Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alenopowiedzcieprawdę

25 lat to już jest OSTATNI MOMENT

Polecane posty

żeby się okazać rodzicem, nie? 33 to niech se wsadzą palce w dupę wszyscy. Ale im się przypomniało. Ja nie mogę. :( Płakać czy się śmiać? Przecież 33 to 3+3.

Gość to ja to ja to ja jestem
czy jak mam 25 lat i do tej pory nie mam dziecka to juz nie powinnam mieć?

33 to jest ODSZKODOWANIE za wszystkie pierdoły, które się wmawiało dzieciom od 15 roku począwszy czy nawet 10 roku życia. Jak dla mnie. I za to czego się uczyło, a póżniej przychodzi blond dupcia i leży sobie na środku podwórka na leżaczku. Jedynie, że w szlafroczku. Jak długo? A dobrze, że nie na trampolince skacze. I tak cud dosłownie. Odszkodowanie poproszę więc...

Zalezy. Ja powinnam mieć już była dziecko mając 24 lata. Ale moja matka... ja nie wiem... ja nie mam matki jak dla mnie. AMEN. :( Ja mam panią przynoszącą mi FUTER. ?!?

I mówiącą mi cały czas CO JA POWINNAM. No dziecko... 33 lata i dziecko? Bez przesady jak dla mnie. :( No zapomniała o dziecku - chyba ze śmiechu się pocioram zaraz. Dziecko... a przepraszam mieszkać mam z nim w chlewie? Bo chyba nie sądzi, że wyjdę za mąż. No tak, ale na drugi dzien morderstwo. jej po pierwsze. A po pierwsze przed ołtarzem będzie draka. przy wszystkich. BO TAK!!! Bo tak lubię śluby, że zdemoluję wszystko.

Gość to ja to ja to ja jestem
a czemu nie możesz wyjść za mąż?

Bo nie. Z góry założyłam że żadnego ślubu już nie chcę i koniec. Bo to bez sensu. Bo ma być tak jak myślałam dawno temu, a jak tak nie ma to nie ma niczego. Nie można iśc na ustępstwa ZADNE bo to nie ma sensu. W życiu zrobiłam tyle ustępstw, że to nie ma sensu. BO NIE MA!!! Popadłam tylko w straszne rzeczy i to wszystko jest bez sensu!!! Bo tak własnie jest. Jeszcze mi jakiś ateista potrzebny - jak mu przywalę w łeb to mu odpadnie!!! I koniec :(

Taka agresywna się zrobiłam bo mi nic w zyciu nie wyszło jak byłam sama. No to mi już najbardziej jest na starość ślub potrzebny. Boże - i to żeby jeszcze z czym. Z PIENIĘDZMI. Bez przesady. Pieniądzu nie przysięgam, żeby pieniądz poślubiać. A że mnie głodem morzą? To świadczy jakimi są PRYMITYWAMI i KŁAMCAMI!!!! I tyle mam do napisania PRAWDY.

Gość agusia 3912 buziaczek...
powiedz co jarasz to i ja se zajaram...

Gość uwaga schizofreniczka
!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaram zieloną łąkę. Po prostu mam bratową , której się Bóg pomylił z pieniądzem. Nie rozumiem zatem jak można iść przed ołtarz i powiedzieć PIENIĄDZOWI, że się będzie kochać swojego męża. Boże - ona się nadaje do psychiatry jak dla mnie z tym swoim starym. Jaki on durny, taka ona. Kompletna kretynka NA POKAZ. Ale to mogła modelką zostać bo reszta to jest życie prywatne. Ale ona tego w ogóle nie rozumie. idiotka złodziejska :(

Gość frufru
niezły towar jaracie obywatelko :D

Gość brat może być
a to ile Ty masz lat? jak 33 to młoda jeszcze

A ona jest GOŁODUPKIEM dla odmiany jeśli Bóg jest PIENIĄDZEM. Ona w ogóle jest opętana kompletnie. Boże - skąd się biorą takie pizdy złodziejskie? Nie mam pojęcia - z kosmosu? Z Wenus? Pewnie z Jowisza :(

