Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam_350_zł

MAM 350 ZŁ DA SIĘ ZA TO KUPIĆ JAKIEŚ FAJNE CIUSZKI?????

Polecane posty

Gość mam_350_zł

?????????????????? babcia mi dała

Na ciuszkach grono fajnych ciuszków. Musisz oblukać :P 🖐️

Gość mam_350_zł
mysle żeby skoczyć na Załęże

Gość mam_350_zł
BTW troche mnie zszokowała :D Myslałam że da mi koło 50 max 100 a tu 350! Nieźle :D W końcu coś do ubrania kupie! Od roku nic nie kupiłam tylko same książki!

Gość mam_350_zł
no no! Dlattego myślę żeby skoczyć na tą giełdę. Na jakieś firmowe sklepy się nie nastawiam, mi tam metka nie potrzebna, byle było ładne. :D

Gość sdsadsada
załęże? jesteś z katowic?

Gość mam_350_zł
tak tak :D Moje miasto! 🖐️

Gość sdsadsada
wiesz co ci powiem.. ostatnio obkupiłam się w silesii jak nie wiem..za 300 zł ..same promocje..bluzki za 24 zł w tally weijl .. :D itp .. super ciuchy po promkocjach ..

Gość mam_350_zł
serio???? Ej to moze i do silesji skoczę. W sumie itak myślałam żeby pojechać tam po kolczyki które mi się już dawno dawno podobały! Dzięki za info. Z tym załężem to jest tak że w każdej "budce" jest to samo. Kiedyś tam się opłacało jeździć ale teraz to chyba zaczynam w to wątpić.

Gość sdsadsada
ja tez kiedys tam jezdzilam..a teraz ceny niewiele roznia sie od silesii..serio .. w tally obnizki.. bluzki po 24 zł jak wspomniałam :d a bylam pare dni temu takze luz ,są.. buty po przecenie w deichmanie, hmm co ja jeszcze kupilam.. w New Yorkerze bluzę za 32 zł :D ale to akurat w FORUM w gliwicach ale wszedzie to samo powinno byc.. spodnie zajebiste rury 80 zł też w tally..ze 190 :D

Gość mam_350_zł
To ja już się nie mogę doczekać!!! Własnie sprawdzałam czy jutro jest czynne ale na ich stronce nie pisze. Poczekam do poniedziałku ale niecierpliwa jestem więc chyba mnie poskręca :D W tych prywatnych to by ostatnio niewiadomo ile na ludziach chcieli zarobić. No nic :) Dobranoc! 🖐️

Gość pseudonim jak pseudonim
nie jedz na załęże! Nic tam nie ma kompletnie. Byłam z 2 tygodnie temu i wkurzyłam się totlanie bo kupiłam kurtkę a 2 dni później koło dworca w takim sklepiku ta sama kurtka była 50 zł taniej.