Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska agata

10 przypadkowych faktów o Tobie

Polecane posty

Gość MALUTKaAaAaAA
1. kocham mojego byłego! 2. tesknie za nim! 3. mam juz wakacje 4. nie wiem czy zdam komisa 5. mam wszystkich gdzies 6. chcialabym zeby to co jest teraz bylo snem 7. nie nawidze swojej rodziny. 8. nudze sie przed kompem 9. mysle o moim ex 10. kocham go

Gość Vanesska28
Hmmm 1) Nie mam zadnych kolezanek! 2) Nie moge znalesc pracy bo zadna mi nie odpowiada! 3) Kocham faceta ktory ma problemy z wlasna osobowoscia, dlatego tylko kumplujemy! 4) Jestem gruba i wszysc w kolo mi mowia zebym sie wziela za siebie ale nie mam do tego zadnej motywacji! 5) chcialabym byc taka rasowa "suka" zeby faceta pyta na moj widok stawala :p 6) lubie robic loda i jeczec podczas seksu 7) przesypiam cale dnie a w nocy buszuje 8) uwielbiam jezdzic samochodem to mnie relaksuje i uspakaja, nawiasem mowiac podobno jestem dobrym kierwoca ;) 9) marze o tym zeby sie wyprowadzic z domu iz amieszkac z facetem, doklandie tym ktory che byc tylko moim kolega 10) masturbuje sie prawie codziennie ;p

Gość abcaabcabc
1. Od miesiaca mam strasznego lenia 2. Nie chce mi sie skladac papierow na uczelnie] 3. Szukam pracy, tzn w praktyce: przegladam ogloszenia i tyle 4. Mam balagan w domu, ale nie chce mi sie posprzatac 5. Od jutra zaczyna sie armagedom: najazd rodziny (omg!) 6. Potrzebuje pieniedzy 7. Siedze na kafe z nudy 8. Zaraz ide sie wykapac i spac 9. Wlasnie kupilam pare rzeczy na allegro 10. Mam profil na nk

Gość tubisiova
1.kocham faceta z pracy:( 2.z mężem jestem tylko dla syna 3.nie umiem odejść z tego chorego związku ,bo mama,tata.teściowie i co ludzie powiedzą... 4.kocham kogoś na boku i o tym nawet ten ktoś nie wie 5.zadowalam się prysznicem 6.mam swoje tajemnice,tak duże że jakby ktoś się dowiedział to by umarł na zawał 7.często czatuje w sieci i wysyłam swoje fotki 9.lubię piwo i samotnhe chwile,tylko piwo ja i net 10.nigdy nie wrócę do Polski i chcę zmienić obywatelstwo

Gość tubisiova
Vanesska28 z kilku Twoich wad mogła bym zrobić zalety.Masz dużo punków które widzisz jako wady a dla innych mogły by to być zalety.

1wlasnie slysze ladujacy samolot 2dzisiaj sie poklocilam z ukochanym 3mam silikonowe cycki 4mialam przesrane dziecinstwo a teraz mam sielanke az wiekszosc mi zazdrosci 5jestem wlasnie chora i caly czas wydmuchuje nos 6nie lubie kolezanki z pracy i zastanawiam sie jak jej przygadac bo ona bardzo inteligentna jest i nie bedzie to latwe 7jestem choleryczka po moim tacie.potrafie byc oaza spokoju i nagle wkurwic sie az wiory leca,a za chwile mi glupio 8jestem wielka przeciwniczka amerykanskiej polityki 9moja ulubiona ksiazka zycia jest "trzej muszkieterowie" 10stracilam duzo pieniedzy gdy pewien bank upadl w zeszlym roku

