Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabusko

znowu nuda

Polecane posty

Gość pomyslowa
do też nie lubię: nie przejmuj sie. taką mamy polska sluzbe zdrowia:)) przynajmniej bedziesz miala ten weekend bez bolu:)) a w przyszlym tygodniu ja tez bede trzymac kciuki. w Wy trzymajcie za moja sesje. ja siedze w domku bo egzamin. ale w niedziele chetnie bym gdzies wyszla, wiec jak jest ktoras chetna to zapraszam na spacer:))

Gość też nie lubię
~~~~~dziękuję -> pomysłowa ,za słowa otuchy :-).....napisz kiedy będziesz miała egzamin - będę mmmmmmoooooocno trzymać kciuki za pomyślność :-).....masz rację ten weekend będzie bez bólu,to jedyna dobra strona tej sytuacji..ale..najgorszy jest ten cotygodniowy stres - bo co to dużo mówić ,to zawsze ingerencja chirurgiczna!!...Tobie rzeczywiście przydałby się jakiś spacerek niedzielny w milutkim towarzystwie - czy istnieje taka możliwość ?!...pozdrawiam...buziale..:-)

Gość też nie lubię
..na nudę pewnie nie będzie narzekać nasze "jabusko" na delegacji :-)...może trafi się tam ktoś godny uwagi ?!..mam nadzieję,że po powrocie napisze nam coś na ten temat ?!......

Gość też nie lubię
..dobrej nocki wszystkim koleżankom...i..do zobaczenia na topiku jutro...pppppppppaaaaaaaa!! :-) :-) :-)

Gość też nie lubię
..witam w pierwszy dzień weekendu !!..tak jak brzmi tytuł naszego topiku - u mnie znowu nuda!!!!!~~~~~~~~~siedzę sama w domku z nosem przed telewizorem, za oknami zimno,leje deszcz !!..i..tak niestety zapowiada się cały dzionek - smutne!!!...pozdrawiam Was sobotnie..

Gość pomyslowa
Witam wszystkich:)) do też nie lubię nie przejmuj się ze nuda. ja siedze nad notatkami. w niedziele mam egzamin. ale jestem taka leniwa ze nie wiem co czytam. wprawdzie u mnie swieci slonce ale i tak nie mam z kims isc na spacer:)) nie mowiac juz ze od jakiegos czasu wciagnelam sie w powtorki telenowel:))a nie strsuj sie tak bardzo tym zabiegiem. ja mialam usuwany pieprzyk wiec w sumie chyba wiem co przezywasz. najwazniejsze ze pozniej bedzie juz dobrze:)) zycze milego dnia gdziekolwiek i z kimkolwiek go spedzacie:)))

Gość magorzata06
..witam!!..na początek małe wyjaśnienie ; w poprzednich postach pisałam pod pseudonimem :\" też nie lubię\" - ale uznałam go za bezsensowny i zmieniłam,ale to ta sama ja!!!...nasz topik coś wczoraj \"zamarł\" co znaczy że nie nudziłyście się ?!- może to i dobrze!!...ja niestety nie opuściłam domowych pieleszy nawet na chwilkę - ale była NUDA!! i..tak też zapowiada się dzień dzisiejszy-smutne ale prawdziwe !! ~~~~~~~~~~~~~~~~~ad:pomysłowa - jak Tobie minęła sobota ?!..mam nadzieję,że dzisiaj choć na troszkę gdzieś wywędrujesz,relaks przed egzaminem wskazany!!!:-)...napisz o której zdajesz w poniedziałek,będę trzymać mocno kciuki - choć wierzę ,że i tak będzie dobrze!!!....pozdrawiam wszystkie koleżanki..miłej niedzielki..i..nie zapominajcie o naszym topiku- piszcie!!:-) :-) :-)

Gość Zaczarowana21345
dziendobry wszystkim :*...ehhh kochane kobietki jestem zalamana choc niby powinna sie cieszyc...moja sytuacja uczuciowa sie poplatala totalnie i jestem w wielkim potrzasku otz wczoraj wkoncu spotkalam sie po bardzo dlugim czasie z pewnym chlopakiem ktorego bardzo polubilam a on mnie...nie wiem czy jestem jakas histeryczka ale czar prysl!!!!!!!!!!!!!!! chlopak ktory wtydawal sie zrownowazony i z ktoprym swietnie mi sie rozmawialo na tym wlasnie drugim spotkaniu zaczal dobierac sie do mnie:((( a za powod podal ze cos go do mnie ciagnie Kochane CZar Prysl jak banka mydlana a tyle czasu sobie to spotkanie wyobrazalam mowilam przyjaciolce ze to bedzie niesamowite sie znow z nim spotkac...z drugiej strony chlopak z ktorym bylam wczesniej dal znac o sobie;/ odkad wrocilam z zagranicy:((( i teraz jestem w potrzasku bo ten chlopak mi w dodatku powiedzial ze jak bym mu cos odwalila to ze jest msciwy niby to mial byc "zart" Boze juz nie mam sil na to zycie tak pragne byc z kims a z drugiej strony tak bardzo sie boje wszystkiego...nie potrafie sie wyluzowac i zaufac NIE UMIEM pozdrawiam :(((((((

Gość małgorzata06
..witaj Zaczrowana :-)...rzeczywiście trochę w Twoim życiu uczuciowym się naplątało ..ale..moja rada : ten który na drugim spotkaniu twierdzi że tak mu się podobasz,że nie może oprzeć się pokusie i pójść z Tobą do łóżka- nie jest wart Twojego zainteresowania..a drugi o którym wspominasz- straszy!!..nie bój się niech sobie pogada - też nie jest Ciebie wart a zmuszanie w ten sposób Kogoś do uczucia,nie wróży nic dobrego - oczywiście to jest tylko moja opinia, zrobisz tak jak będziesz uważała za stosowne !!.....nie poddawaj się - jeszcze spotkasz WIELKĄ MIŁOŚĆ !!...głowa do góry !!...ja jestem sama już dość długo i wierzę że doczekam się godnego człowieka !!....pozdrawiam ciepło wszystkie koleżanki...buźka..:-) :-) :-)

Gość małgorzata06
~~~~jeszcze do Zaczarowanej : nie jesteś żadną histeryczką !!..ja taką sytuację też niestety przerabiałam ..i..tak jak Ty nie dałam się ponieść emocjom!!..nie pozwoliłam sobie na jakieś obmacywania !!..jestem z Ciebie dumna,że potrafiłaś odmówić !!...pozdrówka..:-)

