Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabusko

znowu nuda

Polecane posty

Gość camember
ja mimo wszystko proponuję spacerek:) od samego słońca humor się poprawia:D mi bynajmniej, hehe:D

ok spacer, ale kto pojdzie ze mna ????? sama nie ide ;)

Gość camember
ja ja pójdę!!! tylko wskoczę w jakieś przyzwoitsze ciuchy:D ten dres jakiś mało wyjściowy:D

Gość camember
ja planuję troszkę zdjęć porobić bo dobre światło dzisiaj:) jeśli lubisz bawić się w fotografa to polecam:)

u mnie sloneczko jest za chmurami dzis i strasznie wieje ... ogladam brzydule teraz :) czasem dobrze ze sa powtorki ;)

Gość camember
u mnie ślicznie za oknem;) no ja tv nie posiadam, jako skromna biedna studencina:D dobrze że kompa mam, nie mogłaby, bez niego już żyć chyba:P

oj ja te bez kompa jak bez reki ;) w sumie komp jak komp ale chwala temu kto wymyslil neta :) :) :)

Gość też nie lubię
..ad: jabusko - jedyne dobre w Twojej sytuacji to wspaniałe miejsce zamieszkania !!...och ile już kilometrów przebyłam wędrując górskimi szlakami wśród bijących potoków i szumu drzew !:-) :-) - wspomnienia,wspomnienia,wspomnienia !!!...w marcu jako kuracjuszka byłam w Cieplicach - niestety trafiłam na trzy tygodnie fatalnej pogody - deszcz na przemian ze śniegiem- a szkoda-wyobrażam sobie jak piękne są Cieplice wiosną,latem i jesienią - kiedy góry mienią się wszystkimi kolorami tęczy !!..trzy lata temu dane mi było spędzić trzy tygodnie w sierpniu w Lądku Zdroju - miejscowość może nie urokliwa-ale nałazikowałam się po górach -było cuudownieee!!!... a teraz siedzę sama w domku i..smutno mi!!! GOŚKA

Gość też nie lubię
..ale fajnie w takie wyprawy mieć obok kogoś - kto potrzyma za rękę lub chociażby pomilczy !!

Gość karo87687
Chciala bym zebyscie napisali mi po tym jak wyjasnie o co chodzi czy dobrze postapilam zrywajac znajomosc z kolezanka. Moze to wydac sie smieszne dla nie ktorych, i że to taka pie**ola ale juz nie wytrzymalam i zareagowalam tak jak zareagowalam . Więc do rzeczy.. Ta (byla) kolezanka jest egoistka, wczoraj mniej wiecej o godz 11 napisalam do niej sms-a czy nie wybrala by sie ze mna na piwo, badz na jakis spacer, ona napisala: dobrze, jasne, ale tak o 17 lub 18. ja odpisalam: spoko to o 16 daj mi znac o ktorej dokladnie mam po ciebie podejsc. Ona napisala: dobra na pewno napisze. No i od 16 czekalam tak sobie na sms-a od niej, nic nie pisała. O 17 napisalam do niej: to co o ktorej mam po ciebie podejsc, idziesz w koncu czy nie bo juz sama nie wiem???? odpisz. Ja bedac juz gotowa do wyjscia, czekalam na tego smsa i czekalam.. Az w koncu odpisala dokladnie o 17.40: ja jestem na ogrodku na grillu, tak jakos wyszlo, najwyzej jutro gdzies pojdziemy. sorki. Ja sie wkurzylam baardzo po przeczytaniu tego sms-a, tym bardziej ze to nie pierwszy raz. Odpisalam jej: ja jutro nikaj nie ide i nie odzywaj sie juz do mnie, a jak sie z kims umawiasz, a pozniej wychodzi ze jednak nie mozesz sie spotkac to sie o tym wczeeesniej informuje, a nie robisz ludzi w chu*a. czesc. Ona odpisala: dobra nie bede sie odzywala bez łaski a ty też nie bylas czasem fer. Ja jej odpisałam: ja nie bylam fer ciekawe kiedy, zawsze moglas na mnie liczyc nigdy cie nie wystawilam, tak jak ty mnie dzisiaj(nie pierwszy raz zreszta) nie chce miec takich znajomych ktorzy mnie tak traktuja. CZESC. A ona juz pozniej pojechala na maxa po tym co napisala pozniej stwierdzilam ze znajomosc z nia jest juz przeszloscia napisala: ja tez nie chce miec takich znajomych jak ty mam fajniejszych i lepszych. Pozniej jej jeszcze napisalam: to super. No i to tyle, wiecej sie juz do siebie nie odezwalysmy i z pewnoscia nie odezwiemy, tzn, ja na pewno sie nie odezwe bo swoim zachowaniem pokazala brak szacunku do mnie. Ona na pewno tez sie nie odezwie, chyba ze zdarzylby sie jakis cud w co bardzo watpie. Przegiela i tyle! Chciala bym zebyscie napisali mi co o tej calej sytuacji sadzicie, co sadzicie o moim zachowaniu i o jej zachowaniu. Moim zdaniem zareagowalam dobrze, ale kazdy spojrzy na to troche z innej strony, wiec chciala bym poznac zdanie wszystkich. Wiem ze to moze sie wyda smieszne troche i mozecie pomyslec ze sie przejmuje takimi pie**olami i ze tak wygladaja moje problemy. Wcale nie, mam wieksze problemy, ta sytuacja sie tylko troszeczke przejelam bo to byla jedna z moich najlepszych kolezanek, ktora chyba juz bezpowrotnie stracilam. Piszcie czy prawidlowo zareagowalam czy tez jej nie pojechalam za bardzo.

mi tez smutno, i nie tylko dzis, tez sama siedze teraz w domu, wszystkich gdzies wywialo.. ;) pol dnia juz przed kompem spedzilam, jescze drugie pol i do spania hehe... tak leci moj wspanialy wolny weekend :( dziekuje ze chociaz z Wami moge go w taki sposob spedzic :* myslalam ze nikt do mnie sie nie odezwie, albo ze jacys co tylko sie napierniczac potrafia...

