Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabusko

znowu nuda

Polecane posty

Gość też nie lubię
..witam wieczorową porą !...zaglądałam w ciągu dnia..ale..panowała tu kompletna cisza !...potem dopadła mnie taka chandra,że nie chciało mi się siadać do komputerka...ad: jabusko - ciekawa jestem jak minął Ci dzisiejszy dzień - mam nadzieję że lepiej niż majowy weekend ?!..a jak ciałko po opalańsku ?!...pozdrawiam..:-)

Gość też nie lubię
..teraz zapewne szykujecie się już do spańska ?!..zajrzę jutro po południu- może uda mi się którąś z Was tu spotkać ?!!....tymczasem..dobrej nocki i..mięciutkiej podusi..pa:-) :-)

no witam witam :) dzien zlecial mi calkiem pracowicie, oczywiscie w pracy ;) musialam zostac dluzej bo sie nie wyrobilam ze wszystkim na czas heh, po pracy wpadlam na male zakupy i kupilam sobie galotki...na poprawe humorku...ale jak wrocilam do domciu i zobaczylam stan mojego konta to malo nie zemdlalam...a do nastepnej wyplaty tak daleko hihi ;) też nie lubię --> a jak dzis u Ciebie, co porabialas? u nas pogoda cos sie psuje, wiec nici z dalszego opalania ;) A moze to i dobrze bo nie bede wygladac jak rak :) troszku bola mnie ramionka...no ale co sie nie robi zeby pieknie wygladac :) ( ino szkoda ze nie ma dla kogo sie stroic :( ) Joooaaannnaaa --> a co Ty porabialas ciekawego ? jak grill, pochwal sie nam :) no i co z Twoim chlopakiem ? jezeli moge zapytac... no niestety trzeba isc spac, bo nikt za mnie rano nie wstanie :(

Gość też nie lubię
..witam internetowe koleżanki !!:-)..milutkiego dnia,pozbawionego przeklętej nudy !!...ad: jabusko-z jednej strony fajnie,że miałaś wypełniony pracą wczorajszy dzień - to zawsze jakaś odskocznia od samotnych weekendów!!..a.. zakupy to pewnego rodzaju terapia na poprawę nastroju - a jakie galotki kupiłaś ?!...pozdrawiam Was ciepluteńko..zajrzę po południu - może spotkam którąś z Was ?!...dobrego dzionka :-) :-) :-)

hej :) no i kolejny dzien zaliczony w pracy, dzis wyszlam z niej planowo na szczescie ;) szykuje mi sie mala delegacja... nie chce mi sie za bardzo jechac no ale z 2 strony patrzac znowu mam w weekend w domu siedziec i sie nudzic..to wole ponudzic sie na delegacji, a noz widelec cos fajnego tam bedzie ;) też nie lubię --> mam taka prace ze w niej nie mozna sie nudzic, non stop cos do roboty jest, czasami przychodze po niej do domu i nic mi sie nie chce, albo jestem tak zmeczona ze siadam przed kompem no i sie nudze...a co do galotkow to kupilam sobie jeansy, cos mnie naszlo na jansy na kantke, spodobaly mi ;)

Gość też nie lubię
..witaj - jabusko !!..fajnie,że zajrzałaś ..oczywiście,że wyjazd na delegację jest dobrą alternatywą na spędzenie weekendu :-)..zawsze lepsze to niż siedzenie w domu..a może tam znajdzie się KTOŚ ciekawy?!..nigdy nic nie wiadomo!!..a w sumie dobrze że chociaż na co dzień nie masz czasu na nudę - bo jak wspominasz pracę masz dość interesującą !!..ja cały dzionek spędziłam w domu,plącząc się z kąta w kąt..trochę pitraszenia,trochę telewizji,trochę w necie - czyli nic specjalnego!!..pozdrawiam cieplutko choć za oknami zimnawo i pochmurno!! :-) :-)

