Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabusko

znowu nuda

Polecane posty

******* tak - zdjęcia są przepiękne :D i..przyznam nie spodziewałam się że takie miejsca są w naszym kraju :o ********* dodatkowo na wernisażu opowiadali w jakich warunkach te fotki były wykonywane i ile kosztowało ich to trudów i wysiłku,aby uchwycić te obrazy ;)..cieszy mnie ,że i Tobie podobały się foteczki ..i..ja też chciałabym móc widzieć te wszystkie przepiękne miejsca..podróżować,podróżować - ale..na to trzeba mnóstwo kasiorki :( *********** teraz kończę obiadek ..a..za oknami coraz zimniej - temperatura 10 stopni !! - to fatalne że w czerwcu taka aura ************ pozdrawiam..jak wrócisz z zakupków - odezwij się 👄

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaga wrocilam :D jestem juz po zakupach i po obiadku...teraz sie zastanawiam co z soba zrobic...ale nic mi do glowy nie przychodzi :(...pogoda sie u mnie poprawila i nawet sloneczko sie pojawilo, ale jest chlodnawo...i co tu robic ????????????????????czy ktos wie i moze mi cos doradzic :o

widze ze u Malgosi nuda nie gosci...pewnie znalazlas jakies zajecie ciekawe...skoro tutaj nie zagladasz...mnie skreca w domu :( chodze z kata w kat...i tak jak juz pisalam nie wiem co z soba robic :( ...nawet spac mi sie nie chce, probowalam ale nie umiem zasnac :( ...

**** Agnieszko - niestety nie znalazłam przez cały dzionek żadnego zajęcia _ NUDA!!NUDA!!NUDA!! - plączę się po domu,bez celu !! ..jeszcze na dodatek ta fatalna aura - chorobcia co to za życie 😭 *************

***** pomimo deszczu ,co sprzyja znużeniu,ja również nie mogłabym zasnąć w dzień :( :( :( ********** a tu do nocy jeszcze tyle godzin :p***** co robić??

***** kupiłaś sobie coś fajnego podczas zakupów ?!..coś co choć na troszkę poprawiło by Ci humor ??! :o ************ Ty jesteś jeszcze o tyle w lepszej sytuacji,że jak wspominałaś mieszkasz z bratem,rodzicami - a ja SAMA - niestety nawet nie ma z kim zamienić słowa przez cały dzień :( :( :( :( :( :( ************ to jest okropne!!!

Malgosiu kupowalam same potrzebne rzeczy, jedzonko, kosmetyki itp...wszystko co potrzebne do domku, kupilam sobie na poprawe humorku arbuza, ktorego juz dawno zjadlam ;) tak mieszkam z rodzicami i z bratem, ale jakos oni mieszkaja tak jakby osobno...brat dorosly, albo koledzy mu w glowie albo dziewczyny...ma 23 lata wiec wiesz jak to jest, do siostry przychodzi jak cos potrzebuje ;) albo ja ide do niego jak cos chce ...ja mieszkam na gorze i na dol do rodzicow schodze jak wychodze z domu, bo jakos wyjsc musze ;) i czasem sie nie widzimy wcale...dobrze ze mamy ten internet...bo nie wiem co bym bez niego zrobila :( kurcze jak kiedys ludzie zyli bez niego ;) nie wiem hihi

*********** tak !! internet to wspaniały wynalazek :D ******** dzięki niemu łącząc się z Tobą wirtualnie,nie czuję się tak bardzo,bardzo samotna i..fajnie jest mieć świadomość,że w każdej chwili jest ktoś,komu można się wyżalić czy podzieli z kimś swoje radości :D ********** teraz potuptam zrobić sobie jakąś delikatną kolacyjkę , bo zrobiło się już późnawo na jedzonko- staram się jeść najpóźniej ok 18.30 bądź 19-tej :o ********** jeszcze tu zajrzę ..buziale 👄 👄

to zycze pyszniutkiej kolacyjki :D :D...ja pojde sie okapac i tez za niedlugo tu wroce ;) ....

