Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska agata

10 przypadkowych faktów o Tobie

Polecane posty

Gość rrrrramona
* mam wizje jak z "ally mcbeal" :) * lubię wyobrażać sobie jacy są w łóżku faceci,których spotykam. nawet ci brzydcy.. (szczególnie lubię wersję z minetką :P) * czasem jestem do bólu leniwa.. choć może to depresja?! * wydaje mi się, że już niedługo mój mężczyzna straci do mnie cierpliwość... :/ * zasypiając trzymam swoją dłoń w majtkach. sama nie wiem dlaczego.. * zamierzam zaraz obejrzeć "świat wg garpa", o ile link z filmami online raczy zadziałać!!!!!!! * jestem spod bliźniaka, ale czy to ma jakiekolwiek znaczenie?? * lunatykuję.ostatni raz jakiś rok temu mi się przytrafiło. nie mogę więc zasnąć, gdy jest pełnia.. * jestem uzależniona od facebooka, troszkę od papierosów (cudzesów), ferrero rocher, swojego faceta, swoich wymysłów oraz........ * ulżyło mi, gdy to wszystko napisałam..... :D

Gość oasissss
1. boje się spać sama 2. czytam pudelka i inne plotkarskie portale 3. nienawidzę pająków i chrabąszczy 4. wymiotuje jak się za bardzo najem 5. łykam proszki przeciwbólowe nałogowo 6. jestem obrzydliwą pedantką 7. mam słomiany zapał- strasznie mnie to irytuje 8. strasznie przeklinam jak wypije trochę alkoholu 9. jestem nerwowa i niecierpliwa 10. szukam szczęscia

Gość uuuuupsik
:) bo fajne.

Gość orrrrrrrrr
1.panicznie boję sie żmij i węzów, pająki i żaby lubię. 2.zawsze mam balagan w szafach 3. jestem uzalezniona od lumpeksow 4. nie cierpię tatuazy 5.nie moge przeczytać swego pisma 6. nie lubie małych dzieci 7. kocham wszystkie psy 8.boję sie jezdzic na rowerze 9.mogę zjesc każdą ilość czeresni 10.nie chce mi sie rano myc zębów.

Gość quorlana
1. Lubię jeść zupki chińskie 2. Boje się, że od coca coli rozpuszczą mi się zęby :P 3. Mam ochotę na minetę 4. Lubie fast-foody 5. Często zasypiam (przez przypadek) w makijażu. 6. Lubię gry i książki fantastyczne. 7. Jestem zazdrosna o przyjaciołkę. 8. Denerwuje mnie jak ktoś mi w czymkolwiek przeszkadza. 9. Potrafię zakochać się przez internet. 10. Dużo przeklinam.

Gość Nightsky
1. Uwielbiam mange i anime 2. Mogłabym się gapić w gwiazdy przez całą noc, tak mnie zachwyca ten widok 3. Nie tkne majonezu ani niczego co go zawiera 4. Nie cierpie rodzynek 5. Mam zepsutą klime w aucie :O 6. Mam tendencje do ulegania słomianemu zapałowi 7. Mam fobie społeczną 8. Jestem już umówiona z psychologiem w związku z powyższym 9. Jestem leniem 10. i bałaganiarą

Gość quorlana
taki OT Nightsky też uwielbiam mangę i anime :) właśnie bleacha oglądam :P

Gość Nightsky
quorlana no to piąteczka 🖐️ :D Ja właśnie po raz n-ty oglądam ulubione odcinki Death Note :D

Gość bezsenna nocna
1. lubię czarny i bordo:) 2.piję jakies 2 litry kawy dziennie:O 3.panicznie boję się wszelkiego robactwa a najbardziej pająków i ciem 4.wkurzają mnie wszyscy ludzie-jedni wcześniej inni później-ale wszyscy 5.czytam pudelka:P 6.kocham długowłosych facetów 7.lubię samotność 8.nie ufam facetom,bo wszyscy których znam zdradzają 9.bywam strasznie pedantyczna 10.jestem brzydka:P

Gość Koczis
Tak czytam to co piszecie i ciesze sie, ze nie jestem jak wy...

