Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marker Permanentny

Która poznała Męża przyszłego Męża w necie?! Wpisywać się!

Polecane posty

tak, dziwne, że "beznadziejne' osoby potrafią znaleźć szczęście i dzielić się miłością z drugimi "beznadziejnymi" osobami, a te "wspaniałe, fantastyczne, piekne, inteligentne oh ah" jakoś dalej są same i szukają niewiadomo kogo ;D

Gość uk girl
Ja poznalam swojego przyszłego meza,weselu juz 20 czerwca.On był w polsce a ja w londynie tak wiec mialam okazje poznac go droga internotowa o ot to jestesmy razem.

ja poznałam swojego na Fotce.pl :) Najpierw były prywatne wiadomości na fotce, potem na gadu gadu, potem sms\'y, po miesiącu się spotkaliśmy i wiecie co ? jesteśmy już razem 2,5roku i wszystko wskazuje na to, że to jest TO, na cale WSPÓLNE życie :)

My to samo. kiedyś zagadał do mnie na gg, On akurat pracował w Warszawie i został dłużej w pracy i z nudów, zaczał szukać kogoś dostępnego z mojego miasta i akurat trafił na mnie, gadaliśmy sobie na luzie, on miał dziewczyne, ja też z kimś byłam, głupia rozmowa na gg a gadaliśmy ze sobą chyba z rok, wiedział o mnie wszystko, a ja wszystko wiedziałam o nim, chociaż byliśmy z jednego miasta nie miałam pojęcia jak on wygląda, a on nie miał pojęcia jak ja wyglądam. wiedziałam tylko mniej wiecej z jaką dziewczyną jest. nasza rozmowa na gg trwała rok.. potem sie kontakt urwał, nawet nie wiem czemu i po jakimś dłuugim okresie nie wiem może po 2 latach złapał mnie na sympati, chociaż nie miał pojęcia, że jestem tą dziewczyną z gg. hehe. i tak się zaczęło, pierwsze spotkanie, potem drugie, zakochaliśmy się w sobie na zabój :D i wyobraźcie sobie, że jak już byliśmy ze sobą rok czasu założył sobie gg to które miał w warszawie i importował sobie liste kontaktów i tak patrzymy.. mój numer zapisany pod kochanie i ten sam numer tej dziewczyny z gg i wtedy się okazało, że to ze sobą rozmawialiśmy:D ale byliśmy w szoku. przeznaczenie ot co. 9 miesiecy po ślubie;)

Wiecie co Babki, tak czytam i czytam i stwierdzam, że jednak najlepsze scenariusze pisze samo życie. No Ty Wredniak to juz w ogóle niesamowita historia :) . Co komu pisane...

Golllumica - przeznaczenia nie da się oszukać, a najlepsze, że n mieszkał na tej samej ulicy dwa bloki dalej ;) ja w 3 a on w 6:)

Mam koleżankę, która wyjechała z rodzinnego Elblaga do Sztokholmu i tam już zamieszkała na stałe. Poznała tam faceta - Polaka (który zreszta został Jej Mężem) i jak sobie pogadali na pierwszej randce i sie dogadali, ze On tez jest z Elbląga i pół swojego życia mieszkał na tej samej ulicy co Ona - DWA BLOKI DALEJ! To podobnie jak u Was. Fantastyczna historia Wredniak - gratuluję Wam.

Gość Organza ....
sękata (sekata2@o2.pl) - to proste! Wiadomo, że beznadziejnych jest 98%. A perełki to te 2%, którym trudniej się odnaleźć w tym tłumie beznadziejnych ... :O Pomijam, że te beznadziejne portale są tylko dla mas ... :O

Golllumica - sama widzisz :) a jeszcze napiszę, że moja siostra poznała swojego męża przypadkiem, a mieszkał on blok naprzeciwko, co najlepsze, jego okno było centralnie naprzeciwko naszego okna :D hihi

Pozdrawiam również :) Ja tam się czuję bardzo nie-beznadziejna ;) i wyjatkowa. Mój Mąz wlazł na Sympatię bo zobaczył reklamę - zobaczył mnie (bo mój profil był wyróżniony) i powiedział "TO BĘDZIE MOJA ŻONA". Śmiesznie troche bo to było tylko zdjęcie przecież. Napisał, potem dzwonił dosyć często (oboje pamiętamy wysokość pierwszego rachunku ;) ) ale jak sie poznaliśmy i zaczęliśmy sie spotykac to z każdą godzina przkonywaliśmy sie, ze to TO. No i zostałam tą jego Żoną :)

Gość Organza ....
Wszyscy beznadziejni uważają się za wyjątkowych ... :O Zapewniam!

Organza - daruj sobie. Zatruwać szczęscie i radość innym tez trzeba umieć. Ale do tego potrzebna jest inteligencja, wiesz? Idź leczyć swoje frustracje gdzie indziej. No chyba, że musisz tu, to zapraszamy. W czym Ci pomóc? Podac Ci link do najbardziej popularnego potralu randkowego?

