Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwa

boicie sie swinskiej grypy??

Polecane posty

Gość taka sobie disa
a zdziwicie sie ze szczepionke wynajda w ameryce.. :)

wiadomo,że panikę przede wszystkim wywołuje telewizja...gdyby nie trąbili dzień w dzień to ludzie byli by na pewno dużo spokojniejsi..:O a jak bylo z ptasią grypą? co chwilę gadali o tym w tv i jak zostalo powiedziane..."rozeszło się po kościach" .

Gość taka sobie disa
idz do lekarza, choc wydaje mi sie ze powinnas bardziej sie martwic gdybys do tego miala goraczke, choc ja na grypie sie nie znam, nigdy nie chorowalam na grype...

Gość taka sobie disa
brzydka, zgadzam sie z Toba... :) trabili o tym jak potluczeni, ale mnie to nie ruszalo, a ta swinska cos we mnie wzdrygnela, sama niewiem dziwne uczucie gdy o tym uslyszalam. a wczoraj lezalam rozlona, goraczka itp... ale dzis mi o dziwo przeszlo... :) bedzie dobrze :) wkoncu mamy rozwinieta medycyne :) nie jak wtedy przy hiszpanskiej grypie :P

Gość taka sobie disa
o wagliku tego nie slyszalam, ze jest to naturalna horoba koni czy krow... taki glupi przyklad podalam....

Gość taka sobie disa
brzydki, sorki, ale powiedz mi jak choroba moze byc naturalna??? teraz mi to do glowy przyszlo...

Gość muio
Ptasia grypa powstała w Chinach a choroba wściekłych krów zaczęła się od W.Brytanii. I gdzie ta Ameryka, od której rzekomo pochodzą wszystkie choroby? Amaryka była jednym z niewielu krajów, gdzie choroba wściekłych krów nie wyst ąpiła. Przeginacie. Cieszcie się,że na razie dżuma i cholera się nie odrodziła, zresztą też do czasu....

Gość nadia.
telewizja sieje panikę telewizja kłamie dlatego rzadko oglądam

Gość taka sobie disa
no to widocznie popieprzyly mi sie fakty... przepraszam... zobaczymy co to bedzie... a;e kolejki do lekarzy pewnie zrobia sie kosmiczne, bo kazdy z glupim katarem bedzie smigal :P

\"owiedz mi jak choroba moze byc naturalna\" a na biologi nie uczyłaś się lata temu albo aktualnie o bakteriach, wirusach, ewolucji i innych takich 🖐️ bakterii i wirusów nie stworzył człowiek w laboratorium 20 lat temu :P... no pomijając wszelkie wojskowe i inne naukowe eksperymenty więc są tak samo naturalne jak ty :P zresztą odgrywają swoją role w ekosystemie :P

Gość taka sobie disa
telewizja na pewno sieje panike, jak zawsze... tylko ze inne rzeczy mnie nie ruszaly a ta grypa jednak. niewiem daczego... cos w tym chyba jest... bo jak nigdy sie nie przejmowalam tym co gadaja to jednak tym razem... mam nadzieje ze po prostu dalam sie wkrecic tym razem :P

Gość muio
Zgadza się. Eliminują jednostki słabe, chore i stare.

Gość taka sobie disa
no ok, ale przeciez Ty nie chorujesz naturalnie... nie ma czegos takiego jak choroba naturalna... tak jakby ludzie chorowali na starosc na ta sama chorobe, bez wyjatku... to jest bez sensu... moze zle z formuowales zdanie :)

\"ylko ze inne rzeczy mnie nie ruszaly a ta grypa jednak. niewiem daczego... cos w tym chyba jest..\" zbliża się czas końca... rok 2012... apokalipsa czterech jeźdźców: Głód - kryzys ekonomiczny Zaraza - świńska grypa Wojna Śmierć 🖐️

Gość taka sobie disa
ale ludziska, poki nie ma tego w pl to nie bojmy sie :) po co martwic sie na zapas? bedzie dobrze :) jak zwykle ominie polske, zobaczycie :)

Gość muio
A ja tu nie widzę sprzeczności. Oczywiście,że choroba jest naturalna. Poza tym, na coś trzeba umrzeć....

Gość taka sobie disa
brzydki, hahaaha :D :D :D akurat kto jak kto ja w apokalipse nie wierze :P chyba ze nawzajem sie wykonczymy :) choc kto wie, a watpie, jednak zostaja te interesy, mimo wszystko czlowiek czlowiekowi jest potrzebny, przeciez sami siebie nie skazemy na porazke? tak mysle...

Gość taka sobie disa
zeby byla jasnosc, nie skazemy siebie takze na samotnosc a potem wyginiecie ludzkosci...

Gość taka sobie disa
i tylko lekarze i naukowcy przezyja? nudny ten swiat bedzie... ja bym strzelil w sobie w leb...

Gość taka sobie disa
brzydka, ale wlasnie pomysl ile razy mialo sie to stac???? teraz prognozy na 2012 rok, ale przeciez nie znasz dnia ani godziny, prawda?

Gość taka sobie disa
to zycze im powodzenia, wtedy to bedzie pelno samobojstw, albo ludzie sie wygryza... bo przeciez nie kazdy jest taki sam i nie mozna kogos zmusic do takich samych zainteresowan... nie uda sie to...