Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabusko

znowu nuda

Polecane posty

bylo by 5 lat z nim... jejku nawet pisac nie umiem... pomyslowa chyba mnie zarazilas albo ja Ciebie tymi literkami hehe

Gość małgorzata06
~~ad-> pomysłowa : gratuluję zdanego egzaminu - trzymanie kciuków nie poszło na marne - hura!...w sobotę też się piszę na trzymanie kciuków za następny pomyślnie zaliczony egzamin - uda się na pewno!!:-)...a kolacyjkę miałam naprawdę pyszną!..staram się odżywiać jak najbardziej zdrowo- choć przyznam,że ciągnie mnie do słodyczy okropnie,więc..niejednokrotnie potrafię zaliczyć pół czekolady gorzkiej na raz - uff!!!!a mimo wszystko przez siedzenie w domku i brak ruchu nie mogę zrzucić kilogramów (choć grubasem nie jestem)- ale to względy zdrowotne nie pozwalają mi na aktywność fizyczną!!~~~~~~ ad-> jabusko - masz rację - gdyby nie dzieliła nas taka odległość to i na wspólne jedzonko miałybyśmy czas i na spacerkowanie!! ~~~~~~~~ odnośnie tv - na dzisiaj maraton serialowy dobiegł końca!!!..szkoda jedynie ,że codziennie przymierzam się do poczytania jakiejś książki ,ale nic z tego nie wychodzi- może jutro??!!..teraz pozostaje tylko układanie się do spańska... życzę więc Wam Kobietki snów piękniejszych od marzeń,a może pełnych marzeń?...do jutra...buziale...:-) :-) :-)

ja jeszcze sobie posiedze przed komputerkiem. kolorkowych snow Malgorzatko :) i do "zobaczenia" jutro buziaczki ;)

Gość małgorzata06
~~~~ jabusko - ja też mam coraz większego doła - buuuuu!...partnera do spacerów brak..koleżanki tak jak w Twoim przypadku- albo zapracowane i nie mają czasu,albo im się nie chce nigdzie wychodzić..albo mają narzeczonych więc wolą czas spędzać z nimi - a ja...sama !!! - smutne,ale prawdziwe !! ~~~~~~~~~~ dobrze ,że chociaż poprzez wirtualny świat możemy być razem i wspierać się wzajemnie - dzięki za to,że jesteście !!!....i..raz jeszcze buziaki :-) :-) :-) ~~ śpijcie słodko....papatki...do jutra!! :-)

Gość pomyslowa
heheh jablusko to jest zarazliwe:)) nie przejmuj sie. nie ma co rozmylslac. skoro nie jestes z nim to znaczy ze nie bylas z nim szczesliwa i nie byl Ciebie wart:)) a po co Ci ktos z kim nie bedziesz szczesliwa??? tylko po to zeby byc. uwierz mi ze ja znam takie osoby ktore byly lub sa na sile i nie wyglada to najlepiej. lepiej byc sama i samotna niz byc w zwiazku i czuc sie samotna. naprawde

Malgorzatko no niestety tak to juz jest ze jak sie ma kogos to znajomi schodza na dalszy plan i nie ma sie dla nich czasu... pomyslowa--> wiesz u mnie to bylo tak ze to on odszedl i ja bardzo dlugo po nim cierpialam.. za dlugo... i jak czasem mysle to znowu mi sie przykro robi :(

Gość pomyslowa
jabusko niepotrzebnie Ci sie robi smutno. skoro odszedl to znaczy ze byl Cieboe wart. powtarzaj te słowa jak tylko Ci sie przypomni. to na pewno podziala:)) poza tym skoro tu pisza inne osoby to znaczy ze nie jestes znowu taka sama:))

Gość pomyslowa
nie byl Ciebie wart. cholerka naprawde jest ze mna zle:))

bardzo sie ciesze ze tutaj jestescie :) a o nim mysle moze dlatego ze mam za duzo czasu wolnego... ale jestem z siebie dumna bo poslalam go w diably i nie mam zamiaru sie do niego w jakikolwoek sposob odzywac... brak kogos do kogo mozna sie przytulic... nawet brak mi smskow na dzien dobry i na dobranoc... jejku ale ze mnie mazgaj sie znowu robi.. chyba mam dzis taki dzien, oby jutro byl lepszy .

no to uciekam do lozeczka :) dobrej nocki i kolorkowych snow wszystkim zycze :) do jutra :) :) :)

Gość małgotzata06
~~~~ i wstał nowy dzień !...czy się cieszyć - może to głupie,ale czasami zadaję sobie takie pytanie ?!..jedyne ukojenie przychodzi we śnie - a..dzisiaj znowu zwykły szary dzień - przyznam chwilami mam tak bardzo dosyć tej samotności..żal mi miłości,które minęły !!.....och! chyba dzisiaj dalej mam doła !! ~~~~~~~~~~~ale fajnie,że jesteście Wy - osóbki z którymi mogę podzielić się smutkami,choć przyznam wolałabym przekazywać tu pozytywne wiadomości !! ~~~~ -> jabusko - fajnie,że założyłaś ten topik - dzięki za niego !!...teraz popijać będę kawusię ..a wkrótce zajrzę ....-> pomysłowa - udaje się przyswajać wiedzę do nadchodzącego egzaminu ?!....chorobcia - dzisiaj 13-ty!!!.całuski dla wszystkich Kobietek na dobry dzień :-) :-) :-)

