Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena2309

Bardzo prosze o pomoc!!w wypelnieniu ankiety do pracy mgr

Polecane posty

Gość Magdalena2309

Witam, Jestem studentką wydziału Finansów i Ubezpieczeń Akademii Ekonomicznej w Katowicach. Obecnie piszę pracę magisterską na temat tradycyjnych i nowoczesnych form indywidualnych ubezpieczeń na życie. Ankieta ma na celu zbadanie preferencji osób posiadających indywidualne ubezpieczenie na życie. Posłuży mi ona do analizy i oceny państwa preferencji, a informacje zostaną umieszczone w mojej pracy magisterskiej. Ankieta jest całkowicie anonimowa. Serdecznie dziękuje za poświęcony czas i wypełnienie ankiety Oto link:http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwestionariusz/3384/

Gość Magdalena2309
Wypełnić zawsze możesz;))

Gość granatowy
Czy zebrane dane będziesz obrabiać statystycznie ?

Gość ja też nie mam
miałam kiedyś w PZU z mamą, ale mama złamała ręke i nie chcieli jej kasy wypłacić- podważali to co orzekli lekarze, ciągali po komisjach róznych, pół roku użerania z nimi było a i tak marne pieniądze wypłacili i stwierdziłyśmy zgodnie, ŻE TO NIE MA NAJMNIEJSZEGO SENSU! bo składki trzeba płacić nie małe, a w razie wypadku, to więcej kłopotu niz pożytku z tego jest i od tej pory nie ubezpieczamy się.

Gość słyszałam dzisiaj
Zrobione ;-)

Gość chcialam wypelnic bo uwielbiam
ankiety ale nie chce Ci falszowac wynikow... nie mam ubezpieczenia i nigdy sie nie ubezpieczalam. No, jak obowiazkowe bylo w szkole to wtedy. nie bede sie ubezpieczac ;)

Gość gienowefa
nie mam ubezpieczneia bo mnie na nie nie stac!!!!

Gość a ja ani nie mam
ubezpieczenia, ani nie pracuję - więc przykro mi, ale nie wypełnię żadnej ankiety. A lubię wypełniać! Dajcie inne! ;-)