Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina3545

za krótki sex i facet tego nie rozumie

Polecane posty

Gość paulina3545

tłumacze mu, że jest za krótko, przeprasza mówi że się stara bardzo ale mu ćiężko i na pewno sie poprawi nastepnym razem i nastepnym jest to samo. Jestem jego pierwsza dzieczyna z którą sie przespal. Uprawimay sex już 1,5 roku. Mysłałam że to przez to że nie robił tego wczesniej i sie nauczy a tu czas leci i nic :( sex to jakieś 2 minuty. To normalne ? dać mu jeszcze więcej czasu na naukę czy to już nie jest normalne ? dodam że nie jest aż taki młody bo ma 25 lat.

Gość paulina3545
a pomagają takie ?

Gość evildevil
kup sobie wibrator wjedziesz mu na honor

Gość dina27
paulina nie licz na too że czas cos zmieni, to poprostu siedzi w psychice człowieka mówie z autopsji, też niestety tak mam, i meczę się z nim i jego numerkami quik juz 7 lat:( wszytko poza seksem jest wspaniałe w naszym związku

Gość dina27
no wlaśnie przez rok a u nas jest tak już 7 lat, stosowaliśmy różne techniki i metody i nici Nie mam juz pomyslu co możn robić zeby to poprawić

czy wiecie co sie dzieje gdy chlopak np w wojsku dorwie sie do dziewczyny WIELKIE NIC sex trwa 50 sekund ....nie darmo ktos powiedzial trening czyni mistrza :P spadlem :D.....ale niczym feniks podnosze sie z popiolow :D

jak się szybciutko do piernatów wskakuje to takie efekty zawsze będa.żadna rozmowa nie wystarcza.tym bardziej będzie zdołowany.:P

14 letni draż na forum a tu kabelek mówi ile to razy w tygodniu uprawia sex :P:P:P:P:P na erotyk won :D:D :P:P

Małżeństwa się rozpadają,gdyż kobieta wstydzi się powiedzieć a on jest niedomyślną trabą:P

zrozumcie tak niektórzy faceci mają.czym więcej będzie o tym mówić z nim to wykończy go .tu jest inna rada .daj sobie z nim spokój.Tak zrozumie .inaczej nie,gdyż za łatwo mu to przychodzi.I tu jest u niego ta bariera.:D

mozemy sie umowic tak: ty mi...... hehe no juz jestesmy umowieni ;)....mam nadzieje ze skrzypek zab bie wyploszyl :)

Gość byłam dla męża lachociągiem
Twój facet ma jakś chorobę z penisem. Bo ja miałam kiedyś w życiu prawiczka i nigdy nie miał falstartu po 2 minutach. Sex zawsze u niego trwał dotąd aż ja dostałam orgazm i on wtedy mógł. Nie miał z tym problemów mimo, ze był prawiczkiem, i też już nie był młody. Niech ten twój kochaś pójdzie do urologa, bo on ma coś nie tak z penisem i z utrzymywaniem wzwodu.

Gość agulap
wiem cos na ten temat Mój obecny mąż a ówczesny narzeczony też miał taki problem ... szczerze współczuje Podczas pierwszego naszego zbłiżenia i kilku kolejnych nie dochodziło nawet do poczatku gry wstepnej bo mój facet miał wytrysk ... Nawet nie bede pisac co sie wtedy działo najpierw były krzyki awantury ,obwinianie siebie ze jestem nieatrakcyjna itd... trwało to jakies dwa lata do momentu gdy udało sie Pierwszy raz od dwoch lat mój facet spełnił moje oczekiwania Dlaczego ? dopiero niedewno to odkryłam po ok czterech latach - zero pytan , zero prózb zero awantur, wizyt u lekarzy po prostu go pokochaj i nie pytaj nie obwiniaj DZIAŁAJ - IM WIECEJ Z SIEBIE DASZ i nie bedziesz nic w zamia chciała TYM WIECEJ ZYSKASZ a jesli to nic nie da to nie wiem co mam o tym myślec?

Gość ja tu z przypadku
mój chłopak gdy kochaliśmy sie pierwszy raz (choc on nie byl prawiczkiem) tez doszedl od razu po kilku pchnięciach. Bylo to w pozycji klasycznej. nastepnym razem to samo. w koncu mu mowie zeby sie nie spieszyl, a sama zajelam miejsce na górze :) zrobilismy to w pozycji na jezdzca a seks trwal dluugo i bylo przyjemnie nam obojgu. polecam

Gość bst
Do nowopowstającego programu telewizyjnego o seksie, problemach i radościach z nim związanych, poszukujemy osób zainteresowanych uzyskaniem porady. Program emitowany będzie na kanale Polsat Cafe. Pani seksuolog udziela porad osobom dzwoniącym do studia i prowadzi z nimi rozmowę na wizji. Taka anonimowa, seksuologiczna konsultacja gratis! Wychodzimy z założenia, że nie ma głupich pytań i każdy problem traktujemy poważnie! Osoby zainteresowane w/w tematem bardzo proszę o kontakt: Tel: (+48) 791 75 70 75

Gość jula654
DUREX prezerwatywy z atestem CE 60szt 80zł Marka numer 1 na świecie za 30% ceny sklepowej. prezrwatywy pleasuremax - połączenie prążków i wypustek - "easy-on", łatwa do nałożenia - powlekane środkiem nawilżającym - szerokość: 56 mm - bez środka plemnikobójczego - naturalna guma lateksowa posiadaja atest CE ważne do 2012/2013r takie jak mozna kupić w sklepie, NIE made in thailand jula654@wp.pl

Gość Ala W.
Proponuje żeby facet zaczął palić... to powoduje impotencje przedłuża stosunek.. może też sobie wypić piwko przed seksem - ale to nie zawsze pomaga