Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubasekx3

**dieta STILLMANA** - PODOBNO 7 KILO W 7 DNI! ***** kto sie do mnie przylaczy???

Polecane posty

No nikt nie chce na tej diecie być:( a ja od dzisiaj dodaje trochę węgli, zostanę na niej do 16, a od 18 zacznę ta 10dniową też, a co do skoku wagi to kolega mi właśnie mówił że nie mam co się przejmować, bo to woda w organizmie i takie kilogramowe skoki wagi są normalne ufff dzisiaj zjadłam serek wiejski, 3skrzydełka i marchewkę gotowana pozdrawiam Cię milutko🌻

Hey ja już po kawce i śniadanku jadłam pierś z kurczaka:) i dzisiaj spadł ten kilogram ale mi ta waga lata;) Szkoda że 25 wyjeżdzasz bo mogłybysmy 10dniową zacząć razem:( ja mogę dopiero od 18 bo 17 mam urodziny, więc nie będę się dietować w taki dzien:)

Gość noemi555
Pebi Ja sie tak cieszę na ten wyjazd, tym bardziej, że go nie planowaliśmy tak spontanicznie sie zdecydowaliśmy ;) Dieta nie zając nie ucieknie :P Z pewnością odszukamy sie jak nie na tym to na forum 10-cio dniowej. Ja wracam 1-go sierpnia i dalej urlopuję z tym, że raczej w domku... Pozdrawiam cieplutko 👄

Hey zgubiłam ten topik:P Ja teraz jestem na tej ketogonicznej:) Waga narazie w miejscu, ale walcze dalej:) Noemi jak będziesz chciała to wpadnij czasem na mój temat ja tam zawsze zaglądam chociaż topik powoli umiera:(

Ok będę tam zaglądała i sprawdzała co u Ciebie, ja ja może zacznę od 18, bo mi jakoś nudno na tej diecie się robi:P a później może kapusciana;)🌻

Gość noemi555
Pebi Ja prawdopodobnie juz od poniedziałku ją zacznę, chociaż wolałabym nie planować. Też będę tu do Ciebie zaglądała a jak sie już przyłączysz do 10-ciodniowej to będziemy sie tam też razem wspierać :D Pozdrawiam 🖐️

Oki ja właśnie zabieram się za a6w bo wcześniej mi się nie chciało🌻

Gość noemi555
Pebi Co tam u Ciebie? Jak weekendowy jadłospis...Ja dziś tylko kefirek wypije (raczej:P) bo jutro czeka mnie plenerowy obiadek - grill ;) Od poniedziałku ostro biorę się za siebie, bo do 25-go już blisko. Trzymaj się 🖐️

U mnie kolejny kilogram mniej;) Na śniadanie serek wiejski, na 2śniadanie 2plasterki szynki a na obiad wątrobka z kasza jęczmienna, zostało mi po wczoraj więc trzeba było zjeść:P Jak chcesz to w moim temacie wrzuciłam zdjęć z przed odchudzania i na chwilę obecna, nie mam narazie takich bardziej widocznych z przed, ale jeszcze jakieś poszukam i od siostry wezme płytę, tam mam zdjęcia z ostatnich dni ciąży, wtedy wazyłam ok 120kg, to właściwie tyle co jak zaczęłam odchudzanie, bo jak urodziłam było 109kg, ale później jeszcze przytyłam:( pozdrawiam Cię cieplutko👄

Gość noemi555
Szczerze gratuluję kolejnego kilograma mniej :D Wiem coś o ciąży i kilogramach tuż po niej... Wierzę jednak, że osiągniesz swoją wymarzona wagę, trzymam za Ciebie mocno kciuki :) Proszę daj namiar na te zdjęcia o których piszesz. Chętnie zobaczę jak świetnie Ci idzie i jak dążysz do celu :) Ja niestety dziś zawaliłam z jedzeniem... :( oprócz zaplanowanego kefirku skubnęłam trochę rosołku... trochę mięska...2 kajzerki... z 15 dag wafelków... :( Zła jestem sama na siebie, że tak łatwo odpuszczam...Jedno w tym wszystkim jest dobre, że to wszystko wsunęłam do godziny 18-stej :P Jutro już się (mam nadzieję) trochę będę kontrolować. Pozdrawiam cieplutko, pa🖐️

Noemi🌻 ja pisze z tel, więc linku ci nie wrzuce, ale to jest temat Czy jest tu ktoś kto waży ok.100kg i chce się pozbyć zbędnych kilogramów?:)

Gość noemi555
Pebi Oczywiście obejrzałam...i swój wpis na Twoim topicu dodałam ;) Poprostu SUPER!!! Trzymam kciuki, pozdrawiam serdecznie🖐️

