Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabusko

znowu nuda

Polecane posty

ok ja tez ide do jakiegos sklepu, kupie sobie cos dobrego ;) zagladne wieczorkiem , pozdrawiam :)

Gość Joooaaannnaaa
Matko,myslalam ze tylko ja w takie dni siedze przed kompem i nie mam sie do kogo odezwac ;D

Gość stolarzkuchnie
Na nude to pewnie nie pomoge, ale jesli chodzi o brak kasy to moze.. ;-) Zapraszam na http://nazwij.to/15 - jest nagroda za wymyslenie nazwy :)

Gość Joooaaannnaaa
z mazur ;)

o no prosze jak pieknie :) gdyby sie tak spotkac u kazdej to bylo by co zwiedzac ;)

Gość Joooaaannnaaa
dokładnie ;D chociaż w sumie to co zwiedzać,wszędzie lasy i jeziora ;D

niby wszedzie to samo a jednak sie bardzo roznia ;) czemu siedzisz w domku ?

Gość Joooaaannnaaa
Bo nie mam nawet z kim gdzies isc czy cos... ;P Z chłopakiem jestem pokłócona i dobrze bedzie jak sie nie rozstaniemy. ehh.

przez tych facetow to same problemy :( z nimi zle a bez nich jeszcze gorzej wrrr

Gość Joooaaannnaaa
no dokładnie ;D i 3 lata ch.uj strzeli ;P

mi sie rozpadlo po 4 latach :( rok mam przerwy i znowu o nim mysle, moze dlatego ze wszedzie widze jak kazdy z kims gdzies chodzi :(

Gość Joooaaannnaaa
nie strasz,że po roku jeszcze będzie trzymać. Jak faceci są z marsa to niech tam wracają ;D

heh wiesz ja mam wiecej niz rok przerwy z tym co bylam 4 lata, rok mam przerwy teraz po pol rocznym zwiazku, a dopada mnie samotnosc i moze dlatego mysle znowu o tym poprzednim, nie wiem juz sama, nie jestem tego typu dziewczyna ktora latwo nawiazuje kontakty z facetami, tym bardziej teraz ze mam juz duzy uraz... nie chodze na zadne dyskoteki itp, wiec juz nie wiem gdzie mam jakiegos normalnego faceta spotkac, ktory bedzie myslal o zyciu powaznie, bo juz za stara jestem, na trzymanie sie za raczki i przytulanie tylko :(

Gość Joooaaannnaaa
No ja wrecz przeciwnie ,od zawsze lepiej sie dogaduje z facetami niz z dziewczynami ;) No ja to w sumie mloda jeszcze jestem.

no to masz znacznie lepiej ;) a co do Twojego faceta to pewnie sie pogodzicie ...

Gość też nie lubię
..nareszcie usiadłam na forum..ale..pewnie już leżakujecie w łóżeczkach ?!..a mnie "wciągnął" program "Jak Oni śpiewają" - chociaż tyle rozrywki w samotnie spędzony dzionek!!...za kilkanaście godzin niedziela i..znowu samotność- och! niech ten weekend już się skończy!!..mam jednak nadzieję,że spotkamy się jutro na forum- pogaduchamy i..będzie mi raźniej !!...tymczasem..spokojnej nocki..:-) :-) :-)

o myslalam ze juz Cie tu nie bedzie ;) ja jeszcze nie spie, ogladam film w tv...i od czasu do czasu tu zagladam :)

Gość Joooaaannnaaa
hej ;D Ja tez wczoraj oglądałam Jak oni śpiewają ;D pierwsza sobota od nie pamietam kiedy bez mojego faceta. grrr. No i zaczyna się nudna niedziela.A ja jeszcze tak wcześnie spać nie mogę.

witam :) jak tam nastawienie na dzisiejszy dzien?? widze ze jedna kolezanka juz sie obudzila w ten piekny sloneczny dzionek... jakie plany na dzis ? bo ja jak zwykle brak jakichkolwiek :( znowu pewnie przesiedze przed kompem caly dzien ...

Gość też nie lubię
..witam niedzielnie :-)..przed paroma minutami wróciłam z Kościółka ..i..przede mną ostatni weekendowy dzień ..jakie mam plany?!..teraz trochę przy komputerku , około 14-tej obiadek..a później - może wezmę się w garść i podreptam choćby na godzinkę na przepiękną lubelską Starówkę-usiądę w letniej kawiarence,zjem lodzika i..do domciu- do swojej samotni !!..

widze ze kolezanki cos porabiaja skoro zadnej nie ma :) ja posiedzialam troszke w ogrodzie, mozna powiedziec ze sie troszke spieklam ;)

No ja dzis jakos sie nie nudze ;D zaraz mam grilla,a pozniej ide pograc troche bo mam swoj zespol. ;D a z facetem coraz gorzej.

Gość też nie lubię
...witam wieczornie !..tak jak wspominałam w poprzednim poście - wybrałam się na spacer uliczkami lubelskiej Starówki - rzeczywiście było dziś tłumnie : całe rodzinki,parki młodych i starszych osób..a mnie zrobiło się samej trochę smutno i..wróciłam do domciu !!..ale..moja samotność nie skończyła się wraz z weekendem - jestem na długim zwolnieniu ,więc nadal będę spędzać czas w czterech ścianach - niestety!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~a wy wybieracie się jutro do pracy?!..czy będę miała z Kim pogaduchać ?!...pozdrawiam.. :-) :-)

Gość też nie lubię
~~~~~~~~ jabusko - dobrze,że posiedziałaś trochę w ogrodzie,zawsze to kontakt z przyrodą!!- trochę wycisza i uspakaja !!!...życzę miłego wieczorku ....i..posmaruj się koniecznie kremem nawilżającym bo nie dasz rady spać!!!..buziale..:-)

witam :) też nie lubię ... tak jutro juz do pracy stety albo niestety ;) a co do mojej opalenizny to coraz bardziej czerwonieje, moze pomoze kilo balsamu i nie bedzie ala :) tez widzialam spacerujace rodzinki, pary trzymajace sie za raczki... i od razu mnie taki widok doluje...juz nie wiem jaka pogoda gorsza czy upal i siedzenie w domu czy jak pada deszcz i tez siedzenie w domu, chociaz jak pada deszcz to nie szkoda ze sie siedzi w domu ...

Gość też nie lubię
~~ad: jabusko !!...z dwojga złego wolę jak pada i trzeba siedzieć w domciu - wtedy mniej szkoda że nie ma przyjaznej duszyczki na spacerkowanie!! ...jeżeli znajdziesz jutro czas po pracy - zajrzyj na forum!!..tymczasem..spokojnej nocki i bajecznych snów...:-) :-) :-)..miłego nowego tygodnia..

oczywiscie ze tu zagladne :) dziekuje ze jestescie tutaj :) i zycze dobrej nocki... do jutra :*

oj oj widze ze tutaj nikogo dzis nie bylo... moze to i nawet lepiej, bo moze Wam sie dzis nie nudzi ;)