Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnocnyczas

A mój były umiał lizać tzipkę i to jak..

Polecane posty

Gość wnocnyczas

raz mi odgiął maleńkie szorty u niego w kuchni,ja niby stałam przy zlewie.Weszła jego matka i ją zamurowało a on dalej mi coś poprawia przy nogawce,nitkę odgryza.Masakra.

super naprawde jestem pod wrazeniem:) To jest dopieroc cos. Jakie to bylo przezycie? Opowiedz nam o tym. POdziel sie z nami wrazeniami, chcemy poczuc twoje emocje...

Gość wnocnyczas
super uczucie,umiał zaskoczyć,nie umawialiśmy się na lizanko,on nagle w kuchni zaczął odginać mi szorty ..a jak jego matka weszła to złapałam za pierwszy talerz pod ręką i udawałam,że coś robię

Gość uahahaha a swoja droga
to mi sie marzy spontaniczne lizanko mmmm, moj facet jednak ma czasem malo wyobrazni

Gość onanago
mi się też marzy spontan ,tak teraz pod moim biureczkiem jakiś fajny brunecik,ale nikt z pracy,może tajemniczy gość.

Ja probuje naraic spontaniczne lizanko swojej kolezance z pracy, ale narazie slabo to narajanie idzie, bo nie wiem jak jej zaproponowac :-/

Gość onanago
e kolega,koleżanka to nie dla mnie (sami starsi) raczej jakiś sexy kurier z ważną przesyłką,paczka mu upada.on się schyla pod moje biurko...

Gość onanago
a ja mu wtedy kopa w jaja aż wpadnie cały pod biurko i tą paczką co upuścił napierdalam go po plecach, mówiąc : ty kretynie, w tej paczce jest dla mnie wibrator ! Jak będzie uszkodzony, zwrócisz mi kasę + przesyłka

Gość onanago
on przestraszony rozrywa paczkę i mówi bym sprawdziła teraz czy ten wibrator działa,jak nie to on jest gotowy mi go naturalnie zastąpić,nawet z funkcją drgania

Gość onanago
pozatym zachwala swoj sprzęt mówiąc ze wibrator niema wytrysku a on jest gotów w ramach promocji zademonstrować mi orgazm z wytryskiem. Na tak zachęcającą promocję, nie wypada odmówić, chyba się zgodzę, ale pod warunkiem że wytrysk nie we mnie, tylko do jego torby z listami poleconymi. A co ?

Gość gołyon
kurier trzepie do Torby z listami ,na to wchodzi szef i też łapie klimat zaczyna się masować

Gość szef to zły pomysł

Gość onanago
i tym momencie gdy podniecenie sięga zenitu wchodzi do biura pani Ziuta (ta co u nas sprząta) i lejąc na oślep brudnym mopem, wygania wszystkich na korytarz, krzycząc: tam możecie się ruchać, bo korytarza jeszcze nie zamiatałam.:classic_cool:

Gość onanago
kurier jest oczarowany Ziutą i jej mopem ,szepcze jej do ucha by mu ten kij od mopa wsadziła w kakao to będzie miał lepszy odjazd

Gość onanago
Ale niestety, kurier nie wiedział o tym, że pani Ziuta jest niepodatna na żadne próby korupcji, i dostał tym mokrym mopem taki wycisk, że aż kij się złamał, i to w najgrubszym miejscu. No cóż, nawet nie podejrzewałem pani Ziuty, że taka była oburzona tą sprośną propozycją kuriera, iż jako zemstę wlała mu do torby z listami, całe wiadro brudnej wody.Przyznam, sam bym lepiej nie wymyślił.:classic_cool:

Gość onanago
a co to za tekst "Przyznam, sam bym lepiej nie wymyślił." onanago, jesteś samcem?

Gość onanago
a Ziuta nie wiedziała,że kurier ma skłonności SM.. uhh jak on piszczał gdy go lała,dawno nie miał takiej przyjemności

Gość onanago
jestem samcem, nic na to nie poradzę, niemniej jednak wolałbym być samicą.

Gość onanago
a czego zazdrościsz samicom?

Gość onanago
tego że mają cipki i wiedząc jak ten fakt działa na facetów, mogą mieć nad nimi przewagę. To tak w najwiekszym skrócie.Temat rzeka.