Gość noemi555
Pebi Hej ! No i jak tam dieta... :) U mnie chwilowa załamka :/ czyli jem (niestety :() co popadnie :( Wygląda mi na to, że za 10-cio dniową w całości się nie wezmę :P bo 18-ty u mnie odpada z dietą, a jak wiesz wyjazd już 25-go. Nic nie pozostało tylko zrobić ją tyle ile się da. Napisz co u Ciebie, pozdrawiam :D

Gość chcetak malo
Zostane z wami chociaż na trochę. Wiem, ze moj problem wielki nie jest. Mam ok 59 kilo, ale to oznacza ze ruszylam o 3 kilo do gory od mojej wagi z okolic grudnia:( Te trzy kilo nabylam ok lutego i tak zostalo. W ubieglym roku schudlam 14 kilo (z 70 do 56). Pierwszy raz wzielam sie za siebie konkretnie i swiadomie. Wczesniej chudlam okresowo ale nigdy sie nie skupialam na dietach i nie mialam świadomosci ile atrakcyjnosci tracę przez to moej kilkanascie zbednych kilogramow....Puknelam się w głowę majac 30stke. Niestety , przekonalam sie jak wyglad jest ważny. Zainteresowanie mezczyzn wzrosło o jakies tysiąc %!!!!. Ostatnio niepokojąco widze ze ta waga niedlugo przekroczy magiczną 60siątkę...Nie moge do tego dopuscic. Fakt faltem,ze ja jem bardzo duzo. Mozna powiedziec- ze to efekt dobrobytu:) Opycham się dla zabicia czasu i dla smakow, a nie z glodu. Na poprzedniej diecie wyeliminowalam chleb, kasze, ryze ,ziemniaki, amkarony- nie jem ich do dziś. Skutecznie prze zkilka mies nie sięgalam po slodycze (ew, tanie malokaloryczne lody). Niestety w tym roku coraz czesciej siegam po slodycze. Absolutnie nie piję sokow- tylko woda i duzo herbat odchudzajacych bez cukru- lykam wspomagacze- chrom, morwe biala,Niestety od 2 mies nie bylam na silowni, a w zeszluym roku bylo duzo roweru , silownia, W tym czasem rowerek stacjonarny ,zaniedbalam silownie, bo znudzila mnie, przestala fascynowac jak rok temu , gdy po raz pierwszy w życiu uczeszczalam. Chcialam szukac innych form, bylam raz na aqua aerobik, ale to pic na wode, dla starych wielorybow- bez urazy. Slyszalam juz ze to tylko zabawa dla emerytow , wymiernych efektow nie osiagnie sie i w proporcji 15 zl za 45 min taplania sie w wodzie- nie warto. Podejmuje decyzje- do soboty - to tylko 3 dni , ale wazny jest ten maly sukces- bez węgli- rezygnuje z poslodzenia kawy. Serki wiejskie i jaja na twardo, szynka. No zobaczymy:)

Gość noemi555
chcetak malo Witaj :) Gratuluję samozaparcia i pięknego wyniku w odchudzaniu. Sama jestem grubo po 30-stce więc wiem, że utrzymanie wagi w tym okresie życia przynosi sporo kłopotów. Ja ciągle mam problem z obwodem w pasie, który najzwyczajniej w świecie pioeknie mi sie zaokrąglił i niestety z talii osy( tak było kiedyś...:P) utworzyła mi się cuuuudowna oponka :( Mimo, że czasem udaje mi się schudnąć do wymarzonej wagi to już moja talia nie jest taka jaka powinna być. Mi ciągle przeszkadza jakieś 5 kg wagi, które jakoś teraz już bardzo trudno mi zrzucić :( Ostatnio ubyło mi 6 kg przy czym już przez ostatnie dni przez brak samozaparcia i silnej woli przybyło mi z 1,5 kg 😭 Trzymam kciuki i pozdrawiam🖐️

Gość chcetak malo
2 dni bez zbednego cukru udalo sie:) Chociaz przyznam ze czuje brak smaku w ustach:( Glodna oczywiscie nie jestem tylko mdło i nijako mi. Jaja , konserwa miesna i serki wiejskie poszly w ruch:) Mniej bedzie jakby o 1 kilo ale precyzyjnie tego nie wiem, bo mam wagę mechaniczna a nie elektryczną,Jednak jak zwykle "zacisniecie pasa " daje wymierne efekty:) Ide robic kolejna herbate:)

Gość Princessa1991
hej laski. ja z przyjaciółką zaczynamy od jutra. boję się co to będzie bo strasznie chcę schudnąć. mam 163 cm wzrostu i ważę 60 kg chciałabym zejść do 520 ale to chyba nie możliwe. jem jem i jem. ale od jutra walczę. Tylko czy ta dieta STILMANA naprawdę działa?

Gość queen fanka
ja zaczelam juz dzis. Mam sporo do zrzutu: 76 kg przy 170 cm to jakies 16 kg za duzo! Ktoś dołączy?