*********** kolacyjkę już dawno pojadłam..teraz siedzę przed tv - oglądam Opole - dzisiaj jest trochę ciekawiej niż wczoraj - jak na razie !..zobaczymy co będzie dalej ;) ********** chorobcia - tak potwornie wieje wietrzysko ,aż mało okien z futrynami nie powyrywa ..w domku ziąb i. taka aura okropnie mnie denerwuje ******jak było by cieplutko a w dzień słonecznie to i nastrój jest wtedy lepszy - ale...cóż nie mamy na to wpływu :p ************** a szkoda !! :(

********** denerwuje mnie już ten ziąb,zaczęła pobolewać mnie głowa ..Opole - też nic specjalnego :o ************* oj! położę się do łóżeczka ***** niech się już skończy ten 13-ty !!!!!! może jutro będę miała lepszy nastrój ;) ********* pozdrawiam Cię kochana serdecznie 🌻.....spokojnej nocki ......do juterka !********* bbbbbbbbuuuuuuuuuuźźźźźka 👄 ❤️

oj oj a mi sie zasnelo i teraz sie przebudzilam ...tez lece spac...dobrej nocki Gosiu....do jutra 😘😘😘

Helloooo :D Jak tam dzis pieknie u mnie na zewnatrz :) ani jednej chmurki nie widac ;)...moze w koncu bedzie piekna sloneczna pogoda, bardzo bym chciala....a jak Malgosiu u Ciebie ? Wyspalas się ;) mnie raniutko obudzila kolezanka wiadomoscia ze urodzila slicznego synusia :) Strasznie sie ciesze, bo byla juz 2 tyg po terminie i strasznie sie juz meczyla i dewnerwowala. Milutkiej niedzieli zycze....i buziaczki przesylam 😘😘😘 oraz kwiatuszki 🌼🌼🌼

**** hejka! ******* niestety mogę Ci tylko pozazdrościć pięknej aury :( ******** na 11-tą szłam do Kościółka w strugach deszczu :o **** teraz jakoś bardzo nieśmiało między chmurami przemykają stumyczki słoneczka ....ale..nadal jest bardzo,bardzo wietrznie i zimno ....ale..tak to bywa ,że południe i zachód Polski ma najładniejszą pogodę..a..wschód - brr!!! .........korzystaj więc jak najwięcej z uroków ciepełka..ja ..będę cały dzionek spędzać w domku :(..a czym się zajmę - jeszcze nie wiem :o.....wiem jedno - będzie NUDNO ************ pozdrawiam..pięknej niedzieli życzę 👄 🌻 🌻 🌻

no to bardzo mi przykro ze u Ciebie jest brzydka pogoda, u mnie w sloneczku jest prawie 30 stopni :) i w koncu moge sie troszku poopalac ;)...ciekawe na jak dlugo bedzie taka pogoda...zjem teraz obiadek i znowu pojde na sloneczko...przesylam Ci troszke sloneczka moze dojdzie do Ciebie ;) ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

*********** dziękuję Agnieszko za słoneczka :D ******** zadziałało ! w Lublinie też nareszcie zaświeciło słonko..ale..zbyt późno by wybrać się na spacer :(..tym bardziej ,że wieje bardzo silny wiatr potęgujący odczucie chłodu !!......więc..cały dzionek spędzam w domku -pokrzątałam się trochę,zrobiłam sałatkę warzywną- będzie na kolacyjkę :D *********** a jak Tobie minął dzień - mam nadzieję,że dzisiaj nie odczuwałaś zbytnio nudy ?!..i..trochę opaliłaś ciałko ;) ******* pozdrawiam ..buziaki 👄 👄

********** Agnieszko - zniknęłaś na cały dzionek :(..ale..może to i dobrze..bo ...oznacza to tylko jedno - nie odczuwałaś dzisiaj tak dotkliwie nudy :o..zapewne wygrzałaś się na słoneczku do woli ;) ?!....ciekawa jestem jak minęła Ci niedziela ?! ......parę minut temu ,walczyłam ze łzami,które cisnęły mi się do oczu przy oglądaniu Gali \"Lekcja Agaty\" - wzruszające spotkanie znanej himalaistki z młodą kobietką ,która żyje dzięki przeszczepowi jej szpiku.....pamiętam jak rok temu przeżywałam walkę Agaty Mróz ze śmiercią i jej odejście !!!!...ale..stworzyłam smutny nastrój !!! *********** żeby go zmienić przesyłam Ci dużo uśmiechów :D :D :D :D :D :D :D :D :D wraz z bukiecikiem niezapominajek 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