Gość Zaczarowana21345
ehhh ja tez sie nudze..niedawno wrocilam z zagranicy i myslalam ze bede miala z kim sie spotkac tyle osob za mna tesknilo a teraz siedze sama zdolowana....nadodatek juz nie mam chlopaka..wiosna wszyscy zakochani jezdza razem a ja siedze i az czuje bol w sercu ktora tez tak ma dziewczynki????;*

też nie lubię --> a co dobrego pitrasilas hmm ?? zjadla bym wlasnie cos dobrego ale sama nie wiem co ;) pogoda wlasnie nie ciekawa jest, myslalam ze sobie poleze z ksiazka w ogrodeczku ale zimnawo jakos :) wiec wzielam sie za sprzatanie i troche mi czasu zlecialo, teraz ogladam serial za serialem :) a co do ksiazki to kolezanka mi pozyczyla \" mezczyzni sa z marsa a kobiety z wenus\" moze dowiem sie cos ciekawego a czego jeszcze o facetach nie wiem hehehe ;)

Zaczarowana21345 --> witaj :) moze chociaz w taki sposob umilimy sobie ta nasza nude ;) ja tez czuje bol w serduchu jak widze zakochane pary jak obok mnie sobie gdzies dreptaja :( ... no coz takie zycie, ale jakos trzeba je przezyc i zyc dalej... ja mam cicha nadzieje ze gdzies tam jest ten moj "ksiaze" nie koniecznie musi byc na bialym rumaku ;) tylko kurcze gdzie on ?? i ilez mozna na niego czekac ech ... ;)

Gość Zaczarowana21345
jabusko jestes jesio bo ja sie zagapilam:)

Gość Zaczarowana21345
ja zeby zabic nude to duzo muzyki slucham glownie trance electro tych romantycznych wole nie bo wtedy sie jeszcze bardziej nad soba rozczulam a skad piszecie jesli mozna spytac?? z jakiego wojewodztwa? ja lodzkie:))...a teraz sobie slucham audycji A State of Trance Armina van Buurena:) i juz mi lepiej:).....wiecie co?? trzeba robic cokoilwiek zeby sie czyms zajac jak sie pogoda poprawi to mykam na rowerku w "moje miejsce "nad wode zeby sie zrelaksowac i troszke usmiechnac:))

muzyki to ja slucham non stop ;) rowerku jak juz pisalam nie mam wrrrr...chodzic sama na spacerki tez nie lubie, ja nawet nie lubie po ziemniaki leciec sama, takie mam przyzwyczajenia.. ale to inna historia :( a mieszkam kolo szczyrku.. wiec slask, o ile mozna szczyrk do slasku zaliczyc hehe ;)

Gość Zaczarowana21345
jabusko hehehe ja tam nawet sama na spacerek wychodzilam ipoda w uszy i wolalam nawet czasem sama wyjsc ...pomyslec pobyc sama....ale to tylko tak na chwile:P...a tak naprawde chcialabym miec z kim wychodzic ehh jak sobie przypomne jak fajnie bylo szykowac sie kiedy mial moj byly przyjechac cieszylam sie jak male dziecko zawsze wszystko musialam zrobic i dopiac na ost guzik taki niesamowity dreszczyk ze ktos przyjedzie do Ciebie:).. ale znow jestem na tym samym pietrze co dawniej czyli sama a jabusko a ile masz lat jelsi moge spytac ja 21 a w szczyrku bylam 6 lat temu hehehe ale ja to ogolnie KOCHAM gory mmmmmmmmmm marzy mi sie znow tam pojechac:)))

zaczarowana to Ty jestes mlodziutka :) ja jestem staaaaaaaaara juz :( mam 28 lat, mieszkalam 4 lata z facetem i zawsze wszedzie razem szlismy wiec dlatego ciezko mi teraz samej gdziekolwiek sie ruszyc :(

Gość Zaczarowana21345
oj nie przesadzaj ze stara stara to jest 80 letnia babcia;)))...ale rozumiem Cie w sumie moje zale w poronaniu do Twoich to malo znacza....tyle czasu razem a co sie stalo ze juz nie jestescie razem jesli moge spytac??

hmm w tak w skrocie to... mu sie znudzilam .... i wybral inna ...

Gość Zaczarowana21345
czyli nie byl Ciebie wart;] olac drani!!!!!!!:P

no wiesz nie jest tak latwo po takim czasie olac... ale staram sie ... kurde przez to wszystko nie lubie lata :( na wakacje pewnie tez nigdzie nie pojade, bo co sama ? znowu ten problem ze sama jestem , kolezanka jedzie z chlopakiem wiec na przyczepke nie pojade z nimi... a dzis sie dowiedzialam ze moj kuzyn sie zeni w sierpniu ...... i zgadnij co ... nie mam z kim isc, heh :( przeciez to jakas klatwa !!!

