Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubasekx3

**dieta STILLMANA** - PODOBNO 7 KILO W 7 DNI! ***** kto sie do mnie przylaczy???

Polecane posty

jako taka 2kg w 4 dni to bardzo fajnie:) ja chciałabym szybkich efektow a zdrugiej strony boje sie troche co bedzie potem? teraz jest super zero uczucia głodu, czy Wy tez tak macie? ludzie jedza przy mnie ciacha a ja zapijam sie mineralka i nic, chyba nawet nie pachnie mi to jedzenie tak wspaniale jak zawsze, czy to dobrze? koncze 5 dzien, dzis 1,5 godz cwiczyla na steperku i bylam na spacerze, jutro ide do kuzynki na grila ale wezme swoje steki z indyka zeby z pustym talezem nie wywoływac sensacji:) dodatkowo mam mobilizacje bo dziewczyna mojego brata tez sie odchudza tylko z meridiaschudla juz 3 kilo a przeciez nie moze byc lepsza ode mnie?;)

doktorowa *House*>>>> mam tak samo, chwilami to patrzeć na jedzenie nie mogę. Zapijam się mineralną i dziś to niewiele zjadłam. Tą makrelkę pod koniec to już tak męczyłam trochę. Póki co nie myślę co po dietce. Zobaczę ile wytrzymam na tej. Jakoś tak odchodzi mi ochota na tą Cambridge. Zobaczę jeszcze. W każdym razie nie mam zamiaru rzucać się na jedzenie :). Do jutra :) 🌻

jako taka tez mysle ze niepotrzebnie trudzic sie na cambridge jak tu mozna cos zjesc i do tego głodu nie czuc? ja juz przerabiałam wiele, mam ogolnie tendencje do nadwagi, kila lat utrzymywalam 64kg a potem zagranica inne jedzenie i ....szkoda gadac. Cambridge stosowałam, schudł jedynie moj portfel, kapusciana, kopenhadzka, amerykanska potem w ruch poszła meridia.... nic, zawsze głód ktorego nie potrafiłam poskromic, dlatego teraz jestem w takim szoku, ktos je przy mnie ciacho a ja nic??? nawet slinka mi nie pociekła;) a ja niczego tak nie kocham jak domowych ciast, wszystkiemu innemu moge sie oprzec... a tu prosze,niespodzienka, jaka miła:) a to juz 6 dzionek, czuje sie lzejsza widze ze oponka sie zmniejszyła,super sprawa:) pije duzo wody, zuje gumy owocowe bez cukru jest lekko i przyjemnie i oby tak dalej, nie chce juz tej 8 z przodu

Gość queen fan
Hej :) Ja dzis pierwszy dzien drugiej serii. Na razie wypilam tylko kawe ze slodzikiem, ale jajka juz sie gotuja :) Tak bardzo chce znow wazyc 65 kg. Najlepiej wygladalam, jak mialam 62-63 kg. Mam sporo miesni wiec moja sylwetka wyglada wtedy kobieco ;) Robie dzis 8 minutes i popedaluje na rowerku stacjonarnym. Milego dnia !

dziewczyny dziś miałam straszny dzień. Dzieci mi się pochorowały :(, kurde mole... córka i syn mają ropną anginę. Latałam po lekarzach w te i nazat. Ech.... W biegu zjadłam kabanosy, które kupiłam w sklepie i serek brie. Kurcze wiem, że nie powinnam ale.... serek ma mało węglowodanów więc myślę, że większych szkód sobie nie narobiłam. Ech... Dziś rano waga 73,8... niewiele spadło. Jeśli do niedzieli się nie ruszy to odchudzanie to zacznę inaczej się zabierać za to odchudzanie :). queen fan>>>> ja też najlepiej czuję się z wagą 62kg :) doktorowa *House*>>>> Cambridge sobie odpuszczę, ale po tej chyba przejdę na Diamondów. Najlepiej się na niej czułam i ładnie chudłam. Z tymi słodyczami to masz rację.... mnie nie ciągnie a lubię ciasteczka oj lubię :) Powiedzcie ... bardzo nagrzeszyłam??? :(

queen fan uda Ci sie te wymarzone 62, spokojnie, doskonale Ci idzie:) damy rade wszystko jest tylko kwestia czasu:) jako taka nie zgrzeszyłas bardzo, jak bys miała jeden dzien SB to tez dieta i calkiem podobno dobra, tortem czekoladowym to bys zgrzeszyła;) przykro mi ze dzieci choruja, nie lubie jak dzieci cierpią:( ale pod Twoja opieka napewno szyko dojda do zdrowia. ja juz po grilu, fajnie bylo, nie zlamałam sie, jadlam sznycle z indyka jutro ważenie

Gość queen fan
Cześć kobietki. Wczoraj mialam dziwny dzien, jakis dół mnie złapał. Wszystko straciło sens, kolor. Strasznie się czułam. No ale dziś już powinno być lepiej. Dzień standardowo zaczynam kawą i 2 jajkami. Później muszę iść do sklepu po mięcho. Postanowiłam, że przez 30 dni, co 2 dni będę robiła serię 8 minutes. Zobaczymy, jakie efekty ;) Dorzucę do tego jeszcze coś. Miłego dnia.

