Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie o..

test ciazowy jaki wybrac?

Polecane posty

Gość Pytanie o..

Ktory z testow ciazowych wykryje ciaze po 7-8 dniach od upojnej nocy? Robilam jeden test "no name" dwa dni temu(6 dni to stosunku) i mi nic nie wyszlo, ale mam obolale piersi i bole w podbrzuszu wiec spodziewam sie ze jestem w ciazy. Prosze o porade. Nie moge juz dluzej czekac bo sie wykoncze psychicznie z bolu ;( Aha i jeszcze mam jakies dziwne uplawy :(

Gość Sprzedam puszkę
6 dni to Ci żaden nie pokaze, najlepiej poczekaj do dnia miesiączki bo szkoda kase tracic

Gość Pytanie o..
Czyli zaden test nawet po 10 dniach nie wykryje ciazy!??? Ja sie chyba zalamie :( Nie wiem czy zaciazylam, moze te bole w podbrzuszu, te uplawy i tkliwe piersi to moj wymysl, ale ja chyba zwariuje jak mi przyjdzie czekac jeszcze tydzien ;(

Gość ja mam 45cm i moze
mnie test nie wykazał nic 2 dni po spodziewanej dacie@.Dopiero po tygodniu od tej daty zrobiłam i wyszła blada 2 kreska.Idz zrobic sobie test beta hcg-bo mozesz sie przejechac nawet na najbardziej sprawdzonym tescie.Zycze zdrowego dzidziusia!

Gość Pytanie o..
ale ja nie wiem co to jest ten beta test! jasniej prosze :)

Gość badanie krwi
na poziom beta hcg

Gość badanie krwi
w prawie kazdym laboratorium robia

Gość Pytanie o..
aha...ale mi chodzilo bardziej o cos z tych domowych testow. jakis pre test czy cos w tym stylu.. no ale skoro mowicie ze one nie pokaza ciazy i ze to za wczesnie to moze rzeczywiscie poczekam-chociaz jak kupowalam test w aptece jakis no name to mi pani powiedziala ze jest bardzo czuly i wykryje ciaze jeszcze przed okresem, ale do okresu to u mnie jeszcze conajmniej tydzien ;(

to jesli nie chcesz robic bety-poczekaj jeszcze trochę.Ja za bete zapłaciłam chyba 40zł-nie trzeba robic na czczo.Takie badanie jest naprawde wiarygodne.

Gość Pytanie o..
dobra, dzieki gonzallo jak bede bardziej przekonana to zrobie se taki test, na razie nie jestem jeszcze az tak zdesperowana ;) czytam po prostu na roznych forach ze sa testy ktore wykrywaja 6 dniowa ciaze, nie wiem na ile to prawda-dlatego pytam o wszae opinie ;)