Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Love and fun

Gdy facet chce tylko sexu....

Polecane posty

Gość Love and fun

Daje mi wyraznie do zrozumienia ze na zwiazek nie mam co liczyc, zreszta nie jestem jakas desperatka i akceptuje to. Dzis mi powiedzial ze moze wkoncu bysmy sie spotkali by sie troszke wyluzowac itd Z jednej strony nie jestem na tyle silne by mu calkowicie powiedziec ze fucking friendem byc nie zamierzam, boje sie ze zerwie kontakt itd, z drugiej wiem ze on mnie chce wykorzystywac do wlasnych celow, zastanawialam sie czy mnie by zadowalal taki uklad, jedna czesc mnie chciala by poszalec (wiadomo lepiej z kims znajomym jak sie nie ma stalego partnera) z drugiej jestem osoba u ktorej glosniej przemawia rozsadek. Nie wiem co robic

Gość love and fun
Nikt mi nic nie poradzi:/

Gość cfgxd
ja przez 2 lata spotykałam sie z facetami tylko dla seksu i nie narzekałam bo mi tez zależało tylko na tym

Gość Miskaaaaa
Do takiego zwiazku trzeba dojrzec. Jest super, pod warunkiem ze obydwie strony chca od siebie tylko i wylacznie seksu, i tylko seks sobie wzajemnie daja. Jezeli w gre wejdzie uczucie - to przechlapane. Zastanow sie wiec dobrze, zanim podejmiesz decyzje. Ja osobiscie polecam:)

Gość love and fun
Miskaaa a czemu tak polecasz;)

Gość love and fun
Powiem tak, z jednej strony chcialabym, z drugiej strony mam obawy:/

Gość shgfhrsfg
nie wiem, moze jestes bardzo silna, ale ja bym tak nie ptrafila...u mie sie niby tez tak zaczelo, ale on jes super facetem, a ja sie chyba zakochalam...natomiast on sie nie zakochal...i teraz moge sobietylko polakac do poduszki lub dobrych rad na forum udzielac;) tak wiec- Twoja decyzja, ale zastanow sie, czy nie bedziesz potem plakac tak jak ja

Obawiam sie, ze do takiego zwiazku \"dojrzewac\" [coz za przemyslne okreslenie ;)] nie trzeba. Wystarczy jedynie wypiac tylek i...jazda. Do zwiazku natomiast, gdzie jest zaangazowanie poparte uczuciem TRZEBA DOJRZEC, i u niektorych [podobnym Wam konuskom i konusom :D] trwa to dojrzewanie cale zycie :P

Gość love and fun
wlasnie problem w tym ze nie jestem silna:/ ale tez wiem ze on nie jest tym idealem jakiego szukam, problem w tym ze kiedys bylo miedzy nami fajnie, mowil ze jestem mu bardzo bliska, wyjatkowa itd. poczulam ze moze nam sie fajnie ukladac, z drugiej strony teraz gdy odslonil sie ze swoimi prawdziwymi zamiarami troszke czuje sie dziwnie tak jakbym nie zaslugiwala na jego milosc:/ Ale najbardziej sie obawiam ze nawet gdybym oddala sie temu wirowi i spotykala z nim dla sexu to ze wpadniemy:/ a tego bym nie chciala bo nie jest facetem z ktorym chcialabym miec dziecko

Obawiam sie, ze do takiego zwiazku "dojrzewac" [coz za przemyslne okreslenie ;)] nie trzeba. Wystarczy jedynie wypiac tylek i...jazda. Do zwiazku natomiast, gdzie jest zaangazowanie poparte uczuciem TRZEBA DOJRZEC, i u niektorych [podobnym Wam konuskom i konusom :D] trwa to dojrzewanie cale zycie :P

autorko, jesli chcialas stworzyc z nim normalny zwiazek, lepiej sie w to nie pakuj, tak mysle, bo Ty caly czas bedziesz chciala wiecej

Gość melaniaO
Normalnie SZOKE

Gość love and fun
Dziekuje za porady, powiem tak zdaje sobie sprawe ze nie jest to facet dla mnie, ale z drugiej strony nigdy nie bylam w prawdziwym zwiazku, i pewnie dlatego go idealizuje i moze pragne by mnie pokochal

Gość EwaEwciaEwunia
Jeżeli masz takie wątpliwości, to nie wchodź lepiej w to. Ja też początkowo sądzilam, że się nie zakocham, że to facet nie dla mnie. Jednak wspólne wieczory, bliskość... sprawily, że zakochałąm się w Nim bardzo :( A On we mnie raczej nie, dalej chce tylko sexu. I teraz cierpię. Więc zastanow się dobzre. Może lepiej rozejrzeć się za kimś, z kim mogłabyś stworzyć związek a nie tylko spotykać się na sex ? Pozdrawiam.

Gość love and fun
No wlasnie bardzo bym chciala taka osobe, ktora bylaby bezinteresowna i moglabym stworzyc zwiazek, problem w tym ze nie ma takiej wokolo dlatego tak idealizuje tego faceta ktoremu chodzi tylko o sex:/

Gość DR PSYCHOL
A CO MACIE WIECEJ DO ZAOFEROWANIA PONAD SWOJA CIPKE I CIALO?

Gość melaniaO
spadaj palancie

Gość EwaEwciaEwunia
wiesz, powiem Ci tylko tyle....strasznie cierpię teraz:( na dodatek podejrzewam, ze On znalazl sobie jakas dziewczyne do normalnego zwiazku i za chwile pojde w odstawke :( to straszne, nie pakuj sie w takie cos....

Gość EwaEwciaEwunia
zastaawiam sie czy nie powiedziec Mu o tym, ze sie zakochalam ?

Gość Love and fun
Hmm a jest jakas szansa zebys sie odkochala? Mysle ze moze lepiej mu nie mow, skoro on nie czuje tego samego to tylko bedzie mial satysfakcje z takiego wyznania i to podbuduje jego ego

Gość Love and fun
Roznica jest taka ze takich kobiet ktore chca tylko sexu jest 2%, a mezczyzn 98%;)

Love and fun Roznica jest taka ze takich kobiet ktore chca tylko sexu jest 2%, a mezczyzn 98% prosze podaj mi zródło tych statystyk :D

Gość Love and fun
Moje wlasne obserwacje:) A istnieja tacy faceci co od kobiety nie chca tylko sexu? Bo przynajmniej ja na takiego trafic nie moge:/

Love and fun Istnieja..zapewniam cie, ze istnieja... O wiele wiecej niz 2%. Te 2% to pewnie tacy, ktorzy sa tak niepewni siebie i wlasnej wartosci, ze chca tylko czegos wiecej, nawet kosztem braku seksu. No, ale o dewiacjach typu prawiczkowego nie rozmawiajmy:p

love and fun wlasnie o to chodzi ze...moj facet...nie chce sie ze mna kochaz mimo ze jestesmy razem 3 miechy...bo chce mnie lepiej poznac i mowi ze nie chce tak poprostu sie ze mna przespac...a ja juz nie moge wytrzymac...

Gość Love and fun
Monique23 dokoncz bo ciekawa jestem;) Szukanie dziury w - hmm mi chodzi o takich calkowicie normalnych;) ani sexoholikach ani prawiczkach;)