Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwa

boicie sie swinskiej grypy??

Polecane posty

Gość taka sobie disa
dlatego uwazam ze nie mamy sie martwic co do 2012, bo apokalipsa moze przyjs nawet jutro, wiem, malo pocieszajace :D ale bedzie dobrze :P

"urat kto jak kto ja w apokalipse nie wierze" a w to że ludzkość w końcu wyginie wierzysz? :D nawet jak się nie wykończy nawzajem ".podobno w niektórych państwach już dawno rozpoczęła się budowa schronów.." tylko te "teorie" spiskowe o końcu świata opierają sie na książkach jakiegoś idioty i fali w internecie czy programach psedunoukowosensacyjnych :D a już łączenie, jak niektórzy, mitologii majów i sumerów w celu udowodnienia końca świata w 2012 to absurd a z drugiej strony... no tak kalendarz majów może i się kończy ale pojedź myszką w dolny prawy róg ekranu i kliknij 2 razy na zegarek 🖐️ znajdź ostatnią datę... kalendarz się kiedyś kończy bo po co liczyć dalej jeżeli i tak nie dożyjemy... a tych ostatnich dat z komputera to mamy na świecie setki milionów. to dopiero zapowiedź końca :D

Gość taka sobie disa
koniec swiata przyjdzie, niestety... ale to stanie sie za jakis miliard lat lub wiecej, ne pamietam kiedy... stad efekt cieplarniany, slonce rosnie, jest coraz blizej, wkoncu spali nasza planete, w tym momencie ociepli marsa, gdzie bedziemy mogli zamieszkac, nie na dlugo bo na 3 i pol miliarda lat... a potem, nie mam pojecia co sie z nami stanie... jak chcecie to sie smiejcie, ale takie sa naukowe fakty :)

Gość i ja też się boję
jezeli chodzi okalendarz majów to czytałam w jakimś artykule iż w 2012 ziemia przejdzie w jakiś inny stan i wszystko bd trwac nadal... moze zostanmy przy swinskiej grypie:(

Gość taka sobie disa
pojedź myszką w dolny prawy róg ekranu i kliknij 2 razy na zegarek prosze Cie, tak samo bylo w 2000roku, komputerom konczy sie czas, konczy sie kalendarz i co? zyjemy, elektronika nie siadla! :D

Gość nadia.
nie no w 2012 to też nie wierzę Ludzie, to nie pierwszy koniec świata i pewnie nie ostatni !

Gość taka sobie disa
brzydka wlasnie przebiegunowanie trwa i ma nastapic w 2012 roku :P i wiekszosc uwaza to za koniec swiata, a to jest naturalne zjawisko naszej planety :)

Gość taka sobie disa
nie ma sie czym przejmowac przed tym 2012 rokiem, grudnia dokladniej :P ja osoboscie mam to gdzies :P

"??? teraz prognozy na 2012 rok, a" w roku 1000 też czekali na koniec świata w 2000 także i po drodze różne grupy też czekały jak dotąd nik się nie doczekał :D "ale to stanie sie za jakis miliard lat lub wiecej, ne pamietam kiedy." za jakieś 5 mld lat słońce powinno pochłonąć ziemię a tak to w końcu według niektórych teorii, w ten czy inny sposób, zakończy życie wszechświat :P z powodu przybiegunowa... o ile nam się trafi bo naukowcy obstawiają że mamy jeszcze pare tyś lat czasu... raczej nei wyginiemy 🖐️ najwyżej część techniki wysiądzie "eż jestem beznadziejna ale,mimo tego...chcę żyć i Ty beznadziejny też chciej" to ty pewnie mniej beznadzijna jesteś🖐️

Gość nadia.
wszechświat niemożliwe zeby sie skończył nasz świat, ziemia - tak :) za pare miliardów lat, chyba ze w nas jakas ogromna kometa walnie jak za czasów dinozarów ale co sie przejmować, żyjmy Tu i Teraz

Gość taka sobie disa
mylisz sie, bo bedzie mozliwosc zamieszkania na marsie, bo wiemy ze ma zamarzniete morza, gdy sie ociepli podobno beda warunki, wiec gdzy slonce zacznie pochlaniac ziemie to sie przeniesiemy... pewnie i tak nie wszyscy, a przebiegunowanie jest normalne i wystepuje co jakis czas!

Gość taka sobie disa
kometa moze walnac, bo zbyt pozno sa wykrywane, meteoryty nam nie groza :P

Gość taka sobie disa
choc do tego czasu gdy komety beda leciec w naszym kierunku, miejmy nadzieje ze nasza technika, naukowcy pojda duzo do przodu... :)

Gość taka sobie disa
po za tym istnieje wiele wszechswiatow, nie ktore dopiero sie rodza, ale maja wlasny uklad sloneczny kto wie czy do tego czasu nauka nie pojdzie na tyle do przodu zeby wybrac sie w inny uklad? gdzie beda podobne warunki do zycia jak na ziemi???

Gość nadia.
tak, wiem o tym marsie ale to nie zmienia faktu że planeta ziemia przestanie kiedys istnieć

Gość taka sobie disa
oczywiscie ze jest, ale kto wie jak nauka bedzie daleko w tym momencie, teraz by sobie nie poradzili ale za jakis czas? wszystko mozliwe...

Gość nadia.
ja to mam nadzieję że nasze dusze po śmierci przenoszą się w inny wymiar, na inny układ planetarny, galaktykę ;)

Ja to z natury strachliwa jestem.Martwie się o mojego byłego,który siedzi w Anglii.HIVowiec więc wiadomo,wszystko łatwo łapie. Ogólnie to bardzo podoba mi się ta niezwykła profilaktyka na lotniskach :D patrzą czy ktoś nie kicha...no błagam :o