Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rubensowa kobitka

Co za nienormalne czasy gdzie promuje sie puste Barbie i anoreksję

Polecane posty

Gość LizziCompany
Mario to ciebie powinni wystrzelać;) pokaz swoja morde paszczurze! bauahahhahahahahahha PASZTETY DO DOMU !!!! WYSTRZELAC PASZTETOW SIEDZĄCYCH NA KAFE !! CZŁOWIEKU JESTES FACETEM CZY NIE? OFC ODP. BRZMI NIE !:D BUAHAHAHAHAHHAHA KREEETYN ... a co do tematu ja przy wzroscie 173 waze 57kg;))

Gość zapomniałaś dodać
"...kobiety o kobieco zaokrąglonych kształtach też zasługują na przystojniaka" oraz: "zakompleksieni panowie" 0/10

chociaz w sumie, nikt tu nie krytykowal szczuplych, czy nawet chudych kobiet, tylko 'lansowanie' ich, calkiem niezle to argumentujac w pewnym miejscu nawet

Gość jshogsi
A kto napisał, że się przejmujemy i , że zamierzamy robic to, co autorka będzie kazać? Nie widzę żadnej wzmianki na ten temat, więc już sobie nie dodawaj. Po prostu uświadamiam jej, że nie każdy szczupły i chudy człowiek podąża za jakąś modą na odchudzanie, tylko po prostu ma tak z natury. Czytaj ze zrozumieniem te verde.

Gość majamajamajamajamajamajamajaaa
na zlosc tacie z niektorych tu madrosci wynika, ze przy wzroscie 155 cm trzeba wazyc ze 20kg zeby byc szczupla, zdrowa i [piekna nie no!40 na przyklad to przy 155 ideal kurwa! debiki!nie moge czytac tych anorektycznych chudych szkap!

Gość sofbsdofi
Po co w ogóle z nią dyskutujecie? Widać z daleka, że to prowokacja i to w dodatku słaba. Autorka zapewne teraz siedzi i ma polewke z was. 0/10 😴

Gość na zlosc tacie
na zlosc tacie wie na czym sztuka polega:) widzialam wczoraj te 40kg laske w TVN:O wiem jak wygladaja ludzie tuz przed smiercia - ta istota to chodzacy trup! jesli komukolwiek sie to podoba to gratuluje gustu:O nie mowie, ze lepiej miec nadwage czy byc otylym, bo to tez nie jest przede wszystkim zdrowe, ale nie przesadzajmy z ta chudoscia. trzymajmy sie w normie i bedzie git malyna:D

Gość jshogsi
Przechwalanie wymiarami? Jakoś nie zauważyłam ani jednego wpisu na ten temat. Dziewczyny raczej ubolewają nad tym, że nie mogą przytyć mimo, że bardzo by chciały. Nie stosują zadnych diet, marzą o nabraniu wagi, a tu nic. Więc radzę czytać ze zrozumieniem, a nie dorabiać sobie teorie i czytać cos, czego nikt nie napisał.

Gość majamajamajamajamajamajamajaaa
dokladnie o czym takie laski gadaja?tylko o wadze!sa na tyle puste ze tylko to je interesuje!

Gość nie promuje się anoreksji
tylko na kobiety o sylwetkach manekinów najłatwiej jest szyć ubrania. Stąd tez modelki tak wyglądają. A dla panów figura klepsydry chyba zawsze będzie uznawana za pożądaną. Najważniejsze, aby się dobrze czuć w swoim ciele. I być zdrowym :)

Gość LizziCompany
mario to kretyn wstydze sie za takich facetow POLAKOW...co nie maja nic lepszego do robotu tylko sieda na babskim forum;]żałosne to mi sie rzygać chce ii nie pisze sie "żygać" tak dla sprowadzenia cie do ziemi pustaku ;] oo zaniżonym IQ ;]

Gość jshogsi
A o czym mają gadać skoro ktoś założył temat o wadze? Jest topik na ten temat to się wpisują i podają przykłady. A co, mają pisać o polityce? Ale bzdury piszczecie.

Gość LizziCompany
MARIO-nie napialam "na ziemie" bo tacy jak ty nie powinni na niej przebywac;) spalić cie,albo wykastrowac jesli w ogole byloby co kastrowac PUSTA LALECZKO:)

Gość jshogsi
Mario, kolejny raz udowadniasz, ze nie czytasz ze zrozumieniem. Wpisywałam się na poprzedniej stronie (jestem dziewczyną i widać jak dokładnie czytałeś, że się nie zorientowałeś), podawałam swoje wymiary i wiek. Nie chwaliłam się tym, tylko właśnie narzekałam, że tych kg jest tak mało, że chocbym bardzo się starała to i tak nie tyję i napisałam to po to, żeby pokazać, że nie należy wszystkich chudych i szczupłych ludzi wrzucać do jednego worka, jako odchudzających się anorektyków, bo tak nie jest. Niektórzy lubią jeść a mimo to są chudzielcami. Następnym razem przeczytaj wpis 2 razy, żeby lepiej przyswoić.