queen fan co to jest seria 8minutes? nie martw sie dołki sie kazdemu zdarzają, ja tez mam takie "płaczliwe " dni bez wyraznego powodu, to mija na szczscie moja dieta jakos powoli do przodu waga 79,6 nie ma 8 z przodu wiec osiądnęłam swoj cel, myslałam ze bedzie wiecej bo naprawde mam z czego zrzucic ale i tam jestem szczesliwa:) od dzis wprowadze jajka i zobaczymy do 15 wrzesnia chciałabym wazyc 75kg byloby super jako taka mam nadzieje ze dzieciaczki czuja sie lepiej i Ty masz sie dobrze, wiemy ze w takich chwilach nie ma nikt głowy do diety ale mam nadzieje ze do Nas wrocisz:)

Gość queen fan
wpisz na youtube '8 minutes' i wyskocza Ci cwiczenia. Odpal i pocwicz ;) Spadam nad jezioro, ciao.

Gość Panna znikad
Mozecie mi napisac ile osob z tego topicu stracilo 7kg w 7 dni?

Gość Ada25 Gdańsk
Hej ja schudlam na tej diecie w 7 dni 4 kg w drugim tyg 5 co wyszlo razem 9 kg w 2 tygodnie jadlam rybe wolowinke kurczaka z rozna raz pozwolilam sobie na gotowana kielbaske ale tylko raz podobno kielbas nie wolno jajka tez jadlam ale gotowane i nie ubylo mi tylko wody skoro po 2 tyg zreszta juz po tygodniu ciuchy zaczely byc luznew udach na biodrach w pasie

Gość OK stracilas
4kg w 7 dni, to tez sporo. Ale pytanie bylo CZY KTOS STRACIL 7 KG W 7 DNI?

ja zaczelam dzisiaj Stillaman,za tydzien podam wam ile zgubilam. Licze na minimum 3-4 kg !!!!!! Dzis zjadlam: 1 nozke z kurczaka podsmazona 1 parowke 1 kabanosa (wiem ze nie mozna ale to juz ostatni wiecej nie kupuje) piers z kurczaka pieczona i na kolacje znow noga z kurczaka pieczona troche monotonnie ALE ja uwielbiam kurczaka i bede go pewnie czesto jadla :) orpocz tego pije duzo wody,zielonej herbaty i rano siemie lniane na zaparcia. Nie pije kawy. Czuje ze schudne na tej diecie :)

ciasteczko a czy można jest np.pieczona karkówkę taka z rękawa w przyprawach?

mysle ze mozna :) jak sie ograniczy tylko do miesa to i tak sie schudnie nawet jedzac te bardziej tluste miesa. ja dzis bede pic wino bo sie umowilam z przyjaciolka no ale coz...jak waga ma spasc to i tak spadnie :p

Gość pączek xd
czesc dziewczynki ;) moge sie do was dolaczyc? mam 165 cm i ok 66 kg ;/ chcialabym sie prawdzic tzn do nastepnego piatku wytrzymac na diecie ^^ mam bardzo slaba wole ;/ to jak..przygarniecie mnie?;p

Gość fanka stilmanka
Dziwczyny ja skończyłam 14 dzień diety i mam na minusie 8 kg. Startowałam z wago 80kg, dziś jest 72kg. czuje się super wchodze na luzie w rozmiar 40, bo jestem w miare wysoka 173 cm wzrostu. Dieta jest super, ale trzeba być konsekwentnym na niej bez grzechów.

No to ja już po kolacji, na jutro gotuję żołądki z kaczki, jeszcze nie jadłam, więc trzeba spróbować grunt,że wszystko zgodnie z dietą. Na kolacje była noga z kurczaka. dodzia1 a Ty co planujesz na jutro? i ile już Ci na wadze spadło?

Dzięki dodzia1, mam nadzieje,że dieta okaże się skuteczna:) Czytam Wasz topik u Pokaże na co mnie stać, i też postanowiłam tą dietę wypróbować, zamiast Dukana, bo jest krótsza.

Ja jestem niska mam wzrostu 164 cm, a wagę podobną do Twojej, więc wyobrażasz sobie jak mogę wyglądać:o

dodzia1 będę pisała codziennie, jeśli wytrzymam na tej diecie;) Ty też pisz, będzie mi raźniej wytrwać w postanowieniu. Muszę już kończyć, bo mój mały się obudził. 🖐️

Zastanawiam się nad tą dieta, bo widzę że ładnie waga na niej spada. Ale jak czytam jak wy mało jecie to się wcale nie dziwię. Ciekawe czy dieta była by tak samo skuteczna przy powiedzmy 2500 kcal. Bo ja akurat po niżej tego bym nie schodziła. Je ktoś z was więcej. Co do kabanosów to moim zdaniem lepsze kabanosy niż parówki... W kabanosach na ogół mniej ww no i mięso lepszej jakości... Powodzenia życzę no i wytrwałości żebym się miała do kogo dołączyć jak się zdecyduję :D

