Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przesadna Oportunistka

Sandały i uczelnia

Polecane posty

Krótkie, proste pytanie: czy facetowi -studentowi, rzecz jasna - wypada chodzić późną wiosną/wczesnym latem na wykłady w sandałach? Bez skarpet, jeśli ktoś o to pyta ;).

up!

niestety nie bardzo... ale kto się tym jeszcze przejmuje.. kobiety generalnie nie zakładają staników, więc co komu do bosych stóp

ej, no ale to przecież STUDENCI:) a student, no to taki wesoły wagabunda może być; studentowi wypada być obdartusem, chodzić w szmatach, sandałach, itd. - to akurat dobry czas w życiu na to :) a korporacyjne mundurki, elegancka odzież, itd. - na to jeszcze będzie czas ;) uczelnia wyższa to nie filcharmononia :) (filHarmonia?)

jasne na uczelni przechodzi wszystko i jest luz wiec nie wiem w czym problem?

Gość arabica
Jeżeli tegoroczna późna wiosna i lato będą takie, jak w zeszłym roku (a wszystko na to wskazuje), to żadne próby ochłody nie są krytykowane. Byłam we wrześniu w teatrze i widziałam dziewczyny ubrane w spódniczki mini. Nikt na nie nawet nie spojrzał krzywo, bo każdy rozumiał potrzebę ulgi przy upałach. Co dopiero na uczelni:) Ja bym się nie przejmowała:)

Czyli powinnam sobie odpuścić tłumaczenie, że "trza być w butach (w zasadzie - półbutach) na uczelni"? Wiem, może trochę przesadzam, ale ja nie założyłabym mini na zajęcia.

Gość frufru
studentowi wszystko wypada. gorzej jakby był wykładowcą :) ale generalnie naukowcom tez wiele uchodzi. a czemu nie nałożyłabys mini na zajęcia?? ja rozumiem że nie na ćiwczenia, coby astysten nie pomyslał że chcesz ładnym udem naciągnąć sobie ocenę z kolokwium ;) ale na wykład?... u ans własnie na wykładach była szansa pokazać się w jakimś sensownym ciuchu, bo na cwiczeniach wszyscy w fartuchach zapiętych pod szyję..