Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juspp

Dlaczego z niektórzy ludzie pieprzą w ogole nie na temat w rozmowie??

Polecane posty

Gość Juspp

Mam w rodzinie pare takich osob- rozmawiasz z nimi na jakis temat a oni w ogole nie odpowiadajka na pytania tylko cos innego mówią-w ogole nie wiadomo o co chodzi albo pieprzą coś żeby tylko pieprzyc i nie mozna dojść do zdania- mówia malo ciekawie, maja pocczucie humoru ktore mnie nie bawi- a oni myslą ze są zabawni. Nie wiem jak z takim ludzmi postepowac- nie chcebyc dla nich niemila, ale nie moge sluchac tego pieprzenia nie na temat lub o rzeczach kompletnie nie zwiazanych z tematem

Gość oljuhjk
Na Kafeterii jest to samo

Gość juz ostyglam
ja jestem taka nie na temat:) lubie taka byc, a wiesz czemu ? bo takie snoby jak ty mnie zwyczajnie smiesza swoja postawa i zasrana elokwencja, madroscia:O rozumiesz mnie ? cieszezsie ze nie, bo o to wlasnie mi chodzi:D

Gość too samoo
Tez znam takich ludzi- gadaja jakby urwali sie z ksiezyca. NIe lubie takich ludzi ktorzy mowia nie na temat do tego jeszcze duzo, ze nie mozna samemu nic powiedziec- spotkania z takimi osobami sa batrdzo meczace. Ja sie pytam np. czy łatwo jest znalezc prace w miescie X a ten mi odpowiada a wiesz miasto x jest piekne.

Gość Muriel M.
gadanie nie na temat nie jest objawem WYŻSZOŚCI nad innymi, ale GŁUPOTY i braku obeznania, oczytania w danym temacie--->>>do do juz ostyglam

Gość czekoladowe oko prawdy
a tak to czasem zabawne ale ogólnie bardzo denerwujące to na kafeterii to zjawisko nagminne :D

Gość czekoladowe oko prawdy
a odnośnie przyczyny to pewnie nie chodzi o niezrozumienie a zwyczajnie niesłuchanie rozmówcy.

Gość juz ostyglam
gdzie napisalam o wyzszosci ? czytaj ze zrozumieniem, bo jak widac masz z tym problem:D co do glupoty, to mam nadzieje, ze moja ciebie nie boli :) mnie jest znia dobrze, szczegolnie tu na kafe:P lubie byc nie na temat

Gość Muriel M.
juz ostyglam cala Twoja wypowiedź zawiera postawę wyższości nad założycielką tematu. Ogólnie uważam, że ludzie gadają nie na temat jak nie mają nic ciekawego do powiedzienia.:)

Gość juz ostyglam
:) dlugo nad tym myslalas ? jestem wlasnie taka, nie ciekawa:P che taka pozostac, dobrze mi ztym, wiec nie zmuszaj mnie do myslenia i konwersacji w tonie przez kogos narzuconym:Pnie zmuszaj do wyznawania jaka jestem naprawde:P :)

Gość junbi
A wg mnie ludzie sie tacy rodza i sa tego typu ze gadaja nie od rzeczy i sa z nimi problemy w komunikowaniu sie

Gość juz ostyglam
odnosnie kafe, znlazlam cos, maly cytat... "...Bywlacy tych miejsc, sa mniej lub bardziej zalosnymi symbolami cierpiacej ludzkosci. Jedyna zdolnoscia, jaka dysponuja nedzne kreatury, jest jezyk, slowo:P Totez czepiaja sie z jakas rozpaczliwa zaciekloscia" zycie to zycie a kafe to kafe, chcesz mnie poznac ? nigdy ci sie to nie uda. milego dnia

Dlaczego, ano dlatego, że tego typu osoby są zazwyczaj roszczeniowo nastawione do życia, oczekują skupienia na sobie uwagi, niemniej same takich predyspozycji względem innych ludzi ne przejawiają.