Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do ciebie umieram nie martw si

A.Cegielska jest w 7 tc a ma brzuch jak ja w 4. dziwne

Polecane posty

Zastanawiam się nad jej maleńkim brzuszkiem. Na fotkach czy tez w telewizji widać było dosłownie maleńki brzunio- taki jak ja miałam w 4 miesiącu. Czy faktycznie ta jej ciąza az tak dobrze sie rozwija. Nie sądze bo z pewnościa jej dno macicy sięga do pępka tak jak u mnie teraz, a jej powinno byc powyzej juz. Marwię się o swój mały brzuch bo np Cichopek ma tak wielki jakby to był własnie 7 miesiąc. No ale u Cegielskiej to wogóle tragedia. Moze mało wody albo jakas wada? jak myslicie dlaczego w 7 miesiącu brzuch jest ledwo widoczny?

Gość 111111
a moze dlatego że nie przytyła jak słon !!!! a dziecko nei ma nic do tego ja miałam córeczke z wagą 4 kg a jak poszłam rodzic to myśleli ze jestem w 6m

Gość uyjdfcvmj
gdzie w internecie moga byc jej fotki?

na Pudelku czy na Kozaczku widziałam. Wiesz, ja tez nie utyłam, no moze 2 kilo bo jednak raz na jakis zjem pomidora czy zupę, ale czy się chce czy nie to sie utyje bo dziecko rosnie, musi sie rozwijac, matka musi cos jesc by dziecko mogło zdrowo sie rozwijac. To ciekawa jestem co zajadada cegielska bo chyba nic i dziecko moze się urodzić słabe.

Gość obserwuję co sie dzieje
taa jasne, Zawsze się tak tłumaczą tłuste babska. Tak powinna normalna kobieta w ciąży wyglądać. A nie jak słoń! Tyjecie po 25 kg i uważacie, że to normalne.

Gość lkkllkj
Ja zauważyłam, że ona nie tyle brzuszek ma mały co po prostu bardzo chuda jest, tak nienaturalnie chuda....ręce ma jak truposzczak...Pewnie zależy jaj na karierze, z tego żyje w końcu. No i mało je, dzidziuś bierze wszystko a to się odbija na jej zdrowiu. Dla niezorientowanych: przybieranie na wadze w ciąży to proces naturalny, spowodowany hormonami a nie obżarstwem! Hormony jak wiadomo różnie działają u różnych ludzi, a efekty takie że u jednej przybywa 10 kg a u innej 20 kg. Pewnie że jak ktoś będzie w ciąży duuużo jadł to dużo przytyje niż normalnie. Poród, opieka nad noworodkiem, karmienie to jednak wysiłek, tłuszczyk się wtedy jak najbardziej przydaje, a matka natura tak nas zaprogramowała na wszelki wypadek, gdyby brakło "pozywienia", co za czasów naszych przodków było częstym zjawiskiem.

Gość paniciekawska
To kiedy ona ma rodzić? ja słyszałam ze wczesną jesienią, więc najwcześniej we wrześniu. To jak może być w 7 miesiącu? co najwyżej w 5. jakies sprzeczne informacje podają

Gość zofija1111
tak jest w 7 miesiacu czy juz nawet poczatek 8 i chyba jej troszke zazdroscicie ze jest szczuplutka i ladnie wyglada i informuje was ze odzywia sie zdrowo i o dzidzie bardzo dba jakby chciala kariere moglaby sobie odpuscic jej meza stac na to by utrzymac ja i dziecko ( jest biznesmenem ) ale dziewczyna jest ambitna, w ciazy sie swietnie czuje wiec bedzie pracowac tyle ile da rade

A skąd wiesz że zdjęcia w internecie są aktualne?? Czytałam o niej na pudelku ale zdjęcia mogą być przecież stare

Gość zofija1111
pudelek podawal nieprawdziwe info

Jakie by to info nie było, nie ma co oceniać zdjęć bo nie wiadomo kiedy były robione, gdzieś czytałam że w DDtvn mówiła że będzie mieć synka czyli tam chyba była ale nie widziałam to nie wiem

Gość do ciebie umieram nie mart
ja pisałam ze w 4 miesiącu lekarz powiedział ze dno macicy mam powyzej pępka czy na pępku jakos tak. No ale nie mówił napewno ze poniżej pępka. Dlatego ja byłam zaskoczona ze mam brzuszek tak wysoko. Teraz jestem w połowie 5 miesiąca i w sumie nieco brzuszek sie uniósł, ale zeby specjalnie był wielki to nie. A cegielska mając 7 miesiąc i wyglądając na 4 miesiąc jest dla mnie nienormalnościa. Biedne dziecko wogóle nie rosnie i nie rozwija się. ja tez dbam o linię, starm się mało jesc, nie tuczące, ruszam się i nie stresuję się, piję wodę i tez nie duzo i mimo to waga minimalnie rosnie i wyglądam normalnie na swoje 4-5 miesięcy a ona na swoje 7 miesięcy niestety nie wygląda- i to jest ta nieprawidłowość.

Gość Marta z Piastowa
Dzis o niej czytalam w imperium ,jest w 7 miesiacu ciazy.

Gość ja pomogę ci na
brzuch ma faktycznie mały.Oby urodziło się zdrowe.

Gość gugugugugyyyy
ale chrzanicie !!! jak jest w 7 tyd ciazy to jak moze miec duzy brzuch???? Ja jestem teraz w 7 mies i brzuch mam jak slon ale tez podobno dziecko ma byc duze wiec...

Gość lkkllkj
A niech tam sobie wygląda jak chce;) Ale brzuch wcale nie ma mały....ja też taki miałam w 7 miesiącu...Może tak ją ubierają tylko że wygląda na mały brzuszek:) Co wy się dziewczyny martwicie, jej brzuch, jej dziecko, jak tak chce to proszę bardzo:)

Gość poratować
ona jeste w 7 miesiącu a nie 7 tygodniu przeciez

tjaaa.bo jakby byla gruba i pasztet to byloby ok,prawda?Jest szczupla, prawdopodobnie ma lepsza opieke lekarska niz Ty zalozycielko topicu . Maly brzuch nie rowna sie slabiutkiemu dziecku a duzy-silnemu i zdrowemu!

Gość wierka sierduczka
babony plotkarskie, zajmijcie sie swoimi sprawami i swoimi brzuchami

ja mam mniej wiecej taki brzuch wlasnie jak ona narazie przytylam 6kg, a pod lużnymu bluzkami jeszcze brzuszek schowam, mimo ze wystaje to na ciaze nie wyglada a jak ubiore n.p bluzke ciazową taka ktora ladnie pokazuje brzuch to dopiero wtedy widac ze jestem w ciazy