Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubasekx3

**dieta STILLMANA** - PODOBNO 7 KILO W 7 DNI! ***** kto sie do mnie przylaczy???

Polecane posty

zjadłam ten serek, na opakowaniu jest, że 2g na 100g wiec chyba raczej nie zaszkodzil??

Hey ja narazie pije kawę, a na śniadanie chyba zjem serek wiejski:)

Gość noemi555
Pebi Jesli chodzi o dietę Stillmana to ja mam do niej następujace wskazówki: http://diety.pozmu.net/diety-ekspresowe/diet a-stillmana-i-ketogeniczna.html Są tam także informacje odnosnie diety ketogenicznej. Według tabeli z której korzystam to właśnie jaja i serek wiejski zaliczają się do produktów z węglowodanami, więc to już dieta ketogeniczna. Ja właśnie je jadam...:) Kasiaczek... Napisz mi proszę, czy może nie należy łączyć produktów węglowodanowych lub może jakiś inny błąd robie...:( Pilnuję sie co do ilości (20 węgli na dzień) a waga stoi w miejscu :(:( Dziewczyny Ja dziś na śniadanie jem jajko ugotowane na twardo, na obiad mam udko z kurczaka wędzone, na kolacje zjem serek wiejski i może potem jakieś mało węglowodanowe warzywko zjem ;) A właśnie zapomniałabym, że jeszcze do tego wypiję w ciągu dnia 2 litry wody, a także 3 kawki z mlekiem ( które już same w sobie zawierają dużo węgli bo z mlekiem :() Powodzonka🖐️

noemi555 wiesz mi z poczatku tez stala waga nawet do gory mi poszla i juz sie wkurzac mialam i isc po torta i poddac sie ale nagle ruszyla i jak narazie mam - 2kg poczekaj jeszcze moze troche i powinna ruszyc;)

Gość Katiusza 256
Cześć. Spodobała mi się djęta, bo ogólnie lubię mięso. Gorzej będzie z tą wodą-tyle wypić. Mam 163 cm wzrostu i 56 kg wagi. Powiecie mało? No tak , ale moim problemem są nogi zawsze za grube, achciałabym założyć krótką spódniczkę. Zaczynam od jutra , trzymajcie kciuki. Pozdrawiam

Katiusza 256 to zycze powodzenia;) kurde a mnie dzis tak do slodkosci ciagnie ze niewyobrazacie, pije wode zeby niby nieczuc pociagu ale kurde nic :P mam nadzieje ze sie niezlamie:)

No to ja już sama nie wiem, tam był opis że można twarożek i jajka:( ja zjadłam dzisiaj udko z kurczaka, serek wiejski, pierś z kurczaka i 2 jajka

Hey ja właśnie po śniadanku i pije kawke, a wy gdzie się podziałyscie?

Gość noemi555
Hejka🖐️ Dzięki za wsparcie, ja też mam nadzieję, że waga ruszy w dół. Może po "tych dniach" będzie lepiej :P Pebi🌼 Nie przejmuj się... ja Ci tylko podałam tą wersję jaka mi w ręce wpadła szukając właśnie diety Stillmana. We wczesniejszych postach dziewczyna pisała , że można jeść właśnie jaja i ser... więc albo można albo to chodziło konkretnie o dietę ketogeniczną. W każdym bądź razie to co jadłaś to też dieta ;) Tak trzymaj :D Ja dziś już po kawce... mam jeszcze do zjedzenia udko z kurczaka i muszę coś zakupić na kolację (czyli do pracy:() Pozdrawiam, trzymajcie się🖐️

ja zaraz sobie jajecznice zrobie i kurde musze zaczac przyzwyczajac w miare szybko organizm do weglowodanow bo wyjezdzam w niedziele i dluuugo w gosciach bede to niechce zeby musieli specjalnie mi gotowac;) mam tylko nadzieje ze kilogramy ktore schudlam niewroca mi;)

Gość noemi555
kasiaczek_3017 Mam nadzieję, że jeśli choć trochę będziemy się pilnowały z jedzeniem po schudnięciu to może kg nie będą wracały. Ja na pewno bedę sie wystrzegała: zup, makaronów, ziemniaków, chleba, ryżu, Słodyczy... taki mam plan :P Powodzonka 🖐️

No w każdym bądź razie 1kg mi już spadł po tych dwóch dniach;) dzisiaj zjadłam serek wiejski i udko z kurczaka:) Na obiadek wątrobka, a na kolację zjem jajka:) Wiecie już powoli tracę siły na odchudzanie:(