Czesc dziewczynki :) :) :) dzisiaj 13 na szczescie nie piatek, mam nadzieje ze dla kazdej z nas bedzie on szczesliwym dniem a nie pechowym ;) Ja mimo tego ze mam wolne do konca tygodnia musze zajechac do pracy i zalatwic jedna sprawe... pozniej moze skocze do kuzynki na ploteczki juz tak dawno u niej nie bylam, jakos mi ten dzien bedzie sie kulal ;) Piekna pogoda jest wiec nie jest zle, przynajmniej na razie nie jest zle ... Malgorzatko Ty to jestes ranny ptaszek widze... ja o tej godz to jeszcze spie :) Tez teraz pije kawke ( zbozowa bo innej nie moge ;)) pozniej sniadanko i lece do roboty, im szybciej to zalatwie tym lepiej dla mnie bede miala juz to z glowy hihi :) Pomyslowa do kiedy mamy trzymac kciuki i ile masz jeszcze tych egzaminow ?? Dajesz rade sie uczyc?? ja bym juz nie umiala... len sie zrobil ze mnie, dobrze ze ja moja edukacje juz dawno skonczylam ;) no szkolna oczywiscie... bo czlowiek to sie uczy cale zycie ... :)

Gość małgorzata06
~~~~~~~~~~~ jabusko - ranny ptaszek ze mnie?- chyba tak!..codziennie budzę się ok.7.00 i..pomimo starań - zasnąć już nie mogę !! ~~~~~~~~ teraz też muszę wyjść,załatwić sprawy..ale..wszystko będzie biegusiem w jedną i drugą stronę MPK - bo zimnica ,jak w listopadzie - tylko 12 stopni i ohydne lodowate wiatrzysko - brr!...po powrocie zerknę do Was !!...trzymajcie się ciepło ...-> jabusko : miłych pogaduszek z kuzyneczką !!...:-) :-) :-)

Gość małgorzata06
~~~~ och!..ale dzisiaj tu pusto..a mnie samej jest tak smutno!!! ~~~~~~~~

oj oj ale tu dzis ciuchutko :( nikogo nie ma ???? haloooooooooooo dziewczynki gdzie jestescie ?? ja wrocilam z ploteczek, troszke sie zasiedzialam i poplotkowalam ;) wiec jakos dzionek mi zlecial ciekawie ;) a Tobie Malgosiu jak zlecial dzionek ?? co dzis mialas dobrego na kolacyjke?? ja ide sobie zrobic tosty :) i zaraz wracam ;)