Gość jshogsi
A w jaki sposób miała pokazać, zobrazować, że jestem chuda nie podając cyfr? Chudość to pojęcie względne, niektórzy powiedzą, że jestem drobna i szczupła, a inni, że chuda. Widząc ile mam wzrostu i ile ważę można sobie wyobrazić jak to mniej więcej wygląda, więc po to podałam wymiary. Pomyśl trochę.

Gość LizziCompany
mario kochanie myslisz,ze nie uraziłes?:D to sie grubo myllisz ,moze ii myslisz,ze jestes w takim bezpiecznym wirtualnym świecie ,ale to sie wszystko odwroci przeciwko tobie,nawet jesli robisz to z nudow ii z czystego chamstwa;) nie chce mi sie z toba dyskutowac juz to robilam na te,mat dziewczyna ,ktora czegos tam nie umiala z chemii i wykazales sie jeszcze gorszym chamstwem;) nie bede sie z toba spreczac ,dobrze wiesz ,ze cie tu nie lubia ,ze nie masz jaj i nigdy ich miec nie bedziesz ...mozesz bzykac ile popadnie,ale jesli naprawde taki jestes to uwierz mi zadna tak naprawde nic do ciebie nie poczuje,ale przeciez ci na tym nie zalezy kobiety jeszcze do tego polski to kupa gówna.. w ogole mozna z toba normalnie porozmawiac? czy lepiej nie probowac? bo ja nie rozumiem takich ludzi jak ty,a chcialabym.

Gość Sratatatatatatatatata
glupota....kazdy ma wage adekwatna do swojej przemiany materii,grubosci kosci,chorob czy sklonnosci genetycznych. Gadanie ze to piekne a to brzydkie to istna glupota! Sa dziewczyny chude,o normalnej sylwetce i grubaski a o gustach sie nie dyskutuje i napewno znajdzie sie amator jakiejs z tych trzech pan. A ze ktos promuje anoreksje...Kreatorzy mody i lekarze trzepia na tym duuuza kase a media robia swoje,wmawiaja szarej masie ze lewe jest prawe i potem ta masa wierzy w to bardziej niz we wlasna smierc:-O Tak samo jak stwierdzenie ze piekna ,idealna morda to ta ktora ma maly nochal,ogromne wary i wielkie oczy...:-O widzialam wiele kobiet o takich walorach i jakos niezabardzo do mnie przemawialy...:-O byly zbyt wyraziste,o ostrych rysach :-O moja byla dziewczyna miala twarz ala mona lisa,rude piekne wlosy,zielone oczy i byla piekna,pociagajaca itd!Wiec gdzie te idealy?:-O moja kolezanka ma murzynski nos,splaszczony,szeroki ale jej buzka bardzo sympatycznie z nim wyglada i slicznie:) ja mam sredniej wielkosci oczy,usta,sredniej wielkosci nos,prosty,sredniej dlugosci i mojemu partnerowi bez uczuc podobalam sie duuuzo bardziej z twarzy niz jakies pseudo idealy:-O takie bzdety gadaja chirurdzy bo trzepia na tym ogromna kasiore. a co jest piekne to nie kwestia gadania kreatorow itp ale tego co poszczegolnemu czlowiekowi sie podoba i nie ma osoby ktora jest jednoznacznie brzydka lub pikna bo dla tego moze byc poczwara,dla tamtego boginia sexu...tyle mam do powiedzenia:D

jshogsi A w jaki sposób miała pokazać, zobrazować, że jestem chuda nie podając cyfr? kochana, podanie cyfr tez niewiele da, przy jednakowej wadze i wzroscie dwie osoby moga wygladac zupelnie inaczej 🖐️

Gość jshogsi
te verde - zgadzam się z Tobą, ale chciałam mniej więcej opisać sylwetkę. Wiem, że u każdego kg rozkładają się inaczej itd, no ale zdjęcia nie podam, więc chociaż w ten sposób chciałam przybliżyc jak to wygląda. Oczywiście masz rację mówiąc, że można ważyc tyle samo a wyglądać całkiem inaczej. Moja kol waży zaledwie 2 kg więcej ode mnie, ale ma trochę szersze biodra i przez co wygląda bardziej krągło, czego jej zazdroszczę;)