Gość Organza ....
Golllumica - heh ... nie tam nie znalazłabym nikogo dla siebie ... Szara masa tylko ... :O Mój facet jest wyjątkowy ... i mogę go oglądać na stronach poświęconych biznesowi... oraz w domu ... a nie na jakiś ogłoszeniach handlowowych...:O Wystawieni, jak produkty w markecie na sprzedaż ... :O

Gość Organza ....
Golllumica- wiesz, inteligencja jest także potrzebna przy przyjmowaniu opinii ... Ale ciśnienie! :P

Organza - kafeteria jest też portalem dla mas, czemu zawdzięczamy ten zaszczyt że raczysz tu się pojawiać? nie powinnaś być przypadkiem na stronach biznesowych, wpatrzona w ten twój wyjątkowy okaz?? wiesz że im większy przeciętniak tym bardziej jest przekonany o swej wyjątkowości? to było do ciebie.

Cześć Dziewczyny - zaniedbałam Was trochę, ale nie miałam wcześniej czasu, wstyd jak na autorke prawda? ;) Organza, wszyscy Ci współczujemy, że nie masz faceta i chwalisz się marzeniem o nim, ale spadaj juz.

Gość Organza ....
achajka27 (achajka27@o2.pl) - hahaha .... co do tej wyjątkowości to się zgadzam ... :D Co do zaglądania tutaj także się zgadzam ... Ale weekend jest .. lubię się pośmiać, w trakcie pracy ... :D Co do Waszego uznania, że aby znaleźć faceta trzeba się wystawiać, to Was zdziwię, nie jest to konieczne .... Bo dobry towar sam się reklamuje! :D

No dziewczyny - widzicie jak to jest jedni maja weekend a inni dymają w pracy. Pewnie dlatego, ze facet biznesmen popadł w kryzys i chińskie koszulki na bazarku nie schodzą. I trzeba ratowac budżet domowy....

Gość Organza ....
Marker Permanentny - :D hahaha ... Dobrze, że chociaż wyobraźnię masz ... :D Zawsze to coś .. :D

Organza: nie każdy ma szczęście poznać drugą osobę ot tak. Osobiście znam młodego, przystojnego faceta, z wysokim tytułem naukowym (nie zawodowym, bo mgr przed nazwiskiem to obecnie żaden wyczyn), z dużymi osiągnięciami naukowymi. Jest szanowany w środowisku naukowym w kraju i na świecie i ustabilizowany finansowo. Miał konto na Sympatii, rozumiem że to czyni z niego nieudacznika? a może ma szczęście załapać się do twojej klasyfikacji perełek? Jakie masz kryteria oceny kto jest beznadziejny a kto perełką? Na jakiej podstawie uznajesz siebie za wyjątkową osobę?

Gość Organza ....
achajka27 (achajka27@o2.pl) - ojj wyjątkowa nie jestem .. Dlatego pracuje nad sobą ... ale nigdy nie będę miała konta nigdzie ... nawet na naszej klasie, bo to takie głupie i prostackie... :O Poza tym w moim kręgu jestem znaną osobą ... i tak pisze do mnie za dużo ludzi ... nie zawsze zawodowo .. :O Co do kolegi ... to współczuje, widocznie musiał być strasznie zdesperowany ... :O Tylko kogo on tam chce znaleźć? Chyba sam sobie na to pytanie nie odpowiedział .. :O

jak to kogo? normalną, ładną, w miarę inteligentną dziewczynę. Na tematy naukowe to sobie porozmawia z kolegami z pracy; dom to dom, z żoną nie musi omawiać problemów z pracy, nawet nie powinien bo pracę zostawia się w pracy. Dalej nie odpowiedziałaś mi na pytanie o kryteria, którymi się kierujesz przy ocenie czyjeś wyjątkowości. wygląd? wykształcenie? zarobki? stanowisko? znajomości? Znajomych też tak segregujesz?

Gość Organza ....
achajka27 (achajka27@o2.pl) - kryteria???? jakie kryteria? Albo ktoś jest wyjątkowy, albo nie .... Czy Jan Paweł II musiał udowadniać swoją wyjątkowość??? nie sądzę ... :O Czy był wyjątkowy? Chyba nikt nie wątpi ... Wyjątkowość to wyjątkowość ... więc kryteriom się wymyka ...

Wiesz Organza - nie tylko wyobraźnię, ale reszta moich zalet musi pozostać dla Ciebie tajemnicą. Strasznie biedna z Ciebie osóbka musi byc skoro tak używasz sobie jeżdżeniem po bliźnich.

Gość Organza ....
Szukał w miarę inteligentną? :O To kogo on szukał? Służącej do łóżka, domu? Dlaczego szuka głupszej od siebie? Ma powody, aby obniżać poziom? :O Wierz mi inteligencja to coś więcej, niż rozmowy o pracy ... :O

Gość Organza ....
Marker Permanentny - widzisz za wcześnie Cię pochwaliłam... bo na ironii już się nie poznałaś ... :P Swoje zalety zostaw dla fotki ... czy gdzie tam się wystawiasz .. dlaczego miałyby mnie interesować? :O