Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość styl życia gnoja

Pierwsze opicie się/popijawa.. wasze doświadczenia, rady...

Polecane posty

Gość styl życia gnoja

Hej! Jakie macie miłe lub nie miłe wspomnienia dotyczące pierwszego opicia się? I tak w temacie, jakich rady udzielilibyście takiej niedoświadczonej dziewczynie jak ja? I co polecacie (tzn wino, wódka?) na taką popijawę wśród grona najbliższych przyjaciół? Ja niestety nie mogę nic napisać, bo jeszcze nigdy się nie upiłam, a chciałabym wiedzieć jak to jest :) Napiszcie, jak to było u was :D

fuj! Ja wypiłem jak byłem dzieckiem 3 mocne piwa i mi piana z buzi szła i żygałem cały dzien :D a mamie powiedziałem, ze zle sie czuje :D bo mnie do szkoly chciała wysłać :D

Schlalam sie wodko, zygalam w wannie, obok kolezanki, jakis chlopak chcial mnie do lozka zaciagnac, przelizalam sie z kazdym chlopem na imprezie i z jedna dziewczyna, nie apmietam, jak wrocilam do domu. Nic fajnego, zaluje tamtego wieczoru :(

Gość dojrzała panna
podstawowa zasada nie mieszać alkoholi :)

Gość styl życia gnoja
ja właśnie będę mieć takie spotkanie, na które koleżanki przyniosą alkohol i mamy pić. Tylko się trochę boję, bo nie wiem ,co będę robić jak się opiję...

rozbiorą cie i cie nagrają i wrzucą na you tube i pokaża w szkole :D lepiej z umiarem :D

ochlalam sie mega chamsko na ognisku, wymienilam sline z jakims gosciem z 10 lat starszym, byly macanki, rzygalam dalej niz widzialam, musieli mnie prowadzic do domu, reszty nie pamietam, moze to i dobrze ze nie pamietam ... :|

ja upiłam się pierwszy raz wstrętnymi hranasiami i cytrynową wódką, rzygałam i ogólnie było mi wstyd za siebie i to nie jest miłe wspomnienie :P a moja rada jest taka: jak nie znasz umiaru to nie pij :P

jak juz poczujesz ze nie mozesz pic wiecej to nie pij, nie wlewaj nic na sile, i najwazniejsze NIE MIESZAJ :D

Gość a ja pierwszy raz tak sie
opilem ze polizalem koledze penisa

Gość czakalakaxxxxxx
nie mieszaj alko, jak bedziesz pila wódke to rob odstepy miedzy kolejkami bo woda pozno trzepie, najedz sie przed popijawą porząnie i nie wracaj za szybko do domu:D poczatki sa najfajniejsze :p

wodka cytrynowa?? to jest cos takiego?? jeszcze powiedz, ze była gazowana :D

a i jeszcze, jak pjesz na siedzaco to se wstan od czasu do czasu i pochodz albo nie wiem :D bo ja raz mialam tak ze pilam pilam, w ogole prawie nie wstawalam, a potem jak juz wstalam to nie moglam na nogach ustac ... ;/ wyjebalam ze 3 razy ;/

a na 2 dzien jeszcze lepsza zabawa z 5 litrami mleka :D i tabletkami na ból głowy :D

Gość ten test dzisiaj byl trudny
to bylo w pierwszej gimnazjum, na dzien wiosny. kolezanka zrobila impre z woda i takimi przeczami i sie spilam po godzinie! obrzygalam jej caly kibel:D a potem koledzy musieli zaciagnac mnie do lozka bo sama nie bylam w stanie dojsc. ale fajna byla ta impreza:D

Moja koleżanka w sylwestra napiła sie aż do nieprzytomności :D trzeba było ja nieśc buty pogubiła ... ciezka była więc co chwila na chodniku lądowała :D bo nie mieli siły jej nieśc ... reszta w nie lepszym stanie :D

Gość fgnmkf
Poszłam nad wodę z koleżankami. Piłyśmy wódkę i piwa i jak już wypiłam 5 i pół piwa to do tej połowy dolałam pół puszki wódki, tak się schlałam że wpadłam do wody, koleżanka mnie przebierała bo miałam całe spodnie zarzygane, do domu dotarłam po 7 godzinach, wspinałam się po bramie bo nie mogłam wstać, później zamknęłam się w łazience i rzygałam do wanny i tam zasnęłam. Ojciec musiał zamek wyłamać żeby mnie stamtąd wyciągnąć i dostałam zjebe :D

Gość czakalakaxxxxxx
a mnie w piatek :p ajjajaj :D