Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 666 diobel

jak dlugo bylyscie ze swoimi facetami przed slubem??

Polecane posty

Gość varuionna
a jurtro mamy 1 roczniuce slubu :D

Gość dwa dni po ślubie
minęły 2 lata odkąd się znaliśmy

Gość czarna koala
"tralalala - rok to rodzaj meski wiedz oeminiamy POLTORA roku a nie poltorej ..poltorej to moze byc lyzeczki cukru sorry ale nie wytrzymalam bo mnie to razi" o patrz nawet nie zauwazyłam :) dziad komputer mi kończy wyrazy domyślnie i czasem cos przeszmugluje po swojemu :) dzięki za zwrócenie uwagi, bede go bardziej pilnowac, bo sama nie znosze takich kwiatków :) a tak na marginesie - "więC"... ;)

Gość po pięciu latach
i to był błąd. Jak się ludzie w trzy lata nie zdecydują na ślub i dzieci, to oznacza, że tak naprawdę nie są pewni tego, że chcą byc razem. A jak sie tej pewności nie ma, to czasem lepiej odpuścić. Ślub po 8 latach chodzenia to juz raczej z rezygnacji. Minął pierwszy poważny kryzys po 7 latach i tzreba się zdeklarować, bo druga strona ma dość czekania, więc są deklaracje, ale raczej ze strachu niż z prawdziwej chęci bycia razem.

czarna koala - a co z tym wiec? ze bez eu?:) kurde ja mam cos z kompem i nie moge polskich liter wlaczyc...a sama nie moge tutaj kombinowac bo to firmowy:D ale sory jest za ostro napisalam:D w kazdym razie ok:D

po pięciu latach - tez doszlam do podobnych wnioskow patrzac na moje znajome ktotre cioagle czekaja na pierscionek

ja się nie doczekałam oświadczyn w poprzednim związku przez 6 lat, i faktycznie coś w tym doczekałam się po pół roku, wg mnie nie liczy się staż związku ale dojrzałość i wspólne dążenia obojga z partnerów :)

Broneczka25 - dokladnie:) i chybadoswiadczenie z lat poprzednich duzo daje;) taka wewnetrzna dojrzalosc ze mozna na kims na maxa polegac:) i zyc razem a nie obok siebie:)

Gość czarna koala
"tralalala - czarna koala - a co z tym wiec? ze bez eu?" nie, że przez "dz" zamiast "c" :P

tralalala -- my mieliśmy oboje doświadczenia z poprzednich związków ktore się posypały z tych czy innych powodów :) i na tej wiedzy zbudowaliśmy nasz związek - poprzednie związki nie tylko uczą czego unikać ale też, pokazują - czego naprawdę szukamy :) to skarbnica wiedzy z której należy czerpać pełnymi garściami

czarna koala - o jajego jaki byk:D:D:D:D 1:1 :D:D:D Broneczka - w 100% podzielam zdanie:)

Gość marggerytka
a jaka róznica wieku w waszych związkach , bo ja jestem starsza o 3 lata , on 25 ja 28 , razem prawie 9 lat , chyba was zaskoczyłam hehehe

marggerytka🌼 no mnie nie zaskoczyłas:P my ponad 9lat razem:* moj Misiek jest o 2latka starszy

Gość gruszkakula
Poznaliśmy się jeszcze w liceum, więc trochę trzeba było poczekać ;-p Biorąc ślub byliśmy 6 lat razem, a po zaręczynach dwa lata. Obecnie trzy lata po ślubie i jest świetnie :-)

Gość gruszkakula
Aha, mąż jest starszy ode mnie o rok.

Gość xcczcvccx
Zareczyny po 2 miesiacach, slub po 5 i jest suuuuper! Z poprzednim bylam prawie 5 lat, oswiadczyn sie nie doczekalam i nie zaluje bo lepszego meza wymarzyc sobie nie moglam

Gość taka sobie jaaaaaaa
Jesteśmy ze sobą 4 lata 2 miesiące i 1 tydzień :P Zaręczyny 22.08.2007 (byliśmy 2,5 roku razem) Ślub - 2 lata po zaręczynach - 22.08.2009 :) - 4,5 roku odkąd zaczęliśmy być ze sobą...

Gość denni moooree
my bedziemy dokladnie 7 lat, jestesmy w tym samym wieku.

Gość NajkaNajka
5 lat 8 miesiecy, w czerwcu bierzemy slub, gdybysmy mieli kase to oczywiscie slub bylby duzo wczesniej ale niestety... w zyciu nie zawsze uklada sie tak jak sie chce :(

Gość do po pięciu latach
nie masz racji do konca. my jak bylismy siebie pewnie to zdecydowalismy sie na wspolne mieszkanie a nie na dzieci od razu. sorrki ale jezeli jak zaczelismy byc razem to on mial 17 lat a ja 19, a potem co po 3 latach slub? a z czego sie utrzymywac niby mielismy skoro oboje dziennie studiowalismy?jak slub i dzieci to tylko wtedy gdy bedziemy w stanie oboje sie samodzielnie utrzymac, czyli po skonczeniu studiow przez narzeczonego. wiec ten slub po 7 latach zwiazku nie jest slubem z rezgnacji.....