Gość uuuuupsik
a my się cieszymy, że jesteś taki oryginalny/-a. :P

Gość quorlana
no death note to już klasyk :) też ostatnio zaczęłam znów oglądać, ale nie dotrwałam do końca, bo żal mi było Raita jak już zaczął świrować :P

Gość buraczana
1. żywię się prawie wyłącznie słodyczami, z wyjątkiem... 2. ...czekolady, której szczerze nienawidzę 3. mam niedobór cholesterolu 4. czytam i czasem zasypiam "na chodząco" :) 5. jestem kotomaniaczką, bezwzględnie zakochaną w swojej kotce 6. nie cierpię się opalać 7. nie lubię wyjeżdżać z domu (na dłuższe wycieczki) 8. jestem zwierzęciem zimnolubnym - prawie zawsze jest mi zbyt gorąco 9. kocham spać 10. panicznie boję się szczotek do włosów...

Gość Kokardeczkaa
1. Jem majonez z jajkami a nie jajka z majonezem 2. Brakuje mi okropnie seksu 3. Nie umiem nauczyc się fizjologii człowieka 4. Kocham swojego psa 5. Bez muzyki nie żyję 6. Bez telefonu jak bez ręki 7. Kocham sport 8. Uwielbiam kebaby itp. 9. Niepoprawna romantyczka 10. Czekam na Romea :)

Gość lalalaa
1.ciąglę inwigiluję na gg 2.jak mi sie sciaga film to nie potrafie odejsc od kompa 3.jak musialam ufarbowac wlosy na ciemny to czułam sie jak emo 4. nie kocham nikogo 5.uwielbiam sie malowac 6.kupuje w sklepie 'wszystko po 2.90' 7.nigdy nie kupiłam zadnej płyty 8. ciagle mysle o kumplu z klasy, tęsknię marzę.. i sie łudze ze on tak samo whatever 9.czuje sie niekomfortowo cztajac o puszczaniu cichaczy przez innych, przykre uwierzcie 10 chyba sie yzalezniłam od neta.

Gość anonymous298937
to jeszcze raz ja 1. odkad wyszlam z depresji otwarcie gardze ludzmi smutnymi. nie zasluguja na dobre zycie 2. gdy cos mi sie podoba, kupuje od razu pare egzemplarzy. a inni mysla, ze nie zmieniam ubrania 3. przymierzam się do ogolenia głowy, ale jak narazie nie mam odwagi 4. czasami jadam surowe mieso 5. spedzam duzo czasu przed lustrem ogladajac swa twarz pod kazdym kątem 6. gdy popiję, zamiast iść, podskakuję 7. gdy popiję, nie mogę powstrzymac sie od spiewu 8. znam wszystkie niemieckie piosenki wojskowe i marsze z okresu II wojny światowej 9. swego czasu udzielalam sie na f23 (2005-2008) 10. chciałabym mieć pindola :classic_cool:

Gość anonymous298937
no i jeszcze: 11. za młodu byłam morfinistką 12. nie piję kawy 13. mam za sobą dwa poronienia 14. niczego w życiu nie żałuję 15. emigruję do estonii 16. nie golę nóg (bo i tak nie widać) 17. regularnie poddaję się testom na obecność hiva (nawet jak nie rucham) 18. nie solę jedzenia 19. jestem dość męska, a mam niewyobrażalne powodzenie 20. czasami palę fajkę

Gość hhryhhb4
1.byłam molestowana 2.jestem uzależniona od seksu przez to 3.jestem uzależniona od słodyczy 4.nie nawidzę jak ktoś piszę flamastrami -mam ciarki wtedy 5.uwielbiam czosnek i cebulę 6.potrafie zjeśc 2-3 całe czekolady i nawet mnie nie mdli 7.mam nerwicę 8.dentystyska wyrwała mi zęba we wtorek a dziąsła mnei dalej bo.ą 9.mam słabą głowę 10.spałam z dziewczyną