Gość jestemoooool
1. Siedze zaspana przed kompem na lekkim kacyku po wczorajszej 18nastce 2. od wielu wielu lat kocham Placebo, nie moge bez nich zyc, kazda piosenka ich jest dla mnie jak narkotyk. Po porstu nie moge sie bez nich obejsc. 3. Mam arachafobie, widze pajaka imam taki paraliż że nawet krzyczeć nie moge, ani sama nigdy pajaka nie zabije- ze starchu . 4. Wczoraj moj chlopak zrzygal sie na imprezie, na dworku, a mnie o dziwo nie obrzydzilo to...i dobrze. 5. Mam odruchy wymiotne jak zjem pomidora a w nim bedzie ten zielony korzeń. 6. Jestem zajebiscie wrażliwa i delikatna, ale nikt o tym chyba nie wie. 7. Mam \"przyjaciolke\" ktora daje kazdemu dupy i jej nie nawidze,ale ona mysli ze sie przyjaznimy. Walic ja. Ona sie pewnie ucieszy ;> 8. Moj ojciec ma 2 kobity na raz, albo i 3, i ja o tym wiem, ale kobietey te nawzajem nic nie wiedza ... 9. Mam wiekszosc rodziny w Anglii 10. kocham siebie 11. śpiewam piosenki po kryjomu jak nie ma nikogo w domu chodz chyba nie zbyt umiem, ale nic ....

Gość akademiczka..
tubisiowa - zdradz nam swoje tajemnice w 10 punktach. nikomu nie powiemy. na pewno nie padniemy na zawal serca.

Gość akademiczka 12345
1.dzisiaj zmieniam nick 2.bo sie zdekonspirowalam 3.wyjawilam swoja zyciowa tajemnice po 12 latach 4.jest mi lzej 5 jutro obchodze 23 rocznice malzenstwa 6 mam 45 lat 7.nie kocham meza kocham kochanka 8.lubie szokowac i wiem ze jestem inna 9.chcialabym z K stworzyc rodzine ale jest za pozno 10.on mnie chyba tez kocha ale rzadko to mowi

Gość o rany fajne to jest
1. We wtorek mam obrone w kolko powtarzam 2. Musze załatwic sobie prace i zapisac sie na studia mgr 3 nie cierpie deszczu 4 chcialabym miec yorka 5niedlugo jade z ukochanym nad morze 6 marza mi sie zareczyny i slub ale d..upa 7. tesknie za sloncem 8.ciagle mnie cos boli 9 wszystko mnie stresuje 10 placze wciaz za duzo

Gość fdcg
1. Potrafię zjeść 2 kg owoców w godzinę. 2. Lubię, jak muchy chodzą mi po ręce lub nodze. 3. Urodziłam się w roku wybuchu Czarnobyla. 4. Nienawidzę rosołu. 5. Golę nogi tylko do kolan, bo dotąd sięga moja najkrótsza spódnica. 6. Nigdy nie byłam u ginekologa. 7. Jak byłam mała moja siostra wmówiła mi, że kaszę mannę robi się z waty- długo w to wierzyłam. 8. Zaczął mi niedawno wyrastać ostatni ząb mądrości. 9. Lubię jeść na sucho kawę, śmietankę i mleko w proszku. 10. Całowałam się z chłopakiem 7 lat młodszym ode mnie.

1.Mam mgr w kierunku który nie daje przyszłości. 2.Jestem żartowniś,nie potrafię zachować powagi. 3.Lubie luźne związki. 4.Kocham dziewczynę poznaną przez neta-całe szczęście wzajemnie. 5.Lubie dobrze wyglądać,kosmetyki i ciuchy. 6.Lubię broń,władzę nad innymi. 7.Jestem pesymistą. 8.Nie chcę się żenić. 9.Lubie piwo i papierosy. 10.Jestem wierny jak pies.

Gość chwila prawdy*
1. Jestem potworną zazdrośnicą 2. Nie przechodzi mi przez gardło \'\'Kocham Cię\'\' 3. Obgaduję rodziców mojego faceta i nie cierpię ich 4. Depiluję pośladki 5. Jestem rozrzutna 6. Czasami udaję orgazm, żeby mój facet czuł się dobry w łóżku 7. Mam krzywe nogi 8. Chciałabym wyższego faceta 9. Panicznie boję się publicznych przemówień 10. Czasami śmieję się z byle czego

Gość gorzka27
1 życzę śmierci mojej niedoszłej teściowej, czasem wyobrażam sobie jak ją morduję, albo robię jej demolkę w mieszkaniu a jej daję z pięści w jej grubego ryja 2 uwielbiam szybko jeździć autem 3 nie mogę wziąć się do pracy, a jestem zlecenie do tyłu od około 3 tygodni 4 pracuje na umowę o dzieło i nie chcę tego zmieniać, chociaż wszyscy wujkowie dobra rada radzą by to zmienić... 5 uwielbiam mój wolny zawód 6 chociaż jak nie wykonam tego zlecenia to umrę z braku kasy.. 7 kocham kawę z mlekiem 8 i samotne ciche świeże poranki w domu :) 9 mam 15 kolorów szminek i chcę jeszcze! 10 nie znam żadnego języka poza polskim (kompletna niemożliwość pojęcia)

