Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziubka 00000000

Co jest dobre na rozstepy ???

Polecane posty

Gość Dziubka 00000000

jestem w 4 miesiacu ciazy i obawiam sie ze moge miec rozstepy jakimi srodkami mozna je zwalczyc. Jeszcze obecnie nie mam zadnych ale w razie wypadku lepiej uzywac.... hmm... czego ????

Gość Dziubka 00000000
moze mi ktos cos doradzic?

Witaj, nie wiem czy Ci dużo pomogę, bo niestety na piersiach nie uniknęłam rozstępów, ale na brzuszku i biodrach nie mam ani jednego, a używam \"Babyderm\" z Rossmana, w porównaniu do wszystkich kosmetyków różnych znanych firm są bardzo tanie!!! No i wydajne:) Serdecznie pozdrawiam!!!

Gość oxy
przejrzyj sobie archiwum - było mnóstwo topików na ten temat - nawet w ostatnim miesiącu :)

Gość Dziubka 00000000
a slyszlalam zze krem nivea tez cos pomaga to prawda?

Gość dobra jest oliwka ..
...zwykła dla dzieci tylko jak ktoś nie lubi uczucia tłustości to nie dla niego ...ja używam perfect mamy z daxsa na piersi i osobnego na brzuch na zmiane,z żelem na rozstępy oriflame 6 miesiąc i nie ma ani jednego:)

Kosmetyczki polecają najzwyklejszą oliwkę Bambino - codziennie po kąpieli. Ja od 12 tygodnia ciąży stosuję oliwkę Hippa, jest w miarę niedroga, jak na razie jestem zadowolona ;)

Gość Dziubka 00000000
dobra dzieki wielkie

Gość poiuy6789
ja uzywam babydream z rossmana pojawiły mi sie tylko na nogach jak na raziepod koniec 7 miesiąca zobaczymy jak bedzie potem myśle ze sprawa rozstepow to dla każdego indywidualna bo ja si smaruje a jednak mam moja kolezanka nie smarowałą si niczym i nie ma nic urodzila 2 kwietnia córe

Gość przyszła mami
ja podobnie jak żyrafa używam od początku ciąży oliwki dla dzieci - najlepiej mi pasuje ta z hippa:D Obecnie jestem w 28 tc i jak dotąd nie mam ani pół rozstępu :) mam nadzieję, że tak będzie do końca:D

Gość bzduraaaa
nie można mieć pół rozstępu :o