Gość queen fanka
ja dziś drugi dzień, cakiem przyjemnie jest :) na wadze juz 75 kg. Mam nadzieje, że z każdym dniem bedzie o kilogram mniej :) Ehh, marzenia :P Niech ktoś dołączy...

Gość queen fanka
początek dnia 4 na wadze 73,8

Gość za-zulka
Czytałam o tej diecie i podoba mi się, ale jakoś się jej boję. Do Ciebie zaglądam i trzymam kciuki. A jak samopoczucie?

Gość queen fan
samopoczucie ok, tylko bardziej sie poce, w nocy trudniej zasnac. Ale nie mam zachcianek! Nie chce mi sie jesc nawet :) Slodycze to moja zmora a teraz dla mnie nie istnieja.

Witajcie dziewczyny :) Przeczytałam cały topik od początku do końca :) bo tak mnie ta dieta zainteresowała :) queen fanka>>>> mam dokładnie tyle samo wzrostu co ty i tyle samo ważę :) i też chciałabym ważyć ok. 60kg. Od dziś zaczęłam dietę Cambridge i trochę mi ciężko. Myślę że jak ją zakończę to wezmę się za tą Stillmana. Mięsko lubię i mogę jeść w każdej postaci. Sycące jest i człowiek głodny nie chodzi :). Trzymam za Was kciuki i będę tu zaglądać :) Pozdrawiam 🌻

Gość queen fanka
jako taka - witaj :) To fajnie, że mamy takie same wymiary. Napisz później ile Ci zlecialo po Cambridge. doktorowa - hej :) Pewnie, nie ma co czekac. Ja dzis zaczynam 5 dzien, na wazde jakies 400 g mniej. Ale od wczoraj juz trudniej chudnac, bo nastapil przelom kwasiczny i teraz sie spala tylko tluszczyk :D ale jedna uwaga - zabezpieczcie sie w wode po trzeba jej duzo pic, ale i tak bedziecie odczuwac pragnienie wiec z tym nie bedzie problemow ;) Pozdrawiam.

Gość queen fan
sorry, nicki mi sie popierdzielily :P na gorze to moj wpis

queen fan>>>> wiesz tak się zastanawiam czy nie zacząć tej Stillmana teraz a potem pociągnąć Cambridga bo teraz ciężko trochę. Chyba mam etap, że walczę z samą sobą :) bo schudnąć chcę i to bardzo ale boję się efektu jo-jo. Wczoraj cały dzień nic tylko Cambridge a potem wieczorem zjadłam kanapkę, którą syn zostawił z kolacji bo nie wytrzymałam :(. No i byłam zła na siebie że uległam. Wiem, że jeśli się nie upilnuję to efekt jo-jo murowany, bo po każdej takiej restrykcyjnej diecie jak się człowiek nie pilnuje to lubią kilogramy wrócić i to ze zdwojoną siłą. Miałam tak po diecie warzywno-owocowej. Rzuciłam się potem na jedzenie jak wygłodniały wilk i ...wróciło wszystko. No bo jak miło nie wrócić ;). Powiedz ile dziś ważyłaś??? Jak tam waga spada? Co dokładnie jesz??? Jesz jakieś warzywa?? Ile masz zamiar wytrzymać na tej diecie? 7 czy 14 dni??? Obawiam się, że dostarcza ona zbyt mało witamin i trzebaby się wspomagać jakimiś witaminkami w tabletkach (Bobymax albo centrum) doktorowa *House*>>>> dawaj znać o efektach i sukcesach bo sama wiesz pewnie jak to mobilizuje nie tylko Ciebie ale i innych :). Dziś zdecyduję za którą się wezmę... czy za Stillmana czy pociągnę tą Cambridge czy odwrotnie :). Pozdrawiam 🌻

Gość queen fan
moja droga, jestem na diecie piaty dzien. Waga zleciala z 77,5 kg do 73,5 kg. Czyli 4 kg w 5 dni. Jem tylko mięso. Pierwszego dnia zjadłam 3 jaja na miekko, puszke tunczyka z biedronki i wielki kawal indyczego miesa (ponad 0,5 kg tego bylo) :P Na drugi dzien laknienie mniejsze. Po trzecim juz mi sie w ogole jesc nie chcialo, tylko woda i woda. A i czasem cola zero, bo mozna. Co rano kawa ze slodzikiem. Ruch, to tyle co po centrum handlowym i raz zrobilam serie 8 minutes (abs, buns, arms, legs). Wizualnie schudlam, ubrania luzniejsze. Mam zamiar pociagnac jeszcze 2 dni ( czyli tydzien w sumie ). Pozniej niskoweglowodanowa. A potem South Beach :) Aha, mam 170 cm wzrostu. Ale nie wygladam na tyle ile ważę ;) Juz pokazuja sie ladne ksztalty :))