Gość małgorzata06
...-> jabusko - fajnie że trochę się rozerwałaś na ploteczkach - szybciej "zleciał" dzień !!...ja tak jak wspominałam wyszłam tylko na godzinkę załatwić sprawę i..do domku ...wynudziłam się dzisiaj jak mops !!...trochę pooglądałam seriali , poplątałam się po domciu bez celu i....następny bezsensowny dzień dobiega końca - smutne!!..na kolacyjkę zjadłam jak zwykle surówkę i kromeczkę ciemnego pieczywka!!..teraz jeszcze jabłuszko i..koniec wyżerki na dzisiaj !!.....pozdrawiam...:-) :-)

no to ja poszalalam z tymi tostami :) ale co tam raz sie zyje :)

Gość małgorzata06
~~~~~~witam Kobietki !! ~~~~~~~~~~~ tak na dzień dobry przesyłam gorące pozdrowionka ..:-)...choć nie wiem czy będzie Któraś z Was to czytać,bo coś bardzo cichutko ostatnio na tym topiku - smutne!! ~~~~~~~~~~~~~~~~ sympatycznego pełnego słoneczka dnia..:-) :-)

czesc Malgorzatko :) na to wyglada ze tylko my dwie tutaj zostalysmy :( reszta pewnie zajeta swoimi sprawami .... mam nadzieje ze chociaz Ty bedziesz mi tu towarzyszyc w mojej nudzie ;) pozdrawiam Cie gooooorąco :)

haaaaaaaaaaaaaalo haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallo jest tu ktos ???????????????????????????????????????????

Ojej. :D Dawno mnie tu nie bylo. Witam was wszystkie. ;) Po rozstaniu jakos sie pozbieralam i nie jest zle. W sumie to az dziwne,po poprzenim zwiazku plakalam bez przerwy dwa tygodnie ;D. Ale pogoda ze tak pwiem do dupy. ;D Od przedwczoraj biegam sobie. i sie wlasnie zastanawiam czy teraz isc pobiegac. ;D

Gość małgorzata06
~~~~~~~~~ witajcie!....zaglądałam parę razy w ciągu dnia na nasz topik- ale była martwa cisza!!!....z jednej strony to może i jest w tym jakiś plus - może nasze Kobietki nie cierpią już na brak zajęć ?!...u mnie jednak bez zmian - plątanie po domku,obiadek..a ..teraz zacznie się maraton seriali i...tak minie kolejny dzionek !!......pozdrawiam..:-) :-) zajrzę jeszcze wieczorkiem...:-)

czesc dziewczynki :) w koncu ktos sie pokazal :) .....bardzo sie ciesze Joasiu ze sie pokazalas i ze nie cierpisz az tak po rozstaniu :) pogoda wlasnie taka sobie ani zimno ani cieplo, sloneczko niby swieci czasem ale jakos nie fajno jest... Malgosu ja mam dzien taki sam jak Ty, pokrecilam sie po domku, kilka razy tu zagladalam jak widac ;) ale nikogo nie bylo, juz sie przestraszylam ze o topicu zapomnialyscie ;) ....teraz herbatka i maraton serialowy :) Poooooooooooooooozdrawiam Was mooooooooooocno !!!

ojojoj widze ze znowu tu nie ma nikogo :( to ja pojde juz spac... co tak sama bede siedziec :( dobrej nocki zycze wszystkim... do jutra buziaczki