..........Malgosiu ta niedziela mi minela tak jak wszystkie inne niedziele ostatnimi czasy mi mijaja...nuda nuda nuda....chociaz tym razem posiedzialam na sloneczku i mnie troszke spieklo :( mam nadzieje ze mi nie bedzie skora schodzic...po wylegiwaniu na sloneczku przyszlam do domciu i ogladalam \"na dobre i na zle\" potem sobie umylam wloski, zrobilam jakas miksture na wlosy (wszystkie resztki odzywek jakie mialam w domu wymieszalam razem i nalozylam na glowe ;) ) pomalowalam sobie pazurki w stopkach, porobilam na nich wzorki i tak mi lecialo ...bylam na spotkaniu ktore trwalo az 15 min i wrocilam zla do domu...poprasowalam sobie ubranka i przygotowalam na jutro te ktore bede ubierac...zrobilam sobie kolacje i teraz wcinam kanapeczki siedza przy lapku i jednym okiem kukam w tv a drugim na neta ....tak mi suuuuuuuuper mija niedziela 😭...nic tylko sie zalamac mozna :( :( :(

********** fakt - jedyna Twoja rozrywka to spotkanie - szkoda,że trwało tak króciutko :( ************ ale..zrobiłaś też troszkę dla siebie samej,co troszkę też poprawia nastrój :) ********* ja siedzę teraz przed telewizorkiem - oglądam Opole ..i..muszę przyznać,że dzisiejszy koncert nawet mi się podoba :) - to tyle rozrywki na dzisiaj !! - mam nadzieję,że wytrwam do końca transmisji ?! :o ************ ponieważ nie wiem o której będziesz układała się do łóżeczka - już teraz życzę Ci ....smacznego śpioszka i...dobrego poniedziałku ❤️ 👄

....na razie jakos nie chce mi sie spac :( ...jestem wkurzona tym calym spotkaniem i w ogole zyciem ...ja ogladam film na tvn i nawet nie wiem o czym jest ten film ....patrze ino na ruchome obrazki ... Tobie rowiez zycze spokojnej nocki Malgosiu ...do jutra 😘

no pieknie Malgorzatki dzis jeszcze nie bylo na naszym topicu :( :( :(....ciekawa jestem co dzis porabiala i jak jej dzisiejszy dzionek zlecial ;) ....ja dopiero wrocilam do domku, a w pracy bylo jako tako ...czekam teraz sobie na serialik,a w miedzy czasie poszperam sobie w necie ;)..... a Malgosie goooooooooooooooorąco pozdrawiam 😘 😘 😘 i z niecierpliwoascia na Nia czekam :D :D :D 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

****** o! dzisiaj Agnieszko byłaś pierwsza :D ********** dzionek zleciał nie wiadomo kiedy :o przed południem korzystając z nareszcie dobrej aury (jutro przewidują znowu opady ) potuptałam na targ po warzywka - to ok.35 min drogi od mojego domku ..potem szykowanie obiadku , krzątanie po mieszkanku i..już wieczór ;) ********* teraz zasiadam do kolacyjki..od 20-tej maratonik serialowy - niestety jutro ostatni odcinek \"M jak Miłość\" przed wakacyjną przerwą :( - co będę oglądać latem nie mam pojęcia ,okropna ta telewizja - pozbawia na całe lato odrobiny rozrywki ************ pozdrawiam cieplusieńko...do spotkania po serialach 👄 👄 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

******** i...maratonik serialowy dobiegł końca :( ********** jeszcze tylko trzy dni i ostatni odcinek \"Barw Szczęścia\" przed letnimi miesiącami :( :( :( :( ********** więc..nie ma wyboru - trzeba będzie znaleźć inne zajęcia na spędzanie wieczorów - tylko jakie :o - nie mam pomysłu :p ************ oj! trochę czuję się jakaś zmęczona ,mam jakieś głupie zwroty głowy- chyba to po dzisiejszej wyprawie po zakupki ?!************* co prawda nie chce mi się spać..ale..nie będę na siłę siedzieć ..i..pomalutku będę zbierać się do łóżeczka *********** życzę Ci więc Agnieszko spokojnych senków..i...dobrego wtorku ......buziale 👄 👄 👄******** do juterka 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

oj to straszne ze juz nie bedzie naszych seriali :( i co bedziemy ogladac hmmm :O....kurcze ponad 2 m-ce przerwy.... ja juz po kapieli, leze w lozeczku i czekam az sen mnie dopadnie... fajnie z w koncu u Ciebie tez pojawilo sie sloneczko :) jakos tak troszku lepiej na serduszku jak sloneczko swieci (chociaz u mnie to tylko na chwilke dziala ... :( )... pewnie bedziesz za niedlugo tez szla spac....dobrej nocki zycze...i duuuuuuuuuuuuzo sloneczka na jutro ....☼.... buuuuuuuuuuuuuzka 😘