Gość noemi555
Pebi To ważne, że waga leci w dół. Moze nie tak jak tego oczekujeesz, ale zawsze to -1. Tak trzymaj i nie poddawaj się. Masz cel do osiągnięcia i teraz szkoda byłoby zaprzepaścić tylu Twoich wyrzeczeń, a także osiągnietego już sukcesu. Choć przyznam się liczyłam, że na tej diecie kg będą spadały nieco szybciej...a u mnie "lipa" :( Poczekam do soboty lub niedzieli może będzie jeszcze jakiś znaczący spadek wagi. Jak nie to chyba wrócę na 10-cio dniową dietę. Pozdrawiam, powodzonka🖐️

Hey ja zamiast zjeść jajka zjadłam jeszcze raz serek i kurcze kilka czeresni tak mnie pokusiło:( ale stanęłam wieczorem na wadze i jest tyle samo co rano, więc jest dobrze, a tym bardziej że mam teraz @ i wtedy kilogram przybywa W sobotę będą 4tygodnie jak się z wami odchudzam W sobotę się zważe i wpisze w stopke nowa wagę:) Ja też myślę o 10dniowej albo kapuścianej jak skończę ta:) noemi a ile chcesz jeszcze kilogramów zrzucić?

Gość noemi555
Pebi🌼 Moje wczorajsze menu to: pomidor, udko z kurczaka, pół fileta z kurczaka z rożna, no i 3 kawy z mlekiem, a i 3 plasteki sera gouda bo zawierał tylko 0,2 węglowodany (aż sie zdziwiłam) Do tej pory było mi łatwo... a dziś wraca syn z kolonii więc znowu muszę dobre obiadki gotować...i boję się pokus czychających na mnie w kuchni ;) Mam nadzieję, że sie oprę i będę twarda :D Pytasz o kilogramy, wiec ja mam niby niewiele do zrzucenia bo jeszcze co najmniej 5 kg. W sumie zaczęłam sie odchudzać ponad miesiąc temu i za mną jest -5,5 kilogramów ;) Nawet nie wiedziałam, że to już taki sukces...;) Tylko teraz to te kilogramy strasznie wolno spadają :( Zaczęłam od diety 10-ciodniowej i prawie1,5 razy ją przeszłam. Później przez tydzień byłam na Stillmanie i od tej niedzieli jestem na ketogenicznej. Co do zupy kapuścianej o której wspomniałaś...Ja niestety nie potrafię jeść zupy kapuscianej :/, ale powiem Ci szczerze, że na moich oczach bliska mi osoba w przeciągu miesiąca schudła około 11 kg!!! Szok po prostu nikła w oczach. Z tym, że reżim bardzo ostry miała zero odpuszczania sobie... Napisz jak Ty radzisz sobie z utratą kilogramów ;) Pozdrawiam cieplutko pa🖐️ Jest tu jeszcze ktoś oprócz Nas na tej diecie?????????? :D

Noemi a na czym 10 dniowa polega i ile na niej Ci spadlo?;) ja wychodze pomalu ze stillmana i wczoraj tyle wegli zjadlam ze szok a jednak i tak dzis 0,5 kg mniej ;) Powodzenia dziewczyny;)

Hey ja się odchudzam od końca lutego początku stycznia... Na początku to MZ schudłam 9kg przez 2miesiące, później kopenhaska schudłam na niej 7kg, później 10dniowa jakieś 3kg przez 5dni, bo pojechałam do siostry i nie zdarzyłam kupić jajek na 6dzień:( później kapuścianej jakieś 2kg przez 5dni bo już nie chciało mi się zupy nowej gotować tak mi zbrzydla, później stilmana z 4 dni i z 2kg mniej. Krótką przerwa i znów stilmana i na pewno kg mniej:) W sumie już 22kg mniej przez 5miesięcy, były etapy w których coś tam przytyłam trochę, dlatego może się nie zgadzać dokładnie waga i nie pamiętam tak dokładnie kilogramów straconych na danej diecie:P No oczywiści ćwicze, dopiero lekko ponad miesiąc, ale ważne że zabrałam się do tego Moje dzisiejsze menu to serek wiejski, udko z kurczaka, trochę duszonej piersi z kurczaka pokrojnej w kostkę i 2jajka... Pozdrawiam cieplutko i życzę powodzenia🌻👄

