Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwa

boicie sie swinskiej grypy??

Polecane posty

Gość nana89.
Napewno lepsza niż za czasów Hiszpanki :) Może wiesz ktoś nasiał paniki, a potem wymyślą genialną szczepionkę i kryzys gospodarczy zniknie:) Może i tak być...

Gość a wiecie co yto jest
? to spisek globalistow, oni maja cel zmniejszyc liczbe ludnosci, i to wlasnie tak zaczynaja...

Gość ja też się boję
we wtorek jadę do UK na tydzień. Boję się, że przez tydzień może się to cholerstwo rozprzestrzenić i będą kłopoty z powrotem do kraju:(

Gość o lol
napewno zginie pare tys ludzi, a szczepionke znajda nagle w usa... :classic_cool: zreszta wiekszosc tych okropnych chorobisk w ameryce wybucha...

Gość ketonal to trucizna
starszawa w takich wypadkach to lepiej ;) wiec uśmiech się :D

Gość mój głos w sprawie
Przy hiszpance przede wszystkim nie wiedzieli jak sie toto przenosi, i tak np. wszyscy sobie zasłaniali nosy, ale usta to juz nie łaska. No i higiena strasznie szwankowała. To są podstawy, teraz rzeczy oczywiste, ale wtedy jeszcze nie do konca jasne. Nie ma porownania, nawet ZAKLADAJAC TEORETYCZNIE ze ten wirus jest tym samym czym byl wirus hiszpanki- na pewno w obecnych czasach ofiar byloby mniej, chociaz oczywiscie nie mozna powiedziec ze nie byloby ich wcale, bo tak różowo to tez nie jest :D A wiecie jak się "Dżuma" Camusa konczy... Że wirus ucichł, ale przyczajony w jakichś kątach bedzie czekał na okazję by odrodzic się na nowo, bo nie umiera nigdy. :D Sory, nie moglam sie powstrzymac, tak mi sie przypomnialo :D

Gość mój głos w sprawie
Polska to nie Meksyk. To druga Irlandia, k*a :D

Gość upupuppppupupu
podnosze.

Gość nadia.
wczesniej były wściekłe krowy, potem ptasia grypa, a teraz sie świnek doczepili. Moim skromnym zdaniem to jest jakaś propaganda fałszywa, teraz ludzie przestaną wieprzowine jeść i zwiekszy sie popyt na kurczaczki i wołowinkę;) a jak kurczaczki i krówki były chore to był wiekszy popyt na świnki... Myślę że to jest ukartowane, specjalnie tak zrobione... zeby zwiększyc czyjeś dochody, tym razem własciecieli kurczaków,indyków i krów

Gość i ja też się boję
:( :o

Gość nadia.
sami te świnki zatruli pewnie i to że "garstka" ludzi na tym ucierpi to dla nich nieważne... nie wiem czemu ale węszę w tym jakiś spisek. No bo to dziwne że co jakiś czas jakieś zwierze,które my jemy, jest chore,

Gość tordis
ja i tak jadlam kurczaki, w przypadku ptasiej grypy :P hehe... jakos do polski to chyba nie dotarlo :) co ma byc to bedzie... a jak dotrze to do poslki to nie spodziewajmy sie jakis wielkich rewolucji na ten temat... u nas to chyba nigdy dobrze nie bedzie :(

Gość nadia.
przestańcie panikowac pewnie sie tak samo skończy jak te poprzednie ptasie i krowie grypy, czyli że w końcu to "opanują" ja mało TV i wiadomości oglądam i dlatego mam spokojniejszy umysł, a was karmią tym i sieją panikę wsród ludzi

Gość i ja też się boję
Bo ja mam gardło zawalone od południa, kaszle i mam katar i się boję strasznie :( :o A to niby takie nic.... :(

Gość taka sobie disa
spojrz jeszcze na to ze wiekszosc tych chorob wybucha w ameryca i tam zawsze zajduje sie na to lek, kryzys? pierwsza ameryka :O choroby? ameryka! lekarstwo? ameryka! :o chore troszke... myslcie o tym co chcecie, ale jak dla mnie to troszke dziwne... oni cos tam kombinuja... moze chcac sie pozbyc kryzysu, zdobeda pieniadze za lek na ta swinska grype??????

Gość nadia.
Ameryka to popieprzony kraj :P

Gość taka sobie disa
:D

Gość taka sobie disa
tak samo jak waglik, sars itp... a gdzie to sie urodzilo? ameryka? moze sie myle...

Gość taka sobie disa
tego sarsu nie jestem pewna, ale choroba wscieklych krow, ptasia grypa, a teraz swinska? czy to normalne zeby to wszystko tam? niby wieksza ludnosc ale w tym przypadku to to akurat chyba nie ma znazenia? tak jak powiedzialam byc moze sie myle, sama niewiem co o tym myslec....

Gość nadia.
ja w to nie wierze, moze i cos tam sie dzieje ale to oni sami pewnie rozsiali, tak samo było z innymi podobnymi choróbskami "made in America" :D

Gość taka sobie disa
nie znam dokladnych historii tych chorob... tak mi sie wydawalo, moze zle informacje mialam... przy ptasiej grypie, czy wagliku lub chorobie wscieklych krow, nie martwilam sie tym, a swinska we mnie cos rusza... sama niewiem...

Gość i ja też się boję
a moze mi ktos powiedziec jak mam spac z zawalonym gardlem itp;( bo chyba nie zasne :(:(:(

Gość nadia.
jak nie ma tego u nas to ja sie wogole nie bede tym przejować, po co martwić sie na zapas. Oni sieją panikę mając zapewne coś na celu... odwrócenie uwagi lub zmniejszenie popytu na wieprzowinę, etc...