Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontrahent

1000 PLN na miesiąc

Polecane posty

Nie mi radzić Ci, co powinieneś z własnymi inetencjami zrobić. :)

Do - kręci się wokół miłości :D Ale chyba zasupłałam nieco sytucaję :D

Spakuję je w kopertę, przewiążę szkarłatną wstążeczką i wręczę pierwszej napotkanej kobiecie.

:D:D:D Hm... Tysiąc złotych piechotą nie chodzi :D Ucieszy się kobietka :D

Do - a ile to kilogramów :D Zrobiłam szybkie przeliczenie: buty (fajne), tusz do rzęs (nie jest drogi), jeszcze jedan para butów (taka praktyczna), torebka (do drugiej pary butów) :D I jeszcze zostanie :D

Tylko części :D Niestety :D I to tej mniej kosztownej :D Intencje skrępowane purpurą.

Witam :), interes się kontrahencie nie kręci Szkoda, że nie jesteś z Poznania, umówiłabym się z Tobą na kawę za darmo i wybiłabym z głowy poszukiwanie miłości w środowisku kobiet zepsutych, pustych, lecących wyłącznie na kasę... nigdy nie miałbyś pewności czy jest z Tobą z miłości czy dlatego, że jej płacisz

Tak to jest, gdy supełki zawiązuje się tam, gdzie nie potrzeba ;-) Domyślam się, że za żadne skarby skusić się nie dasz mym niemoralnym propozycjom, więc opuszczam to miejsce, bo innych osób, prócz nas tu nie ma. Pogodnego popołudnia :)

Gość baarbapapa
[zgłoś do usunięcia] like-it ale czmu szok ? w koncu kocham go, sypiam z nim tak czy inaczej a gdybym miala z tego poza moim cudownym facetem dostawac jeszcze kase to zyc nie umierac zreszta malzenstwo tez jest forma sponsoringu nie sadzisz? bo zwykle kobieta zarabia mniej albo nie przacuje w ogole. wiec on placi tylko nie bezczelnie dajac kase do reki ale np. placac rachunki itp. Małżeństwo to forma sponsoringu? No to twierdzenie własnie mnie zszokowało... Wychodzisz za mąż dla pieniędzy? Proponuję także rozważyć tu POWÓD dla którego ona zarabia zwykle mniej albo nie pracuje. Bo jeśli tym powodem jest wychowywanie dzieci, to cała twoja koncepcja leci na pysk

Gość smells like 90
mało coś.

Gość szalona kobietka
kontrahent ile masz lat? skad jestes?