Gość taka jedna_
1. jestem pesymistka co utrudnia mi zycie 2. chorobliwie pragne zajsc w ciaze, byc matka 3. nie mam pracy przez to ze jestem leniwa i nic mi sie nigdy niechce 4. jestem z chlopakiem ktory ma 7 lat do odsiadki w wiezieniu mieszka u mnie w domu a moi rodzice nic o tym niewiedza i biora go za fajnego chlopaka 5. jestem zazdrosna o byla dziewczyne chlopaka i ich dziecko czasem nachodza mnie mysl zeby im zrobic krzywde 6. jestem mila uprzejma romantyczna czego nieznosze potwornie 7. bralam ecstasy i amfetamine, bede brac nadal :) 8. kiedys utknol mi tampon w pochwie i moj chlopak musial go wyciagac ( bo sam go tam wepchał) 9. moje zycie jest nudne, ja jestem nudna i o zgrozo!!! chyba taka pozostanie 10. nie moge zasnac bez przytulenia sie w plecki mojego mezczyzny 10a. straszliwie tesknie za moja przyjaciolka!!! wracaj do mnie bez ciebie zycie nie jest takie same:(

1.Kocham nauke o wiele bardziej niz mojego faceta. 2.Nie lubie miesa, ale jem je, bo rodzice kaza. 3.Mam rozstepy na udach. 4.Jestem z facetem, ktorego w ogole nie kocham, ale mam do niego sentyment. Zrywam z nim srednio co tydzien. 5.Jestem pedantka. 6.Uwielbiam slodycze. 7.Mam arachnofobie i boje sie wezy, nie wiem czy to sie jakos nazywa. 8.Nie chce mi sie isc do lazienki wydepilowac nog depilatorem. 9.Boje sie wspolzycia i na razie nie widze nikogo godnego na horyzoncie. :( 10.Wyjezdzam na studia zagranice i boje sie nowego srodowiska za oceanem.

to wymień :D 1. zdałam mega-ważny egzamin na 4. nadal jestem w szoku :) 2. rzucam palenie, bo moje fajki kosztują już 7,95 :o 3. kocham pistacje 4. moja babcia jest w szpitalu aktualnie 5. mam kurewsko rożowe paznokcie u stóp 6. nałogowo gram w the sims3- z nudów :o 7. mam okres 8. słucham pink floyd- high hopes. od wakacji w zeszłym roku tego nie słuchałam,bo obiecałam sobie, że nie będę słuchać bo zawsze przy niej płaczę :D a w tym roku jakoś nie płaczę przy tym :o 9. mam wrażenie, że buja się we mnie listonosz :o 10. jestem głooodna.

Gość Niuniamunia
1. Uwielbiam chodzic w moich czerwonych szpilkach. 2. Lubie zwracać na siebie uwage facetów. 3. Kiedy jestem wsciekla slucham Linkin PArk. 4. Wściekam się kiedy moj facet wychwala megan fox:| 5. Lubie chodzic do kina. 6. Za duzo wydaję na ubrania. 7. Mam hopla na punkcie błyszczyków. 8. Lubię pomagać ludziom. 9. Odchudzam się. 10. Nie mogę sie doczekać az wyjadę nad morze!

Gość yyy...zapomniałam
1. bywam dwulicowa 2.mija 4 miesiac jak nie szukam pracy..bo mi sie nie chce.. 3.pale, pije...jaram.. 4. nie wiem co mam robic z zyciem.. 5. czesto mowie sama do siebie.. 6.nigdy nie pamietam gdzie sie urodzilam...cholernie dziwna nazwa.. 7.nie jestem soba.. 8.dlubie w nosie... o.O 9.czesto jestem egoistka...o taaaak... 10. czesto wyzywam sie na nie winnych osobach...grrrr... CAŁA JA!!!!!

