Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klara..19

mam 19 lat a dostałam zaproszenie na wesele z rodzicami. poszlibyście

Polecane posty

Gość o matko ta twoja ciotka
aha i wiesz ja tez mam wesele w tym roku tylko, ze swoje i kuzyna ktory ma 16 lat zapraszam z osoba towarzyszaca bo wiem, ze ma jakas sympatie, a skoro innych z os. tow to czemu jego nie... nie rozumiem niektorych ludzi, moglaby chociaz trzymac jezyk za zebami to ciotka

Gość Klara..19
nie no nie pojde bez przesady, po tej rozmowie ciotki z mama pozbyłam sie wątpliwości. ja etz do tej pory wszędzie byłam zapraszana z chłopakiem. tak jak pisałam u niego były 2 weslela bylismy razem. w mojej rodzinie jakies ponad 2 lata temu bylo wesele, wtedy jeszcze z moim chłopkaiem dopiero zaczynalismy sie spotykac. miałam 17 lat i dostałam z os tow. bylismy razem. tak ze teraz nie ide

Gość its me bitches
ale masz problem.... zebym to ja takie miałe. głupia suczo nie pasuje ci to nie idz a nie zawracasz głwoe głupotami. co za tępa strzała...;/

Gość dojrzała panna
skoro zdecydowałaś się nie iść to wypada zadzwonić do pary młodej i uprzedzić że Cię nie będzie ale życzysz im wszystkiego dobrego tak wypada ...a jeśli zapytają o powód to ze spokojem możesz powiedzieć że chciałabyś ale samej Ci się nie uśmiecha a masz osobę towarzyszącą ale nie została zaproszona i zobaczysz jak zareagują ....wg. mnie to nie jest żadne wtedy wpraszanie się a zwykłe wytłumaczenie ale zrobisz jak uważasz

Gość Klara..19
suką jestes ty mało inteligentny nicku. nie bede juz do nich dzwonic. mama przez telefon sama powiedziała ze mnie w takim razie napewno nie bedzie

zadzwoń może z życzeniami, ale po ślubie. Bo tak to będzie wygladało na wprasznie się. Brzydko postapili i koniec.

Gość jjaaaa
no to ładnie Cię potraktowali! Faktem jest ze z rodzinką najlepiej na zdjeciach się wychodzi! sytuacja fatalna, sledziałam cały czas wpisy i nie wiedziałam ze az tak to sie skonczy! w sumie szkoda ze tak wyszło ale przynajmniej wiesz na czy stoisz. Pozdrawiam serdecznie :)

i dobrze zrobili, po co maja przeplacać:) wkońcu małolata z Ciebie jest.

Gość wandusia a
Nie wiem, o co sie tu tak boczyć. Nie patrz na to pod kątem "czy ktos mi zrobił przykrosć", tylko popatrz na to "co ja z tym zrobię". Zostaw tych ludzi i ocenianie ich w spokoju. Stoisz przed sytuacją i teraz zdecyduj - czy chcesz isć na wesele bez chłopaka, czy nie chcesz. Jak chcesz - idź, jak nie chcesz - nie idź. My i tak sytuacji do końca nie znamy. Nie wiemy, jakie masz stosunki z tymi osobami. Ja bym poszła, jakbym pare młodą lubiła. Jakby mi ta para młoda latała koło dupy - nie poszłabym.