************* witaj Agnieszko - wiem,że teraz jesteś w pracy..ale..dzisiaj ja chciałam być pierwsza :D :D :D :D :D ********* niestety słoneczko pojawiło się tylko na jeden dzień :( dzisiaj niebo zasnute chmurami,pada deszcz i...jak zwykle towarzyszy temu wietrzysko - dlatego też mój nastrój taki jak aura : smutno,nudno itd. ************ pozdrawiam i całuski posyłam 👄 👄 👄 👄 [serce}

Witam Malgosie serdecznie 😘 Jak milo przyjsc z pracy, wejsc na topic i zobaczyc ze Malgosia juz tutaj zagladla i pare linijeczek napisala do mnie :D :D :D... u mnie tez dzis pada deszcz i jest troszku chlodnawo...wplynela ta pogoda dzis na mnie...jestem jakas taka nijaka i senna...jutro ma byc cieplo..hmmm....zobaczymy czy sie sprawdzi, ma byc taka pogoda w kratke, raz descz a raz sloneczko...ide sobie cos upichcic dobrego, bo cosik glodna jestem ;) do pozniej 🖐️ :D

*********** cieszę się,że mogłam Cię dzisiaj przywitać na naszym topiku :D :D :D :D :D :D :D :D - niespodzianka się udała :D :D :D ************** w południe w Lublinie było oberwanie chmury - lało jak by ktoś hektolitry wody z nieba wylewał,zrobiło się tak ciemno - że latarnie się samoczynnie zaświeciły :p ***** ta aura zaczyna być dobijająca ..teraz chmurzyska trochę się rozwiały,przebłyskuje słoneczko..ale..wietrzysko- mało drzew z korzeniami nie powyrywa :o :o fatalny ten czerwiec!!!!! ************** zaraz podjem coś na kolacyjkę ..a potem serialowy maratonik :) *********** oczywiście odezwę się jeszcze !!!!!!************* pozdrawiam.....buuuuuuuuziale !! 👄

************** och! jaki wspaniały \"hapy end\" w \"M jak Miłość\" przed wakacyjną przerwą :D :D ,szkoda że na dalszy rozwój wydarzeń trzeba będzie czekać aż 2,5 miesiąca :( :( :( :( ******** \"Barwy Szczęścia\" też tylko do czwartku :( *********** a w lecie - powtórki,powtórki i..nic więcej ***** trzeba będzie znaleźć jakąś inną alternatywę spędzania wieczorów - ale jaką?!..nie mam jak na razie żadnych pomysłów :p ********** książka?!- ale tak codziennie,nie da się czytać :p ******** może Ty Agnieszko masz jakiś sensowny sposób na zabicie wieczornej wakacyjnej nudy ?!*** 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

tak szczesliwe zakonczenie ;)....szkoda tylko ze na dalsze odcinki trzeba czekac az tak dlugo 😠...niestety nie mam zadnego pomyslu co mozna by robic ...kurcze trzeba cos wymyslec...moze naucze sie grac w szachy ;) hehe...kurcze tak zawsze sie czeka na te upragnione lato, wakacje, urlop itp...a jak co przychodzi do czego to...wcale sie nie ciesze...swoj urlop bede spedzac w domu :( :( :( i tak sie zastanawiam czy nie zrezygnowac z niego...urlop mam miec pod koniec lipca...musze sobie jeszcze przemyslec...ale wakacje nie beda udane, beda raczej tragiczne w tym roku :( :( :( az plakac mi sie chce...zamiast szalec i korzystac poki jestem mloda to siedze i wpadam w coraz wieksza depresje, lata mi uciekaja i coraz blizej mi do jakiejs starej zgryzliwej baby :( Malgosiu a czy Ty gdzies sie wybierasz na jakis wypoczynek, wakacje czy cos w tym stylu ??