Gość noemi555
kasiaczek_3017 🌼 Opis tej 10-ciodniowej jest na tym forum: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3749529&start=0 Ja sama nie wiem, czy znowu nie rozpocząć jej od poniedziałku... Pebi 🌼 Świetnie Ci idzie całe odchudzanko :) Tak trzymaj Dziewczyno :), aż do osiągniecia zadowolenia z własnej figury. Naprawdę osiągnęłas już bardzo dużo, szczerze gratuluję samozaparcia :D Ja dziewczyny nie wiem co jest ze mną, czy przez te dni... kilogramy mi nie ubywają bo waga stoi w miejscu :( jak zaklęta. Wczoraj zjadłam 2 kabanosy,pół ogórka zielonego, 3 rzodkiewki, małe gotowane udko z kurczaka i 3 plasterki sera gouda. Do tego 2 kawki z mlekiem + woda. Według mojego przeliczenia nie przekroczyłam tych 20 węgli...Gdzie tkwi błąd tej diety... ja nie wiem :(:( Dziś jestem po 2 kawkach z mlekiem i 2 parówkach. Jutro zamierzam nieco odpuścić (mały grill się szykuje ;)) Od poniedziałku zobaczę co dalej, czy nadal zostać na tej, czy wskoczyć znowu na 10-ciodniową. Powodzonka Dziewczyny, pa 🖐️

Noemi ja też miałam zastoje wagi, wtedy podobno trzeba przejść na centymetr i mierzyć się:) Walcz i nie podawaj się, ja mam kolejny kilogram za sobą, po czwarty dniu tej diety 2kg za mną:) Dzisiaj zjadłam serek wiejski trochę piersi z kurczaka i żołądki. Przyznam się że wczoraj zjadłam kilka czeresni, no ale one chyba mają niedużo węgli:) Mam zamiar ciągnąć na tej diecie do 17lipca, po tygodniu dodam trochę węgli, jakieś warzywka i owoce:) 17 mam urodzinki, więc jakiś alkohol i tort na pewno zjem, a potem zobaczę jeszcze jaka dieta może 10dniowa, a do tej pewnie jeszcze wrócę kiedyś bo mi się podoba:) Mój cel do końca wakacji coraz bliżej, jeszcze 7kg:)

Gość noemi555
Pebi Super, że tak świetnie Ci idzie :) Ja jutro odpuszczam sobie... w poniedziałek się odezwę. Trzymam za Ciebie mocno kciuki i wierzę, ze z takim podejsciem uda Ci się osiągnąć cel :D Pozdrawiam :)

Gość aja 7 dni...
stillman i schudłem 5 kg

Dziękuję noemi i ja też trzymam za Ciebie kciuki👄

Widzę że nikogu tu na tej diecie nie ma:( Ja dzisiaj zjadłam tylko serek wiejski i 3skrzydełka...

Gość noemi555
Pebi Co tam u Ciebie? Ja nadal sie zastanawiam co dalej z dietą... Nie schudłam przez ten tydzień wcale :( a nawet nieco mi przybyło :( Nie wiem czy dziś nie skoczyć już po kefirek ;) (wiesz jaki...:P) Pozdrawiam 🖐️

Hey ja dzisiaj 7dzień jakieś 2,5kg schudłam:) noemi może masz zastój, musisz przejść na centymetr teraz:) Ja dzisiaj kawka bez śniadania jeszcze. Jestem zła bo zostawiłam wózek na noc na klatce i mama powiedziała, że go nie ma Chyba mi ukradli:(

Gość noemi555
Pebi🌼 Wiesz ja już sama nie wiem, spróbuję bardziej rygorystycznie do diety podejść. Dziś jeszcze nic nie jadlam ale idę po serek wiejski i zjem dziś 2 z tym, że te light. Szkoda Twojego wózka :( ale głównie w okresie wakacji złodzieje nie próżnują :( Pozdrawiam 👄

Wózek się znalazł;) a wiesz że te serki light mają więcej więcej węgli?

Gość noemi555
Pebi Co do tych serków to wiem, że mają wiecej węgli ale objętościowo są mniejsze ;) Super, że wózek się odnalazł :D Nie martw sie kg na plusie ja też tak mam mam raz kg na plusie raz na minusie :/ Jutro chyba zaczynam dni kefirkowe...:P Coś mi się wydaje, że same na tym forum zostałyśmy...a szkoda, bo pustawo tu nieco ;) Miłego dzionka Ci życzę :)