Gość camember
gdyby wyrzucić tych gimnazjalistów byłoby tu całkiem przyjemnie;)

Gość też nie lubię
..tak! dla mnie fotografia - to wielka pasja !!..uwielbiam "okiem"obiektywu uwieczniać piękno otaczającej przyrody,ciekawe wydarzenia czy..chociażby zupełnie obcych ,mijających mnie ludzi !!...fajny sposób na samotność !!...

Gość karo87687
cemember ty palo mowisz o mnie spier*** na szczaw! jak chcesz wiedziec to mam 22 lata i studiuje. a co do mojej wypowiedzi to jestem tylko ciekawa co wy sadzicie o tym jak sie zachowalam. to chyba nie jakies przestepstwo nie!!???!!!!

Gość też nie lubię
..zgadzam się- forum to świetna komunikacja między ludźmi - jeżeli chcą i piszą na temat !!.. ( najgorsze są małolaty-one niejednokrotnie psują cała atmosferę !)

Gość camember
mój nick jest pomarańczowy i pewnie nie tylko ja z niego korzystam , nikomu nie pisałam że ma spier...;/ o co ci chodzi??

oj tak ;) ale taki juz urok tego miejsca ze kazdy tutaj moze napisac co chce i kiedy chce ... kazdy ma jakies swoje problemy niestety...

Gość karo87687
napisales ze "gdyby wyrzucic stad tych gimnazjalistow to byloby tutaj bardziej przyjemnie" to chyba sie tyczylo mojej wypowiedzi

Gość też nie lubię
..ad:karo87687 - czy camember napisała o Tobie - chyba nie!!!ja nic takiego nie zauważyłam!!...więc..nie obrażaj się

Gość camember
też nie lubię, masz profesjonalny sprzęt fotograficzny? ja niestety mam cyfrówkę, marzę o canonie lustrzance;) ja bardzo lubię zachody słońca, i ogólnie przyrodę ujmować w obiektywie;)

Gość też nie lubię
..weszłyśmy na to forum,by choć na parę chwil nie czuć samotności ..taki jest cel tej dyskusji ..więc..spędzajmy dalej miło ten czas chociażby znając się wirtualnie !!...:-) :-) :-)

Gość karo87687
chcialam tylko poznac wasze zdanie ale widze ze nie pomozecie, i jeszcze obrazacie ze ja niby jestem malalatą. napisalam ze mam 22 lata i studiuje. zreszta niewazne nara!

karo87687 mnie sie wydaje ze dobrze postapilas, mnie nie tyle bylo by przykro co byla bym na nia wsciekla... zawsze mogla napisac ze jednak ma cos innego w planach, albo zabrac Cie ze soba... ja tez mam tylko zwykla cyfrowke, chcialabym zeby ktos kiedys zrobil mi takie profesionalne foteczki ;)

Gość też nie lubię
..ad: camember - niestety!..ja również nie mam profesjonalnego sprzętu fotograficznego..ale..zadowalam się cyfrówką - jeżeli potrafi się wychwycić fajne ujęcia to w zupełności wystarczy !!..a udało mi się wykonać całkiem przyzwoite zdjęcia moją komóreczką..to też jakaś alternatywa!!

Gość karo87687
dzieki jabusko przynajmniej Ty jestes wyrozumiala itp. :-P pozdrawiam ;-)

Gość też nie lubię
..jeżeli chodzi o sprzęt fotograficzny - chciałabym doczekać się "NIKONA" - super marka !!...ale na razie mogę tylko sobie pomarzyć - niestety to drogie sprzęty..nie na moją kieszeń!!..

karo87687 tez mialam takie sytuacje nie jeden raz, wiec Cie rozumiem, mam swoja dume wiec bym sie nie odezwala do niej teraz.. powiem Ci ze ja mialam gorsze nieraz przypadki i to z kuzynka, ale to inna historia ...

Gość karo87687
No ja tez mam swoja dume i nie odezwe sie do niej za nic w swiecie. Ona zawsze byla egoistka, a zreszta juz niewazne. dzieki za wypowiedz, milego dnia :-)

też nie lubię --> a jakie foteczki lubisz robisz? zajmujesz sie tym zawodowo, hobby czy jeszcze cos innego ? ;)

Gość też nie lubię
..fotografia to moja pasja przez duże "P" - nie zajmuję się tym zawodowo..ale..swoje prace miałam już możliwość prezentować ..fajnie się tu gaworzy..ale..muszę podreptać do sklepiku..wciągnęło mnie to forum więc..niebawem się odezwę :-) :-) :-)