Ja byłam już wcześniej na Atkinsie (to samo + warzywa) i na mnie niestety nie powodowało to ograniczenia apetytu. To samo z Dukanem. Może po prostu za bardzo mięcho lubię :) O tych parówkach napisałam tak ogólnie, bo widzę że na wszelkich białkowych dietach ludzie je namiętnie jadają :) Z drugiej strony na tej stronce: http://diety.pozmu.net/diety-ekspresowe/dieta-stillmana-i-ketogeniczna.html i parówki i kabanosy są w produktach dozwolonych... Wiecie może czy jest jakaś książka o tej diecie? Wolałabym mieć konkretniejsze źródło informacji :)

Gość tak wygląda ta dieta
Przez tydzień je się samo chude mięso (kurczaka, cielęcinę, itp.) Trzeba pić dużo niegazowanej wody mineralnej lub nie słodzonej zielonej herbaty (ok.3l). Jest to dieta jednostronna i monotonna. Zwolennicy chwalą jej skuteczność, a przeciwnicy daleko idącą restrykcyjność. Przykładowy jadłospis: * po przebudzeniu: szklanka wody * śniadanie: pieczona cielęcina na zimno, posypana dużą ilością ziół, szklanka zielonej herbaty * obiad: kurczak pieczony lub wędzony, szklanka zielonej herbaty * kolacja: żołądki drobiowe gotowane, szklanka zielonej herbaty To dieta dla ludzi zdrowych. Efekty są widoczne, ale krótkotrwałe. Charakterystyczny jest efekt jo-jo. Takich diet nie wolno przeprowadzać dłużej niż przez tydzień. W tym czasie trzeba przyjmować witaminy B i C oraz potas, lecz nie brać żelaza, bo w mięsie jest go dużo.

Gość Off_Topic
Ja na Atkinsie w miesiąc prawie 13 kilo straciłam, a jadłam więcej niż moje zapotrzebowanie kcal wynosi. Co do jajek na boczku, to mam wszystkie książki Atkinsa jakie w Polsce wyszły i tam w przepisach jest jajecznica na boczku :) Mam wrażenie że im tłuściej na Atkinsie jadłam tym szybciej waga spadała. No ale im lepsze jakościowo tłuszcze tym zdrowiej. Na pewnym etapie to wszystko jadłam z majonezem (własnej roboty z oliwą z oliwek) :) Za to np orzechy albo ser spowalniały chudnięcie. Pewnie jeszcze do niego wrócę, ale mam cichą nadzieję że tak całkiem bez ww to jeszcze lepsze efekty będę miała :D Pazerna się zrobiłam na to odchudzanie :D Dodzia 1 tobie już i tak niewiele zostało do stracenia, ja mam podobny wzrost a 20 kg więcej ważę...

No własnie dlatego wędlin unikam jak zarazy bo diabli wiedzą co w nich jest. A chemia też hamuje chudnięcie. Boczuś to akurat miałam od teściów taki własnej produkcji wiec raczej mógł być :D Dopiero na Atkinsie odkryłam, że w kiełbasach może być cukier i różne "mączki sojowe". Moim zdaniem lepiej wszystko obficie oliwą polewać niż dostarczać sobie tłuszcz z kiełbachy. Ja planuję Stillmana raczej już po świętach. Teraz też jestem na diecie z obciętymi węglowodanami, ale nie chce się rzucać na taką całkiem bez, bo ja dobrze wiem że się na ciasta rzucę i potem będę w oczach tyła. Przygotowuję się więc do obżarstwa :P Ale po świętach to tak na 90% się zdecyduję :) Uwielbiam mięsko :) Też mi się tak waga huśta, potrafię w 2 dni 4 kilo nadrobić (wiem że to w większości woda, ale zawału można dostać jak się to zobaczy na wadze). Tak więc na razie sobie do was pozaglądam i w ramach solidaryzacji wsunę na kolację kawał gotowanego kurczaka :D

Gość malpeczka64
hej dziewczyny, tak czytam i czytam i chyba sie przylacze:) waze 64kg przy 167cm....jestem zalamana. wczoraj kupilam rowerek treningowy, czekam na spodenki neopranowe pas juz mam (swietna rzecz) i mam zamiar kupic jeszcze stepper, bo moim problememm sa uda i tylek:) na samym koncu odchudzania znika, a jak odchudzani idzie w odstawke pierwszy rosnie...kto tak ma?:))))) wiec z tego co przeczy talam mam przez 7 dni jesc miecho, (kurczaki, wolowine, podroby) nie tykac wedlin, parowek. 7 kilo obiecujace ale to zalezy chyba od tego ile ma sie do zrzucenia, zobaczymy. lubie miesko a zielona cherbate uwielbiam:))))) wiec jak przyjmujecie mnie? od dzis zaczynam, zreszta dzis na obiad robie wolowinke:) wiec jak znalazl:)