Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaper Krolewski

Mam dosc infantylnych faszywych wyrachowanych kobiet

Polecane posty

Gość Kaper Krolewski

ktore zachowuja sie jak faceci, ktore traktuja seks jak towar lub mechanicznie w celu zdobycia swoich wyimaginowanych celow ktore pozniej i tak nie daja im satysfakcji, albo wymyslaja sobie na podstawie prymitywnych powierzchownych przeslanek jakies tandetne teorie i udaja zakochane, albo nakrecaja sie z koleznakami i "zdobywaja ciacho" zeby udowodnic sobie i kolezankom ze jest wyrachowana durna suka. Gdzie sa normalne kobiety nie majace pierdolca na punkcie swojego wygladu, nie spedzajace calego dnia, tygodni, miesiecy na odchudzaniu.

Gość hujciw duepe
uuupp podsmowanie protokołu z dzisijszego dnia uuuullaa może wyruchac ciebie ty łachmyto,skurwielony

Gość oj ale ostro

Moja kobieta jest przeciwieństwem takich, o których piszesz i jestem z tego powodu niezmiernie szczęśliwy :)

Gość Kaper Krolewski
Prosze o nie bluzganie dziei

Gość jajajjajaja
ja jestem kobieta i wiem ze jest nas wiecej:)

Gość Kaper Krolewski
Po co? Po co te laski, bardzo czesto fajne dziewczyny szkola sie w tym zeby byc zimnymi wyrachowanymi sukami, przeciez to jestglupota na stare lata, nie mowiac o zyciu w zaklamaniu... a najgorsze ze to skurwysynstwo sie rozszerza, coraz trudniej spotkac normalna zwyczajna dziewczyne, pelno jakichs wyzywajacych bezwzglednych idiotek ktore leca na fetysze. Potem sie dziwia dlaczego ktos nie chce sie znimi zainteresowac. Jestem zalamany, chcialbym byc z kims ale poki co udalo mi sie zadurzyc w tych niewlasciwych dziewczynach, nawet jak juz myslalem ze jest to jakas normalna to okazywalo sie ze ma pojebane podejscie do zycia.

Gość bo lubie sex
fajnie czasami chrupnac swierzego mieska, jak sie na deser trafi ciacho , to czemu nie:P

Gość druh_na
prosisz o nie bluzganie a sam bluzgasz:))

Gość Kaper Krolewski
chodzi mi o to aby odnosic sie do tematu, nawet z bluzgami, ale nie bluzgac bez sensu

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwww
Bo do jasnej cholery jesteśmy takie przez dupków, co nas skrzywdzili :/

Gość druh_na
a czemu ubliżasz kobietom? Tak bardzo ci zaszły za skóre?

Gość jajajjajaja
Moze szukasz zle??moze trzeba poczekac az sama znajdzie:)

Gość Kaper Krolewski
ja nie ubliżam kobietom, wręcz przeciwnie. Wyciągam wnioski z własnego doświadczenia i obserwacji, w gruncie rzeczy nigdy nikim nie manipulowałem i na nikim się nie odgrywałem, nie rozumiem dlaczego wszyscy narzekają i smucą a robią dokładnie odwrotnie? Nie rozumiem dlaczego się dają tak krzywdzić dupkom jak to napisała jedna z poprzedniczek. Dlaczego dają się wciągnąć w tą gierkę i stają się tak durne jak ci rzeczeni dupkowie. Mam wrażenie żę żyję w jakimś jednym wielkim idiotyzmie. Właśnie przeglądałem profil na NK jednej dawnej znajomej, kiedyś była z takim jednym dupkiem którego znałem, mało powiedzane dupkiem, i ona dalej utrzymuje z nim kontakt. Ma dużo żalu do facetów, niby mą∂ra wykształcona z porządnej rodziny a lata za jakimiś frajerami i raz za razem się rozczarowuje, po jednym ma pamiątkę w postaci dziecka, oczywiście ni eutrzymuje z nim kontaktów, ale z innymi frajerami tak. Ja się nie dziwie że się jej w życiu nie układa skoro takich dupków darzy swoją przyjaźnią. Wychodzi na to że dla lasek liczy się tylko seks, a wszsytko inne to obłuda. Nie raz rozmawiałem z koleżankami, to jest po prostu maskara, to co opowiadają że włażą facetom do łóżek a potem znowu ryczą że je faceci ranią. Totalny bezsens.

Gość druh_na
tak już jest, że kobiety nie lubią grzecznych chłopców, ehhhhhh kto nas zrozumie?

Gość bez złudzeń
Hm, jak to o Tobie świadczy, że 'zadurzasz się' w tego rodzaju kobietach? Może po prostu wybierasz wg rozmiaru cycków, a nie tych szczytnych ideałów, za którymi jakoby tęsknisz?

Gość Kaper Krolewski
Roznie zalezy od danego przypadku, od wieku kobiety itd., na wyglad tez zwracam uwage, ale nie tylko, bez przesady, problem w tym ze z czasem okazuje sie ze jest kompletnie bez sensu. > > > druh_na co to ma do rzeczy czy grzecznych? Chodzi o brak sensu w tym co robia. O ich agresje, o pretensje, o narzekanie, a z drugiej strony czynienie wszystkiego aby tak byc traktowanym a takze jakies chore wymagania. O zaklamanie ktore wychodzi z czasem, o niezrowowazenie. O to ze odgrywaja sie na kolezankach, ze im przysrywaja, ze sa o siebie zazdrosne chociaz maja facetow, prace, dobre zarobki. O pustke w glowach ogolnie. I nie da sie im nic powiedziec, chociaz i tak probowalem juz, w najlpszym przypadku zachowuja sie jak chore psychicznie. A najsmieszniejsze jak chca toba manipulowac i ustawiac bo przeciez sa rowne z facetami i nic im powiedziec nie mozna. Ogolnie jest do dupy. Staram sie nie obracac w takich kregach i od dawna unikam towarzystwa ludzi o ktorych wiem ze maja takie bezrefleksyjne i glupie podejscie do zycia i innych, ale moje doswiadczenia nie dotycza np. tylko dziewczyn z dyskotek albo tylko z "dobrych domow". Ja mam jakiegos pecha w zyciu ze trafiam na takie kobiety, moze wlasnie dlatego ze jestem zbyt "ostry" a za malo pokorny i nie udaje tylko mowie co mysle. Gdybym byl spokojny to bym trafil na jakas normalna a tak to sie mna interesuja jakies lachony.