Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ateistka 1967

RELIGIA TO WIRUS ATAKUJĄCY LUDZKIE UMYSŁY !

Polecane posty

Gość Anna 23lata Stolica
co wy kurwa mieszacie Trójce swieta w zycie ziemskie. Ja pierdole, Bóg nie ingeruje w zycie ziemskie. Spotkamy sie z nim dopiero po smierci.

albo to ze dziewica syna urodzila ?? ehh ale ludzmi wierzacymi sie latwo manipuluje ..

skoro im wiecej grzechow to bog pozwala mu na wiecej to tylko oznacza ze bog jest msciwy - wy chyba sami nie wiecie co piszecie

malo tego - ta dziewice urodzila takze dziewica:D Anna - masz niezle slownictwo jak na katoliczke..

Gość taksobiemyślę...
Może tak - tym światem rządzi Bóg, ale on należy do diabła bo może sobie wziąć 2/3 ludzi. Kogo mu Bóg da to sobie bierze. Musicie się modlić o łaskę żeby was nie wziął. I o miłosierdzie Boga nad wami. Najelpiej miejcie obraz Jezusa pt. JEZU UFAM TOBIE - wtedy jak go czcicie to nie przepadniecie na wieki. Tak napisano. Diabeł jest straszny. A Bóg to człowiek. Też.

Gość Anna 23lata Stolica
a natomiast szatan jak najbardziej upodobał sobie nasza ziemie. Oj ciezko pracuje....

Gość Anna 23lata Stolica

Gość taksobiemyślę...
A tam dziewica urodziła dziecko. No i urodziła i co z tego? A teraz nie jest tak? Dokłanie się nie znam, ale w sumie jakąś marną kopią tego jest tzw. in vitro. W sumie to samo - dziewica też może mieć TEORETYCZNIE dziecko jak jej nie uszkodził w czasie przenoszenia zarodka, nie? A wy tak nie wierzycie. PRzez to chyba zresztą jest dopust na in vitro w ogóle. Tak myślę.

Gość Anna 23lata Stolica
JEZU UFAM TOBIE! Nie byłoby tego pbrazu gdyby nie widzenia siostry Faustyny. To dzieki niej mamy łaske odpuszczenia....

Gość No to jestem w kropce
:-P

Gość taksobiemyślę...
On tu został zrzucony po bitwie. Nic nie miał do gadania czy mu się podobało to. Wyrzucono go i tyle.

a niby jak ten zarodek jest umieszczany w macicy matki poddajacej sie in vitro? polyka?? lol tez ja musza "uszkodzic"

ale kosciol jest przeciez przeciwnikiem in vitro?? czyz nie?? wiec jak to jest z ta dziewica??

Gość taksobiemyślę...
A nie znam dokładnie technik jak umieszczają zarodek to nie piszę. Mogą se spróbować dziewice zapłodnić też, nie? Teraz są takie narzędzia rózne do wszystkiego. Operacje bez otwierania jamy brzusznej prawie wszystkie na jelitach. Czemu by akurat nie można umieścić zarodka w macicy dziewicy. Na pewno gdyby ktoś bardzo chciał, nie?

Gość Anna 23lata Stolica
A cuda was nie ruszaja? Skoro wy tacy naukowcy to czemu nie analizujecie tysiecy cudów jakie dokonały sie chociaz w XX za sprawa ojca Pio czy JPII? Ja moge zaakceptowac ateiste ale oczytanego i który przygotowany merytorycznie.

Gość taksobiemyślę...
No i dobrze robią choć PO MOJEMU te dzieci do piekła nie idą. Po prostu nie mają duszy jak tzw. NORMALNI. No ale nie idą do piekła jak normalni. No to coś za coś. idzie koniec chyba...ja to tak czuję w kościach. Najbardziej w kościach wiecie. Mówię wam 2012 i koniec. I dobrze. Zasmolony świat. Na głowie wszystko.

tylko jakas nawiedzona by na to poszla.. ktora chcialaby tak jak maryja.. :p bo normalna kobieta kiedy zdecyduje sie na in vitro na pewno dziewica nie jest..

na in vitro decyduja sie szczegolnie kobiety ktore nie moga zajsc w normalny sposob w ciaze

Gość taksobiemyślę...
Aaaaaaaa Maryja. Maryja była tak chytra, że jedyna spraweidliwość dla niej to właśnie taka jaka nastąpiła. Tak się przejmowała czymkolwiek a na dodatek miała 15 lat. 14. I miała gdzie mieszkać , co jeść. Choć dużo płakała - to prawda. W końcu ją wydali za 30 lat starszego. Ale też go traktowała odpowiednio. Przynajmniej na początku. Bez złudzeń. No to też ją potraktował i tak sie skończyło. Ciekawe co by jadła gdyby nie on... samo życie.