Gość Sara Mayyyy
1. jestem pracowita 2. jestem zaradna 3. jestem silną kobieta 4. jestem nerwowa 5. jestem wierna 6. jestem nad wyrost ambitna 7. czasami kłamie...dla dobra sprawy 8. jestem nawina 9. jestem cierpliwa 10. jak na silna kobiete mam jedną słabośc- mój ex. Po raz drugi kręcil z inna za moimi plecami wiec go szybko pogonilam. z tego co wiem bardzxo to przezywa i ni odzywa sie do mnie bo mu tego zabronilam.Jego mama czasami wspomina jak on sie z tym gryzie;/ Dobrze ze milczy, bo gdyby sie odezwał i błagał o przebaczenie czuje ze bylabym w stanie go przyjac- tak bardzo go kocham. złamałam bym swoje zasady, co by mi sie nie podobalo.

Gość masz jeszcze czas
1. walę konia codziennie 2. walę konia codziennie 3. walę konia codziennie 4. walę konia codziennie 5. walę konia codziennie 6. walę konia codziennie 7. walę konia codziennie 8. walę konia codziennie 9. walę konia codziennie 10. walę konia codziennie :classic_cool:

1) nałogowo podrywam kobiety 2) czasem facetów także 3) mam stypendium naukowe 4) uwielbiam flirtowac i ciezko mi sie ograniczyc z tym 5) czesto siedze przed kompem 6) uwielbiam dostawac kwiaty 7) jestem niepoprawnie romantyczny 8) plotkuje 9) obserwuje ludzi - moje hobby 10) nie mam pojecia o samochodach

1. nałogowo piję coca colę i mleko. 2. wczoraj najebałam się u znajomych jak szpadel i sikałam w krzakach. 3. brakuje mi seksu. 4. mam chwilowe anty na swoją przyjaciółkę. 5. rzucam palenie i rzucić nie mogę. 6. nie lubię sprzątać. 7. nie umiem gotować. 8. nie mam konta na nk. 9. słucham van morrisona. 10. otwieram drzwi listonoszowi zawsze w szlafroku.

Gość switchfoot
1. Kocham sie juz prawie 1,5 roku w koledze ktory kilka lat temu kochal sie 2 lata w mojejm starszej siostrze :| I mimo iż wiem ze to glupie nie moge sie od tego uwolnic. 2. Podrywa mnie facet siostry a ja musze to olewac chodz mam ochote na cos innego :P 3. Boje sie przyszlosci. Bardzo. 4. Nie pojechalam na majowke i jestem bardzo wkurwiona bo nie mam teraz co robic... 5. Musze dobrze zakrecic sie kolo kolegi ale nie wiem jak to skutecznie zrobic :D 6. Mam ochote na wielka porcje lodow! chociaz powinnam schodnac skoro zaraz bedzie lato a moj brzuch nie jest idealny :/ 7. Mam ochote obejrzec "Nigdy w zyciu!" a nie mam tego na dvd... 8. Nie chce mi się wyjśc z psem i sprzątać.. 9. Tak dawno się juz nie calowalam ze juz prawie zapomnialam jak to jest. 10. Chcę być kochaną i kochać ! :)

1. Piję wódkę, wino i inne alkohole z gwinta. 2. Straciłam dziewictwo po paru tygodniach bycia z kimś :O 3. Dalej krwawię i mnie boli (to było parę dni temu, patrz pkt 2.) :O :O 4. Boję się widoku krwi. 5. Panicznie boję się pająków, owadów, wszelkich robali. 6. Lubię pogo :D 7. Lubię leżeć cały dzień z ręką w majtkach i rozmyślać o wszystkim i o niczym. 8. Sprzątam w pokoju dopiero wtedy, kiedy spod mebli zaczynają wystawać kłęby kurzu. 9. Nie wierzę w Boga, za to namiętnie czytam horoskopy (mimo że właściwie w horoskopy też nie wierzę) :O 10. Pasożytuję na społeczeństwie.

