Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LolitaX

Jak poznać który facet ma małego penisa

Polecane posty

Gość Lingwista stosowany
zawsze mówiono, ze kulturyści mają małe wacki, może taki Ci spasuje - będzie miał odpowiednią postawę, brak mięśnia piwnego, chłop jak dąb, gdzie nie dotkniesz tam twardy, z wyjątkiem krocza, ale to szczegół:)

najlepiej suwmiarką- pomiar dokładny do dziesiątych lub setnych milimetra. W razie potrzeby można użyć śruby mikrometrycznej do mikropenów:D

Gość Lingwista stosowany
mikromierz musi być koniecznie z grzechotką, żeby mierzonej tulejki za mocno nie ścisnąć, bo wtedy będzie do niczego

Gość Ci od wielkich terenówek
i szpanerskich aut 90% maluszki

Gość Lingwista stosowany
taaa, im większe auto tym mniejszy instrument, polecam kierowców tirów!

Gość Kierowca tira sam nie wybiera
a wielu z nich prywatnie jezdzi kompaktami

Gość rozmarzylam sie...
z mojego doswiadczenia to po rekach. jak ma dzue, ale zerazem i tez z ladnymy palcami (takie typowo meskie) to jest tez niezle wypasazony. gorzej jak ma drobne albo takie grubasne krotkie, totez fiutek bedzie taka kuska...

no to ja jako pierwsza przekażę Ci mądrą i PRAWDZIWĄ wiadomość- NIE MA OPCJI POZNANIA JAKIEGO FACET MA PTASZKA PO WYGLĄDZIE TYPU NOS, RĘCE, BRZUCH, PAZNOKIEĆ CZY KSZTAŁT KOLANA! ktoś tam pisze o otyłych i coś o dłoniach- mój facet waży 100kg (nie, nie jest obrzydliwy, jest przystojny jak cholera, umięśniony, tylko brzuchol ma spory) i ma delikatne dłonie a ptaszka ma całkiem przeciętnego, nawet ciut większego (dobra, przyznam że mu mierzyłam- 16-17cm) tak samo auto- o matko! to już szczyt... czyli jak nie ma gość kasy i ma malucha to penisa ma 30cm! a jak zarobi czy wygra na loterii i kupi BMW to mu się nagle skurcza do rozmiaru korniszona tak? suuuuper :O jedyne co się zgadza- to tak, można poznać rozmiar penisa ale orientacyjnie i tylko po kolorze... skóry. nie da się ukryć że jednak czarnoskórzy mają większą przeciętną niż taki Słowianin, ale i tak można trafić na \"białego\" z maczugą i Murzyna z 12cm ptaszkiem. więc dziewczyno- nie słuchaj durnot i jakiś nosach (po dużym nosie poznasz tylko tyle, że jak właściciel ma katar to mu trzeba 2 razy więcej chusteczek). pozdro

Gość lola43
Z moich dogłębnych badań wynika że niscy i szczupli mają większe członki od tych otyłych i wysokich.Być może również to kwestia tego że potrafią się tam dobrze wpasować dzięki posturze:)

lola43- jakież masz obserwacje? hodujesz facetów w laboratorium i obserwujesz ich penisy, czy miałaś już 200 kochanków i prowadzisz statystyki? Brednie brednie brednie... ale weź to wytłumacz ludziom. miała baba dwóch z dużym nosem i dużym kutasem i już będzie pisać że każdy z dużym nosem ma dużego. niscy i szczupli... a ja znam niskiego i szczupłego z małym! i co! cała Twoja obserwacja poszła się dymać :P

Gość rozmarzylam sie...
przeciesz nikt nie pisze ze tak czy siak jest zawsze bez wyjatku, to sa tylko takie sugestie, napisane w humorzystym tonie i nie mozna je traktowac za serio, wiec wyluzuj kobieto