Gość taksobiemyślę...
Ale też litość chyba nad nią bo miała młodszych adoratów oczywiście no ale co tu jeść. Romeo i Julia... odwieczny problem. Poza tym ona MUSIAŁA wyjść za mąż akurat tak. Z wielu powodów. To sobie poczytajcie - wszystko jest napisane. Działy sie różne rzeczy i wyszła za mąż z musu za św. Józefa bo i tak była do chajtnięcia co w ogóle było przeciw jej woli. I jeszcze była sierotą - tez nie miała lekko.

Gość taksobiemyślę...
W sumie z tego co rozumiem z WIARY za niego wyszła i tyle. Choć wszyscy własnym oczom nie wierzyli, a jednak... a jednak tak właśnie miało być i zapewniam was że to wszystko jest prawda bo właśnie takie i inne rzeczy widziała PRAWIE ZE w mojej wizji.

Gość taksobiemyślę...
widziałam - ja. znaczy się. Oczywiście jako jedną wielką kpinę i drwinę. Ale mnie to przeraziło osobiście. I też własnym oczom nie wierzyłam - gdzie ja jestem? Matko Boska - dosłownie :(

Gość taksobiemyślę...
No raz mnie ostatnio porwało wiesz. Ale nie do Nieba. Do czegoś co zrobił diabeł. W sumie taka piękna wizja, ale..za dużo dymu jak dla mnie. I taki mrok się zrobił. Tak ciemno. I wszystko zniszczone, zdrapane. I nic nie pomogło. Diabeł mnie wyrzucił z ławki (niewidzialny) skopał a wreszcie uniósł i zaczęłam... frunąć. W końcu zaczęłam błagać Boga o litość i mnie upuścił na podłogę wiesz i otwarłam oczy i byłam w ... łóżku z powrotem.

Gość taksobiemyślę...
Oczywiście spowiadałam się z tego, że mi sie takie porwanie przytrafiło. A ksiądz omal uciekł ode mnie. A ja się cała trzęsłam. To było straszne :( Ale dobrze zrobiłam. Kiedyś miałam mniejsze rzeczy (sny) a to mnie na jawie porwało. A on sie mnie wystraszył, że ja miałam sen mi powiedział. Ja powiedziałam Nie. I on powyrywał tam rzeczy ten diabłeł, że to kurde koparą tego nie ruszysz i ani by ci do głowy nie przyszło żeby wyrwać takie rzeczy. Jak dęby coś.

Gość do wulgarnych katolyków
W tym wątku żaden ateista nie używa wulgarnych wyrazów czynią to tylko osoby podające się za katolników. Przykładem ograniczonej zdolności wypowiadania swoich myśli za poocą odpowiednio dobieranych wyrazów może być u katoli często pojawiający się komentarz: "brak słów" bo faktycznie tych słów im brakuje z braku inteligencji a do tego też braku argumentów, których po prostu nie ma bo nie istnieją żadne dowody potwierdzające wiarygodność ich baśniowej legendy o świętym chrystusie.

Gość o wulgarnych katolykach
Oni potrafią wyjść z kościoła po niedzielnym spędzie i już na dziedzińcu sypią wulgarnymi wyrazami, chyba podczas tych spektakli guru do nich mówi używając wulgarnych wyrazów...

00:38 [zgłoś do usunięcia] do wulgarnych katolyków W tym wątku żaden ateista nie używa wulgarnych wyrazów czynią to tylko osoby podające się za katolników. Przykładem ograniczonej zdolności wypowiadania swoich myśli za poocą odpowiednio dobieranych wyrazów może być u katoli często pojawiający się komentarz: \"brak słów\" bo faktycznie tych słów im brakuje z braku inteligencji a do tego też braku argumentów, których po prostu nie ma bo nie istnieją żadne dowody potwierdzające wiarygodność ich baśniowej legendy o świętym chrystusie. ] przeczytalam tylko pierwszy post i 3 ostatnie nie wiem co pisano wczesniej i mam to w ... ten post oceniam na 3/10 mniej wiecej i odpowiedzi sie nie spodziewam chyba ze w podobnej nowomowie :P odniose sie do tematu : [ateistka 1967 (ateistka@op.pl) \"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią\" Richard Dawkins ] [\"Twierdzisz ze skoro pisuje na kafeterii to jestem dnem ? Mozliwe ze tak ale jak tutaj klikam z niektorymi niedojebami to sie czuje jakbym slyszala stukanie od spodu\" Samanta Lisiczka] i to by bylo na tyle beznadziejny prowokatorze :)