1. śpiewam w domu do podkładów karaoke i wyobrażam sobie, że jestem gwiazdą. 2. panicznie boję się ślimaków. 3. w akcie wyżycia się i zrzucenia nerwów drapę sobie nogi 4. jestem w trakcie obsesyjnego myślenia o pewnym facecie i nie mogę przestać nawet na minutę. 5. jak ktoś mi mówi, że jestem bardzo chuda, to udaję, że się obrażam , a tak naprawdę czerpę z tego satysfakcje 6. uwielbiam siebie i mam ponadprzeciętne poczucie własnej wartości 7. obiecuję sobie, że z nikim się nie zwiążę. chcę ograiczyć się do miłości fizycznej, a cholernie nie potrafię i potrzebuję czyjejś emocjonalnej bliskości 8. udaję, że nie czytam cosmopolitan i w pociągach jeżdżę z dziennikiem zachodnim, żeby wydawać się mądrzejszą 9. chcę wydać książkę i ciągle myślę, że mi się uda 10. jestem pijana po 3 kieliszkach wódki.

Gość bujsgsuzgcua
1. mam OCD 2. udaję, że nie mam 3. śnią mi się duchy 4. mam nadzieję, że koniec świata będzie w 2012 5. wiem, że podobam się facetom, ale udaję, że nie wiem 6. boje się tego, czego nie pamietam ze swojego dzieciństwa 7. obsesyjnie kocham swoją rodzinę 8. kocham mojego faceta, ale mu tego nie powiem 9. ranię ludzi i nawet nie wiem jak to robie 10. chcę być tak chuda, żeby wszyscy się o mnie martwili

Gość farnessa
1. musze schudnąć a nie mogę 2 jestem wkurwiona ze nadchodzi lato a ja (patrz pkt 1) 3. własnie zmywam lakier z paznokci 3. chce mi się jechać w wakacje nad morze ale (patrz pkt 1) 4. jestem ładna ale dobija mnie fakt ze mam troche nadwagi 5.coraz szybciej pisze na kompie i jestem z tego dumna 6.uwielbiam wode mineralną gazowaną, niczym innym się nie napije 7.chyba jestem chora na nadczynność tarczycy bo mam wszystkie objawy 8.w pn mam mature a nic się nie ucze 9.mam 2 telefony, w tym jeden pożyczony 10.często wyobrażam sobie ze mam wypadek leże w szpitalu a inni się o mnie martwią

Gość galanonim
1.lubie latino, regge, salse, KULT, Boby Marleya 2.nie lubie kuchni-gotowac, jesc 3.jestem fanka sexu od nie dawna 4.mam meza,kocham kochanka 1 i 2 5.lubie spiew kanarka 6.nie pale, pije do towarzystwa 7.boje sie chorob i smierci 8.lubie ludzi i zwierzeta 9.latwo sie wzruszam 10.mam menopalze ale stosuje zth

Gość pale papierosa
1. Pale jak smok i dobrze mi z tym. 2. Z moich wszystkich znajomych najbardzej lubie gejów ( a jest ich dużo) 3. Chodze do studium bo nie chce mi sie iść na studia. 4. Kocham moją prace. 5. Jestem zareczona i mój facet myśli że sie do niego wprowadze za niedługo a mi jest dobrze z rodziną. 6. Na codzień jestem porządna a na imprezy ubieram sie jak rasowa zdzira. 7. Moja mama jest chora psychicznie ale nikt z moich znajomych tego nie wie bo sie wstydze. 8. Lubie pomagać innym, kiedyś spotkałam zagubioną staruszke w autobusie i jeżdziłam z nią po całym mieście aż jej sie przypomniało gdzie mieszka. 9. Rozmawiam czasem z bezdomnymi i zawsze im odpalam fajki bo mi ich żal. 10. Czasem potrafię położyć sie spać o 24 i obudzić sie o 14 jeżeli nie nastawię sobie budzika .

Gość hop siup do góry
🖐️