Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna Wielka II

Twój Ulubiony Film!

Polecane posty

Podaje 4, choc ulubionych mam mnóstwo, ale te mogłabym ogladać do końca zycia: -21 gramów -Gladiator -City of Angels -Joe Black

:D Mój też "Czekolada"! :D A w drugiej kolejności "Rozważna i romantyczna", ale i tak "Czekolada" jest the best ;-)

Podaje 4, choc ulubionych mam mnóstwo, ale te mogłabym ogladać do końca zycia: -21 gramów -Gladiator -City of Angels -Joe Black

Gość zlo zlo zlo
Życiem szesnastoletniego Erika rządzą przemoc i chaos. Po wyrzuceniu ze szkoły zostaje wysłany do internatu w Stjärnsberg, który w niczym nie przypomina bezpiecznej przystani. Zło jest tam częścią systemu pozwalającego starszym uczniom na dręczenie młodszych. Czy Erik zdoła się przeciwstawić prześladowaniom, nie łamiąc przy tym szkolnych przepisów i unikając wyrzucenia? Czy będzie potrafił zachować godność i nie da się wciągnąć w spiralę przemocy zagrażającą jego przyszłości? Obsada - Henrik Lundström :Pierre Tanguy Lennart Hjulström :Dyrektor Lindblad Fredrik af Trampe :von Schenken Henrik Linnros :Beijer Gustaf Skarsgård :Otto Silverhielm Jesper Salén :Dahlen Marie Richardson :Matka Johan Rabaeus :Ojczym Kjell Bergqvist :Ekengren Linda Gyllenberg :Marja Magnus Roosmann :Tosse Berg Andreas Wilson :Erik Ponti Björn Granath :Dyrektor Filip Berg :Johan Mats Bergman :Melander

Gość Alcia15
Hmmm .... Sądzę że byłby to film "Lustra" ;) Świetny horror ;)

Gość każde
"Ciemnoniebieski świat".

tez Amelia:) i tak przy okazji zapytam- kojarzycie taki film francuski, klimatem przypomina Amelie, super muzyka, taka bajka, kojarzy mi sie tylko motyw,ze para zakochanych zostaje zamurowana w jakims dole, bo chca byc na zawsze razem... wiem ze to malo,ale moze ktos kojarzy?:)

Gość a moj to ......
Wszystkie Piły :D