Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jest możliwe...

Facet chce się żenić mimo że nie kocha???

Polecane posty

Gość czy to możliwe...
Ja nie mówię, że to bzdury. Po prostu się zastanawiam, czy są faceci którzy tak robią, bo być może on jest jednym z nich.

Gość frufru
post otwierający temat: "Czy jest możliwa sytuacja, że facet będzie dążył do ślubu z dziewczyną, której nie kocha? W sytuacji, kiedy nic ich nie łączy, a jest inna, która być może mu się podoba i jest wolna i mógłby z nią być?" jak dla mnei jasno wynika z niego to że: - on Cię nie kocha - dalej piszesz że "facet niby twierdzi że kocha"; - nic was nie łączy - potem piszesz że Ty go kochasz, on Ciebie, więc do cholery chyba jednak coś was łączy??; - jest inna itd - po czym piszesz ze to ktoś kto kiedyś mu się podobał i kto twierdzi że on do niej podbija, przy czym nie ma na to żadnych innych dowodów poza jej słowami!!; "Więc zakładając najgorszy scenariusz, że ma na nią ochotę, to trochę trudno uwierzyć w prawdziwą miłość z jego strony... No i po co planuje przyszłość ze mną, skoro mógłby po prostu to skończyć i spróbować z tamtą?" wiesz co, moze dlatego że ma ją w dupie, kocha Ciebie i to z Tobą chce poukładać sobie życie??????

Gość czy to możliwe...
frufru - może. Mam nadzieję. A że nic nie łączy - to chodziło mi o tzw. wspólny "dorobek" (dom, dzieci itp). Ale moje pytanie dotyczy ogólnie facetów, niekoniecznie mojego. Po prostu chciałabym wiedzieć jak do tego podchodzą.

Gość frufru
facet do ozenku musi mieć powód. jełsi nie macie dzieci, nie jestes bogatsza, nie jesteś ładniejsza etc. to znaczy że Cię kocha na litośc boską...