Gość małgorzata06
~~~~~~~~~~~~ do :pomysłowa : jak mija Ci dzisiejszy dzionek ?!...mam nadzieję,że wybrałaś się na jakiś spacerek?!...ja ciągle sama,nawet na forum - smutno mi!!!..pozdrówka..

Gość małgorzata06
..chorobcia !jakieś głupie buźki z jęzorami mi się wklepują - całkiem nie zamierzone ??!!!...jedyne co Wam przesyłam to uśmieszki :-) :-) :-)

Gość małgorzata06
..uff!..doszłam skąd te głupie buźki z jęzorami - pisząc do -> pomysłowej stawiałam dwukropek i za nim mała literkę p - i..wyskakiwało to paskudztwo !..byłam zła ,że fajna koleżanka do której kierowałam post,obrazi się na mnie,a ja bym tego nie chciała!!!...pozdrawiam cieplusieńko - pomysłową !!!!!..słoneczne buźki :-) :-) :-)

Gość Zaczarowana21345
do Malgorzata06 dziekuje Ci kochana za pocieszenie juz mi lepiej jakos powoli z pomoca przyjaciolki rozwiklam ta sprawe:** kilka slowa a podnosi na duchu...ciesze sie ze jednakl dobrze postapilam mam nadzieje ze sie juz z tamtym nie zobacze a do tego bylego to wracam jhednak razem jakos to odbudujemy:)) dobrej nocki zajrze jutro caluje wszystkie Kobietki :*** niech Anioly czuwaja nad waszym snem

Gość Zaczarowana21345
do Malgorzaty06 ten co mialby sie mscic to nie ten byly tylko ten co na drugim spotkaniu bylam z nim ten co sie dobieral zeby bylo jasne ale dziekuje za rady zycze i Tobie bys odnalazla tego jedynego wymarzonego Mezczyzne dobranoc :*

Gość małgorzata06
..och to źle Ciebie zrozumiałam !!!...jak ten drugi jest w porządku,to powoli odbudujecie związek i..życzę Ci tego z całego serducha!!...fajnie że już się uporałaś z problemem !!! :-)....pozdrawiam..życzę mięciutkiej podusi i kolorowych senków !!:-)...do jutra !!!

Gość małgorzata06
..witam wszystkie koleżanki :-)....ad -> pomysłowa - jak egzamin ?!..mam nadzieję,że się powiodło ?!...u mnie -tak jak temat topiku - znowu nuda !!...dzisiaj tak cichutko na forum - pewnie tylko ja w domciu,a Wy w pracy,na uczelniach lub spacerkujecie ?!.~~~pozdrawiam cieplutko gdziekolwiek jesteście :-) :-) :-) i..czekam tu na Was !!

Gość Zaczarowana21345
Hejka Wszystkim:))) cos nikt juz nie pisze w tym topiku...ja teraz juz nudze sie mniej cos sie zaczelo dziac grile odwiedziny u rodzinki, znajomych smski z chlopakiem heheh..pomyslowa Jka Ci poszedl egzamin cos sie nie odzywasz??? a gdzie sie podzialo JABUSKO heheh czyzby nie wrocila z delegacji??? hihih.... jak tam Malgosiu zyjesz po weekendzie cus sie ciekawego wydarzylo??? mi sie w sierpniu szykuje wesele ale nie wiem czy na 100% zostane zaproszona...moja b dobra kolezanka sie hajta hehehe to by sie pobawilo ....piszcie kobietki jak wam smutno czy tez nudnop :) buziaczki

Gość małgorzata06
..hej!..smutno coś na tym topiku ?!...wszystkie Kobietki gdzieś się zawieruszyły ..nawet -> jabusko milczy - ale może jeszcze szaleje w delegacji ?!..piszcie,nawet jak się coś u Was dzieje ciekawego :-) ...fajnie podzielić się z koleżankami swoimi radościami!!~~~~~~~~ ja zmykam już spać i Wam życzę smacznych senków...do jutra ..:-) :-) :-)

Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaga!!!! WROCILAM :) :) :) Witam wszystkie dziewczynki :) Dzis po poludniu przyjechalam w koncu do domciu. Jednak to jest sama prawda ze wszedzie dobrze ale w domu najlepiej ( no gdyby jednak tej nudy nie bylo to bylo by w miare ;) )Na delegacji bylo calkiem ok, poza malymi wyjatkami ale je zawsze mozna wyciac i puscic w niepamiec. Duzo pracy tam mialam, poznalam nowe osoby ale same kobitki ;) wiec nie bylo na czym oka zawiesic...ale byl po pracy czas na male piwko i nawet na Jasna Gore sobie podreptalysmy :) ... Ciesze sie ze nie zapomnialyscie o naszym topicu i wciaz tu zagladacie... ja teraz mam do konca tyg. wolne wiec pewnie bede tu tez co chwilke kukac :) bo jak na razie brak jakichkolwiek planow, no chyba ze bedzie ladniutko sloneczko swiecilo to sie troszku poopalam...tez nie lubie ----> widze ze zmienilas nick :) ja rowniez dolanczam sie do trzymania kciokow...bedzie dobrze... ja w lutym mialam operacje robiona i w sumie tez nie balam zabiegu narkozy itp... ale jakos przezylam jak widac i w sumie nie bylo zle i strach byl nie potrzebny, lezenie w szpitalu nie jest przyjemne ale Ty piszesz ze wieczorkiem juz wracasz do domciu, takze uszy do gory ;) Pozdrawiam : pomyslowa i zaczarowana :) zaczarowana---> i dobrze ze czar prysl teraz na samym poczatku Waszego randkowania a nie po jakims czasie jak juz bys zakochala sie w nim po uszy... widac chlopakowi zalezalo tylko na jednym 😠... Tez pedze juz spac...nie ma to jak wlasne cieple lozeczko... :) Milutkiego jutrzejszego dnia Wam zycze... i do jutra ;)

Gość małgorzata06
..hej! witam wszystkie Kobietki :-)...ad-> jabusko - fajnie,że już wróciłaś i przywiozłaś pomimo zapracowania trochę fajnych wspomnień !!- smutno było bez Ciebie - choć jak widzisz zaglądałyśmy na topik - ha,ha!...mnie przyciąga on jak magnez !..dzięki za słowa otuchy,mam nadzieję,że tym razem doczekam się w piątek zabiegu i..będzie ulga,że już po !!...dzisiaj u mnie za oknami zimnica - 10 stopni i leje !!..więc - jak zwykle będę spędzać czas w domowych pieleszach i..zaglądać na forum!!...tymczasem..pozdrówka dla wszystkich .dobrego dzionka...buziale..:-) :-) :-)

Hello dziewczynki :) Mnie tez ten topic przyciaga jak magnez i jak tylko wlacze komp to od razu tu zagladam ;) Ciesze sie bardzo ze Was tez :) :) :) U mnie tez od rana padalo i bylo zimno ale teraz pieknie sloneczko swieci wiec u Ciebie Magosiu pewnie tez bedzie sloneczko ;) A co do zabiegu to na pewno wszystko bedzie w porzadku zobaczysz :) Pokrecilam sie troszku po domu, posprzatalam i popralam... teraz odpoczywam sobie, pije herbatke i jak zwykle buszuje po necie... a Wy co porabiacie ciekawego hmm ?

Gość małgorzata06
~~~hej Kobietki :-)..jak mija Wam dzisiejszy dzionek ?!..coś cichutko na naszym topiku ?!...ad -> jabusko : słoneczko pozwoliło Ci na opalnko bądź spacerek ?!..ja dzisiaj mam jakiś ciężki dzień ; poszłam po zakupki ( takie tam - warzywka,jogurciki,oliwki itp.)..w sumie spacerkiem zajęło mi to ok.1,5 godz...tyle mojego pobytu poza domem ..potem obiad ,trochę pogłówkowałam nad "sudoku" -lubię te łamigłówki :-)...i..dalej nuda - niestety!..niedługo mój ulubiony serial "BrzydUla" - tyle rozrywki na dzisiejszy dzień !..wieczorkiem znowu z nosem w tv ...więc dzień jak co dzień !!.........ale..jeszcze zajrzę,bo nasz topik działa jak narkotyk!!...tymczasem..miłego popołudnia..buziaki :-) :-) :-)