1. Strasznie dzisiaj zmokłam w dordze do pracy :( 2. Od paru dni co chwilę się rozklejam i ryczę... nie wiem dlaczego, może to hormony :P 3. Mam śliczny kubek z kubusiem ;) 4. W brzuchu mi burczy... 5. Kocham... 6. Nienawidzę tego komputera 7. Lubię kafaterię... 8. Nienawidzę u siebie tego, że za dużo gadam... zwłaszcza tego czego nie powinnam mówić.. :/ 9. Oko mnie boli.. 10. Chcę już piątek :(

Gość krasula w kropki bordo
1.Przed spotkaniem z facetem lubię sobie grzmotnąć parę drinków na humorek 2.Po alkoholu często się zbytnio uzewnętrzniam i potem tego bardzo żałuję 3.Mam długie paznkokcie u rąk 4.Dzisiaj znów grzmotnę sobie drinka po obiedzie 5.nie lubię kobiet bo są wredne 6.Nie lubię swojej pracy 7.Jestem leniem i najchętniej spałabym sobie do póżna rano 8.Jestem glooodna 9.Powinnam się odchudzać ale mi się nie chce 10.Lubię siebie,nawet barrdzo

Gość akademiczka 12345
1.dawno nie pilam alkoholu 2.lubie kadarke ale nie mam z kim wypic 3.po alkoholu otwierm swoje usta i serce :-p

Gość zawartosc netto
1. wlasnie wrocilam po 12 godzinach z pracy :o 2. nie czuje kregoslupa i stóp :o 3. jestem zmeczona ale i tak nie zasne jeszcze 4. jutro przyjezdza do mnie mmmmmmmm fajny facet :) 5. caly weekend baluje i mam wszystko w dupie !!! ;) 6. w przyszlym tyg wyprowadzaja sie moje wspollokatorki i przez cale wakacje bede miala puuuuuuuusta chate !! :D 7. miesiac temu zrobilam po raz [ierwszy i ostatni tipsy:o moje paznokcie nie wygladaja wcale :o mam nauczke, bo zawsze bylam przeciwna temu gów.... 8. moje cialo pachnie kokosami :) 9. mialam ograniczyc palenie :o bo o rzuceniu nie ma mowy :o 10. fajnie ze ten dzien juz dobiega konca :P

Gość wyjadaczka
1. jestem zakompleksiona jak szlag i przez wieczne narzekanie doprowadzam ludzi do szału 2. obgryzam paznokcie tak bardzo, że az bolą 3. mam problemy z prostymi rachunkami 4. chyba mam nerwice 5. nosze szkła kontaktowe 6. mam problemy z hormonami a przez to owłosione ciało 7. wymiatam z angola :D 8. nie lubię rozmawiać przez telefon 9. jest godzina 00:20 a ja siedze i wyżeram herbate granulowaną 10. odbija mi sie tuńczykiem z fasolką

Gość wyjadaczka
to jakiś cud, ze wszystko dobrze ponumerowalam :D

Gość szaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
1 . Gdy zobacze leki nie moge sie opanowac zeby ich nie wziać 2. Jestem wredna 3. Fałszywa czasami ... 4. Uwielbiam żelki Haribo :P 5. Jestem jedynaczką 6. Mam napady gniewu i nie potrafie sie wtedy opanowac 7. Ugotowałam kota gdy miała 2 latka 8.Nienawidze kawy 9. Nigdy nie zapaliłam papierosa 10. Mam około 20 nicków na kafe

1. jestem po maturze, wiec mam dlugasne wakacje:) 2. nie wiem na jaki kierunke mam isc.. przyznam ze martwi mnie to 3. pomalowalam sobie dzis paznokcie u rak na czarno 4. zazwyczaj mam burdel w pokoju, ale sprztaam wtedy gdy mam problemy z przejsciem, ogolnie sprzatnie to strata czasuu 5. kocham slodycze, czekolady, torty itp..byle mega słodko.. 6. odchudzam sie, raz udalo mi sie nawet schudnac 10 kg..ale w kilka miesiacy nadrobilam.. patrz punkt 5 7. bardzo sie rozleniwlam.. nic mi sie nie chce.. czasem ciezko mi zorganizowac mycie zebow..;) 8. czekam na upalne dni, zeby moc wskoczyc do basenu i sie opalac 9. mam 1 przyjaciolke, najwspanialsza pod sloncem !