Gość małgorzata06
~~~~~ maraton serialowy się skończył .. a tak naprawdę już mam trochę dość ciągłego oglądania tv !!- staje się to nudne!!...teraz - chyba będę już powolutku układać się do spania...chcę wypocząć przed jutrzejszym zabiegiem- co prawda mam się na niego zgłosić dopiero na 18-tą,ale..już dzisiaj podświadomie jestem cały dzień podenerwowana - taka już moja natura!!!....ściskam Was gorąco...dobrej nocki.....bbbbbbbbbuuuuuuuuuuzzzzzzzzziaki ...:-) :-) :-)...odezwę się rano !!!....ppppppppaaaaaa!!

Gość małgorzata06
~~~~~ witam wszystkie Kobietki - choć nie wiem ,czy dzisiaj Któraś tu zajrzy ?!;-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~ ale..tak na wszelki wypadek - dobrego ,pełnego słoneczka w aurze i serduchu dzionka !!!.........:-) :-) :-)

...no i juz piatek... jak ten czas leci jak sie ma wolne od pracy 😠 co dobre to sie niestety szybko konczy :( weekend jak zwykle przeleci w domu z nuda w tle i znowu zacznie sie robota wrrrr.... Malgosiu trzymam za Ciebie dzis kciuki, na pewno wszystko bedzie ok i zobaczysz ze nerwy byly niepotrzebne ;) zmykam dalej sprzatac... kolezanka ma wpasc na kawe za niedlugo a ja taki balagan mam ;) pozdrawiam gooooooraco :)

Gość Zaczarowana21345
Witam nasz Paczuszke hehe:) soreczki ze sie nie wpisywalam dlugawo ale tyle sie dzieje hoho....Droga Malgorzato zycze Ci powodzenia nie bedzie na pewno zle:* Odstresuj sie bo nie ma nic gorszego niż nerwy:) bedziesz miala juz wsio za soba:)...pomyslowa co u Ciebie slychac???? jak tam przygotowania do kolejnego egzaminu????....widze ze duzo kobietki TV ogladacie heheh ja jakos juz nie umiem wysiedziec przed tv tak jak kiedy mialam te nascie lat ....teraz chyba wole jednak na neciku posiedziec posluchac muzyczki:) ale pieknie u mnie dzis jest sloneczko i ptaszki spiewaja :) zyc sie chce aczkolwiek sie troszke przeziebilam od wczoraj jak pralam dywan i mylam autko buuuu....ktoras z was tez lapie wiosenne przeslilenie??...Jutro wybieram sie ze znajomymi na dyskoteke od grudnia nie bylam na zadnej zabawie wiec sie ciesze jak dziecko:) moj chlopak nie chce jechac troszke mi smutno dlatego ale cos na sile go nie wyciagne a ja musze sie spotkac z znajomymi ktorych dawno nie widzialam i potanczyc czyli to co lubie robic TANIEC IS MY LIFE heheh...takze weekend nie zapowiada sie nudno nawet ...mam nadzieje ze Wy Drogie kobietki nie bedziecie sie zasmucac Wyjdzcie na spacer na sloneczko i nie rozpatrujcie nad tym co bylo (wiem to jest trudne nie myslec o kims z kim sie bylo bardzo dlugo) ale pomimo wszystko trzeba wnosic w swoje zycie autoradosci jak ja to mowie czyli samemu sie pozytywnie nakrecac dodawac otuchy a nie uzalac:) pozdrawiam wszystkich pracujacych lub tych ktorzy maja urlop milego dzionka;*

Gość Zaczarowana21345
Pozdrawiam rowniez Jabusko of course hehehe zeby nie bylo ze zapomnialam:*

Gość małgorzata06
~~~~~~~~~~~~ witam Koleżanki :-) :-) ~~~~~~~~~~ uff! jestem już po zabiegu - nareszcie !!...teraz trochę boli,kuje.ciągnie..ale..mam nadzieję,że to szybko minie i..będzie tylko dobrze!! ~~~~~~~ oczywiście znowu cały weekend spędzę w domciu ;-)...a Wy macie jakieś ciekawe plany ?!...dzisiaj w całej Polsce - noc muzeów - szkoda,że nie mogę się wybrać - lubię takie wydarzenia kulturalne !! ******************* pozdrawiam gorąco...jeszcze dzisiaj zajrzę ...ppppppppppppaaaaaaaaa!