ja to mam maly maraton serialowy... najpierw Klan, potem Brzydula, Pierwsza milosc, Samo zycie, Barwy szczęscia i M jak milosc :) chyba jestem niemormalna hehe ;) Malgosiu a co mi kupilas dobrego hihi... sloneczko u mnie swieci ale cos chlodno jest wiec nie da sie opalac niestety... moze za pare dni ...

Gość małgorzata06
~~~~ jabusko - to my tak obie mamy maratony serialowe : Klan , BrzydUla,Pierwsza miłość ...a za pół godzinki znowu start : Barwy Szczęścia , M- jak Miłść ..i.....pełna głowa telewizyjnych intryg,miłości ,oczarowania i..marzenia by mieć u boku takiego Marka z Fedo-Dobrzański !!!~~~~~~~~~~~~ jestem już po kolacyjce ( suróweczka: pomidory,por,sałata,oliwki,czosnek,zioła,troszkę oleju,chrzanu i jogurtu naturalnego -pychotka!!) - szkoda że jesteś tak daleko - zaprosiła bym Cię na taką wyżereczkę !!!...teraz popijam zieloną herbatkę i..nos w telewizorek!!..ale..jeszcze zajrzę..buziale :-) :-) :-)

Malgorzatko wielka szkoda ze nie mieszkamy blisko siebie spedzalybysmy milo czas nie tylko na wyzerkach ;) a co do seriali to ogladam ... bo co innego mi pozostalo w mym nudnym swiecie :( przynajmniej czas jakos mi leci przy nich ;)

Gość pomyslowa
witam moje drogie panie:)) dawno mnie tu nie bylo. duzo pracu i egzaminy. jeden juz zaliczony wiec dziekuje za trzymanie kciukow:)) teraz kuje do kolejnego w sobote. u mnie wszystko po staremu. no moze to ze stary przyjaciel sie odezwla i w sumie calkiem milo mi sie zrobilo. mam sie z nim spotkac w niedzile wiec moze wkoncu pojde na ten spacer:))jabyszko ja tez wciagnelam sie w ogladanie sreiali. teraz to ogladam wszystko jak leci. hihih jestem na biezaco:)) malgorzato gratuluje nowego nicka. ten o wiele bardziej mi sie podoba:) a kolacykje faktycznie mialas pyszna. ja jak zwykle wyladowalam w mcdonaldzie. jestem chyba uzalezniona od niego:)) piszcie dziewczynki bo cos ostatnio ten topik upada:))

Gość pomyslowa
ech z tego co widze literówki mnie dzisiaj przesladuja:))

Gość pomyslowa
zaczarowana trzymam kciuki za Ciebie u ukochanego:)) jejku ja to jakas cofnieta dzisiaj jestem. informacje docieraja do mnie z wielkim opoznieniem. heheh powiedzcie ze to normalne o tej porze:))

a mnie jakis dol zaczyna dopadac :( leze i wspominam nie wiadomo co :( przypomnialo mi sie ze za 3 dni bylo 5 lat ... z nim :( wzielo mnie jakos na wspominki .... nawet nie mam zadnego kolegi zeby z nim na jakis spacer isc... kolezanki wszystkie zajete, albo im sie nie chce albo czasu nie maja... buuuuuuuuuu :(