Gość rozmarzylam sie...
humorystycznym mialo byc;-) uprzedze zanim sie jakis/jakas madralinski/ka przyczepi ;-)

to taka sama prawda jak to że rude to fałszywe, blond to głupkowate, w czarnym płaszczu to lata po cmentarzu z okrzykiem ave satan, grube baby mają największy apetyt na seks... ble ble ble moge tak do rana panimajetie że kazdy człowiek jest inny?? czy niet? bo mnie tu juz szlag trafia że ja- młoda (młode to głupie nie?) musze uczyć stare(stare to doświadczone i mądre tak?) lub przynajmniej dojrzałe osoby takich podstawowych rzeczy. to jeszcze jedna regułka do wykucia na jutro Stereotyp-- konstrukcja myślowa, zawierająca komponent poznawczy (zwykle uproszczony), emocjonalny i behawioralny (związany z zachowaniem), zawierająca pewne fałszywe przeświadczenie, dotyczące różnych zjawisk, w tym innych grup społecznych. tam pisze FAŁSZYWE!!! umiejeta czytać?

rozmarzyłam sie- ale zauważ że być może autorka weźmie to np za szczerą prawdę i zacznie latać tylko za kościstymi okularnikami do 170cm wzrostu, bo inny juz będzie be. różni ludzie i lepiej nie liczyć że ktoś ma poczucie humoru i zrozumie ironię mało ludzi rozumie ironie... widać to właśnie zwłaszcza na forach :O

Gość rozmarzylam sie...
ok z tym to sie zgadzam, ja bym czegos takiego w zyciu nie brala na powaznie no ale nie mozna sadzic innych wedlug siebie....

Gość ahahahahhieeee
nie wiem jak facet może gruby i być przy tym umięśniony i przystojny.

Gość duza stopa
A ja slyszalem ze faceci z duza stopa maja dlugie ku***y . A ktos powiedzial ze nie liczy sie rozmiar tylko akcja !! czy to prawda ?

normalnie- tak samo może być kapitanem drużyny siatkówki plażowej swojego miasta, bardzo dobrym graczem w koszykówkę i niezłym w nogę (oto mój mąż) :) twarz bardzo interesująca, ciemna karnacja cały rok, piękne, duże oczy, łydki CHOLERNIE umięśnione, uda i tyłek ze stali, tylko spory brzuszek :) widzisz- znów się potwierdza że każdy jest inny. osoba ważąca 100kg wcale nie musi być obleśnym, sflaczałym flegmatykiem :)

Gość nie sypiam z komiczne
podobno facetom z duzymi wackami poca sie bardzo dlonie (tzw. wilgotna ryba)

Gość LolitaX
te wypowiedzi są niezłe xD a nie liczy się u mnie akcja, tylko atrakcja ;p chcę małego

Gość Pewnie że facet przy kości
może być przystojny oczywiście bez przesady, lepiej jak trochę przy kości niż szkieletor

Gość Nie masz wcale dużego
zaokrągliłeś sobie w górę te 14obwodu to pewnie 13 i ciut ciut co mierzy się na środku a nie w najgrubszym miejscu przy końcu. A długość gdyby ci zmierzyli badacze do statystyk miałbyś pewnie 14,5cm bo jest udowodnione że każdy sam mierzący facet dodaje sobie 2 do 3 cm. tak że masz przeciętniaka raczej

Gość Nie masz małego tylko nie
udowadniaj że masz dużego 13cm obw na 15cm długości to 50% facetów ma takie

uuuu, agresywny blokers z umiłowaniem do gunów i wielkich murzyńskich knag strach się bać

Gość Przeciętny aktor na filmach
ma 14cm 15cm obw i 18cm 19cm długości możesz porównać jak masz 14obw to faktycznie już dużo

Gość Tu każdy podchodzi do tego
na luzie i nie traktuje tego tak poważnie wiedząc że nie ma na to reguły a od każdej reguły zawsze są wyjątki a ty potraktowałeś to tak poważnie to odpowiedz sobie jeszcze poważnie jaką masz inteligencję

Gość Sam piszesz że przydało
by się więcej czyli masz na tym punkcie kompleksy i może stąd ta agresja odpowiedz sobie sam

Gość Wiele kobiet lubi do końca
i jest w stanie przyjąć 18 do 19cm więc na długości jesteś w takiej samej sytuacji jak ten co ma 12cm