Gość Zaczarowana21345
kochana ja Cie bardzo dobrze rozumiem jak to czlowiek zle sie czuje, ze chcialo by sie planowac wakacje razem, miec do kogos znow przytulic wiem ze nie idzie tak latwo zapomniec latwo mowic ale coz inna rada???.... ja tez na zadne wesele nie miala z kim isc raz u kuzynki to zaprosilam kuzyna mlodszego bo juz nie mialam z kim a tak i on sie rozerwal:) aja nie bylam sama a tam na weselu poznalam takiego Krzysia hehehe..a na 2 weselu to poszlam juz sama;/ i co?? siedzialam jak dupa wolowa heheheh troszke z bratem zatanczylam ale mialam to gdzies trzeba wierzyc ze sie kogos znajdzie a nie mozesz sie z kims znajomym na wesele wybrac???

wiesz znajomych to ja mam takich ze albo maja kogos (dziewczyna/zona) albo sa yyyy jakby to powiedziec...nie nadajacy sie na towarzysza wesela ;) a wiesz jak to w rodzinie, beda sie wypytywac co sie stalo, czemu sama, czemu jego nie ma itp... pojde z kims innym to w sumie tez sie beda pytac, tak zle tak nie dobrze , jak juz sie znajdzie jakis facet to albo szuka na 1 noc, na jakas przygode, albo niewiadomo jakiej cud pieknosci, a ja to taka zwykla dziolcha jestem ;) a mnie nie bawia takie jakies podchody... ja chce konkretnego faceta, ktory wie czego chce !!! a nie jakiegos mamin synka ktory chodzi z nosem w chmurach i oglada sie za kazda spodniczka 😠

Gość Smutniastaaaa211
w sumie wiadomo ze nie chce sie odpowiadac na te wszytskie pytania ale tlumaczyc tez nie musisz sie wcale z Twojego zycia zawsze mozna zbyc typu ze jest w delegacji lub cos:) nie warto sie przejmowac innymi co sadza co mysla ..a a z tymi facetami to masz racje...ogladaja sie za kazda ja juz boje sie zaufac komukolwiek nawet tu na kafe jak faceci pisza takie rzeczy to mam juz na samym poczatku awersje ze i tak zdradza ze po latach malzenstwa traktuja nas kobiety bez szacunku jako Przedmioty i bez zazenowania zdrade tlumacza ze zona przytyla;/ chore...ehhh///skad wiedziec czy facect nie chce tytlko wykorzystac nawet taki ktory pokazuje ze jest b zakochany moze miec niecne plany..jak tu zyc??:(

Smutniastaaaa211 --> masz racje, nigdy sie nie ma 100% pewnosci ze ten wlasnie facet nas nie zdradzi , nie zrobi czegos co spowoduje ze ... nie bedziecie razem ,nawet po slubie, fakt faceci to sa pip

Gość Zaczarowana21345

Gość Zaczarowana21345
jabusko ja uciekam troszke sie ogarnac i pogadac z mamusia bo caly czas na kompie ehheheheh buski i jakby cio to piszta:))))

...kurde ucielo mi czesc tekstu 😠 faceci sa dranie itp ale tez dziewczyny nie sa lepsze, bo bajeruja kokietuja nawet tych zajetych 😠 do okola jest tyle szczesliwych par... ZE KURNA JA TEZ TAK CHCE !!!

Zaczarowana21345 --> to 3m sie cieplutko, milej nocki i kolorowych senkow jak by Cie tu juz nie bylo :) zagladnij jutro ;) buziaczki ...

Gość też nie lubię
..witajcie - nie spodziewałam się takiej dyskusji i..nie zaglądałam na forum!!! - wsadziłam nos w telewizor i..tak przesiedziałam do chwili obecnej..a..teraz zapewne Wy już szykujecie się do spania??!!...życzę więc pięknych,kolorowych snów..i..do jutra...buźka..:-) :-) :-)

nio to czas do wyrka, slodkich i kolorowych senkow Wam zycze :) i do jutra ? ;)