Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabusko

znowu nuda

Polecane posty

Gość jabusko

i znowu zmarnowany dzien w domu :(

Gość jabusko
nie mam gdzie isc, nie mam z kim :(

Gość jabusko
do okola wszyscy chodza z kims, a ja mam sama isc? raczej nie fajnie tak samej chodzic na spacer albo do kina.... gdybym miala psa to by mozna bylo isc... niestety nie mam warunkow domowych na pieska :(

Gość też nie lubię
..chodzić sama..jest mi smutno,kiedy wokół mnie przewijają się rodzinki,młodzi czy nawet starsi trzymający się za ręce,uśmiechnięci...och! jak ciężko być samej ..pozostaje tylko wirtualny wiat- niestety..pozdrawiam bratnią duszyczkę :-)..trzymaj się cieplutko..:-)

ja chodze na zakupy sama bo tak mi lepiej sie kupuje :) jak nie masz warunkow na psa to kup yorka :D i z yorkiem pod pacha na spacerek :) siedzac w domu i nudzac sie nic nie zdzialasz :(

Gość camember
ale rowerem można samemu jeździć:)

Gość jabusko
najgorzej jest jak sa jakies dni swiateczne i jest wolne od pracy ladna pogoda itp ... widac jak rodzinki jada tu albo tam milo spedzaja czas, mi to tylko net pozostaje ... chociaz czasem i tu nie ma co robic, owszem mam znajomych ale oni w takie dni jak dzis jada gdzies za miasto we dwojke odpoczac i milo spedzic czas a ja nie bede sie wbijac caly czas na przyzwoitke :(

Gość też nie lubię
..tak rowerkowanie to cudowna rzecz ;wiatr we włosach,poczucie wolności ,obcowanie z przyrodą i...wokół ludzie..ale..ja niestety ze względu na stan zdrowia ,nie mogę rowerkować -smutno mi z tego powodu !!!..pozdrawiam słonecznie..:-)

Gość jabusko
camember nie mam roweru i raczej na szybkosci nie kupie ;) brak kasy !!!!

Gość też nie lubię
ad:jabusko..ja też mam znajomych,ale..właśnie weekendy są najsmutniejsze..wszyscy gdzieś wywędrują,a ja zostaję sama..

Gość jabusko
czyli mnie rozumiesz i wiesz jak to jest... od roku jestem sama i juz nie mam sily na nic, a jak sie zacznie na calego lato to juz chyba totalnie sie zalamie :( też nie lubię --> ide zrobic sobie kawke, zrobic i Tobie ?? ;)

Gość też nie lubię
..rozumiem Cię doskonale !!..fajnie mieć bratnią duszyczkę chociażby w necie :-)..smacznej kawusi życzę ..ja będę obiadkować!!!..odezwę się niebawem!!1

Gość jabusko
to zycze smacznego :) ja juz po obiadku...i nie wiem co dalej ze soba robic...

Gość camember
a my z facetem, czasem wolelibyśmy z kimś wyskoczyć gdzieś na wycieczkę, ale właśnie ciężko się tak wspólnie organizuje cokolwiek;/ szkoda że rowerka nie nie masz, naprawdę to fajna sprawa...

Gość jabusko
camember.. wiesz czasem mnie znajomi tez gdzies wyciagaja i czasem im sie to udaje... nie powiem pojde, ale ilez mozna tak na przyczepke z nimi chodzic... smutno mi nawet jak jestem z nimi...

Gość camember
wiem wiem co możesz czuć, też kiedyś byłam sama;/ ale takie wyjści prowokują sytuację spotkania kogoś interesującego;) skąd jesteś?

Gość jabusko
jestem ze slaska a Ty ?

Gość jabusko
na obiad dziś mam węgiel :D

Gość camember
uuuuu ja z lublina, szkoda że tak daleko mieszkasz

Gość jabusko
widzisz ja to mam pecha :( nawet z miejscem zamieszkania hehe ;)

Gość jabusko
slask to nie tylko wegiel wiec sie nie podszywaj podemnie...

Gość też nie lubię
..witam lubelankę - też mieszkam w" Kozim Grodzie" :-)...wczoraj wybrałam się nad Zalew - ale przenikliwie zimy i silny wiatr przegonił mnie bardzo szybko !!..i..samej było mi smutno..

Gość jabuśko
Ubrana w szałowy kostium kąpielowy autorstwa Tomasza Jacykowa-składający sie tylko z czapki myśliwskiej Hrabiego Barry Kenta oraz wyposażona w szkło powiększające dziadka Ambrożego- najsłynniejszego filatelisty w Grajewie-wyruszam na miejskie trotuary aby w pozycji kolankowo-łokciowej badać życie intymne mchów i porostów zamieszkujących spoiny kostki brukowej.Przed niepożądaną penetracją jakiegoś napalonego intruza chroni mnie korek analny z końskim ogonem.

Gość camember
no moja część kraju też bez rewelacji;) musisz jakoś wyjść z domu, bo takie siedzenia samotne przed kompem jest masaqrycznie dołujące, zwłaszcza w taką pogodę. ja w s umie też prawie cały dzień w domku, mój facet ma przyjechać i idziemy na koncert, a teraz mi się nic nie chce i siedzę sobie na necie:) nie wiem czy cię to pocieszy, ale czasami brakuje mi samotnych wieczorów, i ogólnei rzadko mam okazję być sama, a to nie zawsze jest takie fajne...

Gość camember
też nie lubię 🖐️ ja byłam tydzień temu, tam chyba zawsze tak wietrznie jest:D

wiesz ja tam na miejscowosc nie narzekam, do okola same gory, mieszkam niedaleko szczyrku, wisly ustronia, wiec okolice piekne...

Gość camember
pozazdrościć:) , lubię góry, chociaż rzadko bywam .... zobaczysz że poznasz kogoś kto będzie ci towarzyszył w górskich szlakach i życiu:) cierpliwości.....

zapraszam :) mozemy sie wybrac razem... ;) cierpliwosc moja juz jest na wykonczeniu... ale nic innego mi nie pozostaje jak tylko czekac , czekac i czekac :) tylko co dzis robic, macie jakis pomysl ?