Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontrahent

1000 PLN na miesiąc

Polecane posty

Gość baarbapapa
Widocznie mateczce sprawiało to przyjemność. Taką wewnętrzną Nawet masochiści czerpią przyjemność ze swojego bólu i upokorzenia, choć nam wydaje się to absurdalne Wychodzisz więc z założenia, że człowiek czyni tylko to, co JEMU SAMEMU sprawia przyjemność? Hm...Trudno mi zobaczyć przyjemność w zachowaniu kogoś, kto odpokutowuje za cudzą winę ( np. przyznaje się do niej po to aby nie ukarano kogoś innego) albo np. w zachowaniu Maksymiliana Kolbe. Tego typu zachowania świadczą według ciebie tylko o masochizmie jednostki?

@baarbapapa Nie o masochizmie, ale o wewnętrznej potrzebie. Przekonaniu, że tak powinno się uczynić, by być w zgodzie z własnymi ideałami, poczuciem wartości, z własnym sumieniem ;-)

Gość anita-12
sex-spotkania :P ;)

Gość anita-12
pytam czy zapłacisz mi 2,5 tys. nie będę się użerać na @ :o :o za 2,5 tys moze byc 7 spotkań po 2 godz.

@anita-12 Choć powątpiewam, byś się odezwała. Nie sprawiasz wrażenia osoby, która wie czego ja oczekuję, a co sama ma do zaoferowania.

Gość anita-12
miało być 7 spotkań po godzinie a te 1 tys złoty to sobie wsadź w dupę :o :D frajerze :o :D

Wszystkim "anitopodobnym" paniom pragnę wyjaśnić, że moje oferta nie jest kupowaniem tzw "numerków", ale kupowaniem czasu do wspólnego spędzenia oraz potencjalnym tylko seksem, który być może, ale też być nie musi ;-)

Gość anita-12
za tysiac zloty moge ci na klate nasrac :classic_cool: :D

@ anita-12 Frajerem zostałbym, godząc się na Twoje warunki :D Na te pierwsze, o drugich nie wspomnę :classic_cool:

Gość anita-12
i ja sie nie zgodzę bo nie jestem frajerką :D D:D :D załamy chuuuju

@anita-12 :D będziesz srać za darmo i to codziennie, a ponadto poniesiesz koszty papieru toaletowego i wody do spłukania tego, co wydalisz z siebie 🖐️

Gość pinki pinki
500 zł za wieczór. Z seksem albo bez.

@to jest jakis pierdolony Jak nie masz nic sensownego do powiedzenia, to może chociaż nie krzycz? :-O

On kurwa na necie chce poważnej oferty i negocjuje jebany jakby brylanty za one milion kupował

kontrahent głupi baranie nie obrażaj mojego szacownego przedmowcy pedale

Gość baarbapapa
obnazyłam się? :D Przynosi mi to jakąs ujmę? Niegdy nie robiłam tajemnic z motywów mojego postepowania, nie widze powodu dla którego miałabym zacząć :P ----------------- piszesz: Nie o masochizmie, ale o wewnętrznej potrzebie. Przekonaniu, że tak powinno się uczynić, by być w zgodzie z własnymi ideałami, poczuciem wartości, z własnym sumieniem piszesz: Każda czynność, której się podejmujemy, musi nam się w jakiś sposób opłacać Bezinteresowność także Nie kłócą ci się te dwa podejścia?

Gość pinki pinki
podajesz zły adres

@ pinki pinki Adres jest dobry: piszesz słowo "kontrahent", potem stawiasz "@", czyli "at", albo jak niektórzy wolą "małpę", następnie piszesz "o2", potem stawiasz kropkę i dopisujesz "pl"

pinki pinki poproś go o zdjecie UWAGA za szybko placi (wirtualnie nawet)

@ONE22 Coś Ci się pomyliło chłopcze :D To ona szuka "zatrudnienia", więc jeśli już, to sama CV powinna przedstawić :D

Gość baarbapapa
wnikam i wychodzi mi na to, że następuje tu u ciebie podział...jedni na lewo inni na prawo w zależności od tego czy we własną "wewnętrzną potrzebę" maja wpisanego drugiego człowieka czy nie...