Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaaaaaaaa

co moze byc przyczną ze ciąza miala miec 6 a ma 4 tyg?

Polecane posty

Gość mamaaaaaaaa

Mam pytanie, byłam u ginekologa, który wyliczył ze powinnam byc w 6 tyg. zrobil usg i wyszlo ze ciaza wyglada na 4 tyg. Pytal sie czy mam cykle nieregularne, czy chorowałam a ja ze wszystko bylo wporzadku. Powiedzial ze trzeba byc dobrej mysli. Czy powinnam się martwić? Z czego moze wynikac takie 2 tyg opoznienie, czy wygląd ciazy.

mamaaaaaaaa u mnie tez tak bylo..a wyszlo na to ze niby mialam regularne cykle to owulacja mi sie przesunela....i na usg byl tylko pecherzyk a za tydzien juz przyszlam na wizyte i juz serduszko bilo...nie masz sie czego obawiac , czesto tak sie zdarza:)

Gość mamaaaaaaaa
Dziekuje za te słowa!!!

a może błąd lekarza mi z usg wyszedł 3 tydzień a byłam o zgrozo w 8! (wychodziło, że wcześniej wiedziałam o ciąży niż zaistniała) 3 noce nie spałam bo bałam się że dzidziuś obumarł i poszłam na inne usg i było nawet już widać serduszko

Gość trusk.aweczka
mi lekarka obstawiała 8tydz a na usg wyszło że to 10:-) wg założeń maszyny jetem już w 19tyg i za 2 mam następne usg ciekawe co tym razem się dowiem:-)

Gość może ciąża się zatrzymała
i obumiera. lub jest puste jajo płodowe. Ja bym jednak się martwiła.

Gość gość
nie ma co sie martwic na zapas, ja mam ciąze 2 tyg młodszą bo mialam długie cykle a lekarze obliczają wiek płodu od daty ostatniej miesiączki zaklładając ze cykle są 28dniowe a owulacja w 14tym dniu. moja owulacja była w 27ym dniu i wtedy było zapłodnienie, co daje ciaże dwa tygodnie młodszą:)

Gość gość
betę zrób i będzie wszystko jasne.