Gość LizziCompany
pisze sie lubic:) jak widac nie podlizuje sie..serce mam jak kazdy z nas i nie udawaj takiego twardziela ..w czym widzisz problem?! chcą sobie pogadac o swoich wagach to niech rozmawiają! wydaje mi sie,ze to ty ten temat załozyles i szukales tylko zaczepki.. niestety nie bedziesz Kubą wojewodzkim i nie jestes w ogole śmieszny ;) twoje wypowieddzi czytam jak kazda inna ze spokojem trzymajac fante w dłoni takze generalnie nie obchodzi mnie to ii zapewne innych tez co myslisz o babskich tematach zajmij sie sportem czym kolwiek czym sie zajmuja faceci i rozumiem,ze piszesz to co myslisz to jest dobre bo powiedzialbys zapewne np. dziewczynie ktora wazy ponad 100kg,ze jest gruba itd. i zeby sie za siebie brala jesli nie chce skonczyc pod ziemią,ale ty na ogol piszesz to tak" gruba świnio sama doprowadzilas sie do takiego stanu juz ci nic nie pomoze itd." uwazam,ze taki facet nie ma jaj..to jest zwykle chamstwo na pewno nie jestes zadowolony jak ktos cie obraza i reagujesz tym samym takze pytam po co..nie zal ci czasu ,nerwow o ile w ogole sie denerwujesz;p;)

Gość jshogsi
A czy ja prosiłam tutaj o radę? Mario zauważyłeś chociaż jedno moje pytanie na temat co mam zrobić, żeby przytyć? Jak chcę się tego dowiedzieć to wiem gdzie mam zaglądać i gdzie szukać porad. Ten wątek nie jest na temat ustalania diety, więc nikogo o nią nie pytałam. Ktoś napisał o tym jaka to chudość jest brzydka i, że ludzie są głupi, bo podążają za modą na odchudzanie. A ja w odpowiedzi na to odpisałam, że nie każdy chudy człowiek(przy tym dodałam liczby, żeby zobrazować moją szczupłość/chudość) wygląda tak przez odchudzanie, ale taką ma już naturę. Kolejny raz nie czytasz tego co masz i dopisujesz sobie to, czego nie ma:)

Gość a ja mam lekką nadwage
przy 173 cm wzrostu waże 148 kg i podobam sie mojemu misowi :)

Gość LizziCompany
;D:D juz nie jestes moim IDOLEM !:D w dodatku jestem pewna,ze chodzisz jeszcze do szkoły,a szkoda;) mam z charakteru bardzo podobnego kolege do ciebie baardzo;) tyleze w stosunku do mnie sie tak nie zachowuje.. nie massz przypadkiem na imie Radek? bo to az zadziwiające;) i wcale nie lubie wyszukanych słowek czy ja pisze jakims slangiem?:O OMG co za gamoń

Gość jshogsi
Ja śmiecę temat? To nie ja założyłam ten wątek. Ktoś napisał co sądzi o modzie na odchudzanie i o chudych ludziach, ja odpisałam, że się nie zgadzam, bo nie każdy chudy człowiek się odchudza, tylko tak już po prostu ma i nie pytałam w ani jednym poście co mam zrobić, żeby przytyć, bo to nie jest forum o dietach. Wypowiedziałam się dokładnie na temat, jaki został założony. Więc jeśli ktoś tu zaśmieca forum, to tylko Ty, bo nie czytasz tego, co ludzie piszą, tylko chyba patrzysz na pierwsze zdanie i wyciągasz mylne wnioski a do tego jeszcze obrażasz. Po to jest forum, żeby się w nim wpisywać. Poćwicz czytanie ze zrozumieniem, bo nikt tu jeszcze nie pytał o radę jak przytyć, a Ty ciągle to sobie wkręcasz;)

Gość LizziCompany
ale ja lubie fante ;] męza nie mam i,zeby nie bylo NIE TŁUMACZE SIE TOBIE tylko tak dla sprostowania,ze nie mam komu LODA robic debeściaku :D ;)

Gość LizziCompany
watpie czy jakbym Ci to powiedzial na zywo to bylabys taka spokojna (powtarzam nie użyłem wszystkich dostepnych słow jakie sa do obrazania osobnikow twego pokroju) -- nie bylabym sppokojna? ;) skarbie buchnęłabym śmiechem i na tym bysmy zakończyli rozmowe:) i tak bys mi tego w oczy nie powiedzial ...tym sie róznisz od pozostalych mężczyzn ,ktorzy mają jaja i robią to co do nich należy :D

Gość LizziCompany
bauhahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhbuahabbbbbbbbbbbbbbbbbbbhaahhaahhahahahbuahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbauahauaahhahahahahahahahhahahhaauava GIMGÓWNO !!!!! buahahahahha RATUNKI BO UMRE ZE ŚMIECHU :D :D :D :) :) :D: D ;D buahahahahahahahh SZCZAM !!!!!!:D