic odpowiedni rozmiar - ja akurat mialam male, bo mam male sutki i stad tez byl maly roblem karmieniem na poczatku. Osobiscie jednak nie polecam Aventu, uzywam Nuka i jest ok wedlug mnie.

Gość karmiaca dlugo..
a mnie jako jedyne nakladki aventu lezaly a tez mam male sutki:) ogolnie to nie kazdemu wszystko lezy trzeba WYPROBOWAC..

Też używam przy małej Aventa: przez nakładki długo karmiłam i było super - butelki ok - tylko uwaga na dokręcanie - zdarzało się że nieopatrznie nie dokręciłam i mleko wylądowało na małej (( Laktator ręczny - super, ale to chyba trzeba dojść do wprawy w odciąganiu pokarmu/))

Niekapek mi cieknie ;PSmoczki Avent (z butelek) nie pasowały mojej córce a jeśli chodzi o zerówkę ponoć utrudniającą ciągnięcie mleka - pic na wodę.Mojemu siostrzeńcowi a to bardzo pasują smoczki uspokajacze Avent.