33 to jest ZAAWANSOWANY wiek. ja mogłam byc dead w wieku 24. Ja już wtedy posiadałam całą mąrość życia - większą niż teraz bo mieszkanie miałam. Z latami mnie tylko matka ogłupiła i zrobiła ze mnie KOMPLETNEGO DEKLA (ona to ma mądrość), a 6 lat młodsza bezdzietna wariatka z gołą dupą ciora sobie mną jak jakąś szmatą. Niech lepiej uważa żebym ja nią nie pociorała. Wiecie czemu biedny jest biedny? Bo jest głupi. A ona rujnuje moich rodziców. A oni??? Oni tego chcą. A ja??? Czy tu wszyscy OCIPIELI w tym domu? Nie mogę. :((( Diabeł ich opętał i poigłupieli wszyscy jak dla mnie.

MOJA MATKA JEST CHORA UMYSŁOWO!!! RATUNKU!!! NIE CHCĘ MIESZKAĆ Z WARIATAMI!!! To skąpa dupa, przez nią nie mam pracy, mam siedzieć w 1 pokoju słuchać jaka ona jest nieszczęśliwa bo nie ma wnuków. WARIATKA !!! RATUNKU!!! Na dodatek okrada mnie z wszystkego co mi sie należy i tuczy. idiotka!!!

Gość brat może być
Co Ty pierdolisz kobito, 33 to MŁODY wiek, zaawansowany będziesz miała jak będziesz miała 66 lat!!! A niby dlaczego Tobą ciora? Skoro ciora, znaczy, że dajesz sobie. Nie dawaj sobie!

Chcę się wynieść, ale nie mam mieszkania. Nienawidzę tej głupiej dupy zakłamanej. Buduje dom bezdzietnej małpie - dla brata zrobi wszystko, a ja nie mam mieszkania od 9 lat. Nienawidzę tej małpy wrednej. Dzieci jej mam rodzić i za mąż wyjść. Zabiję ją jak się odpieprzy ode mnie głupia, zakłamana wariatka. Zobaczycie :( Poniewiera mną, wszystko mi niszczy - głupi dekiel. Niech spieprza do roboty. Całe życie tylko robi i robi - odechciało jej się ? niech spierdala - zaraz sobie pracę znajdę. Wszystko przez nią. Głupia krowa :(

Gość brat może być
Pisząc na kafe nie poprawisz sobie życia, może zacznij działać...

Dla mnie jest za drogo wiecie. To niech mi zarobi jak za drogo. Niech w ogóle w piekle się smaży. jeszcze z tym zerem obłudnym muszę mieskzać. Nienawidzę jej. Ale nie czuję tego tylko rozumem ją odrzuciłam - stara., głupia , zakłamana wariatka głupia.GÓWNO - to moja matka :( Kościelne na dodatek. Ale muszę uważać bo mieszkam na wsi gdzie wszyscy są tacy. Dlatego tu nie pasuję. Chcę się wynieść. Jak najszybciej. To bardzo trudne. :(

Gość agusia 3912 buziaczek...
może weź już te swoje proszki, co?

Pracowałam w 11 szkołach bo nie mam mieszkania, miałam 2 procesy, przez nią nie umiem skończyć szkoły i przez gołodupków, którym buduje dom. A niech się nie zesra wiecie. Ja będę biedna, ale wolna. A ona niech się ścianom żali i mury drapie. Taka jest pazerna, chciwa i to jej koniec marny bo do kościoła chodzi. Ateiści nią ciorają przez to bo to grzechy są. Ale dla mnie - za drogo. A to teraz ma tanio i niech spierdala ode mnie po wsze czasy. Wszystko za drogo - tylko ja mma wszystko za darmo oddawać - ona? Za drogo. Wariatka :(

Poza tym to głupia sierota, która wszystkich za to nienawidzi. I też niech się nie zesra moim zdaniem. A mój ojciec takie samo dno. Dwie wielkie sieroty. Boże - jakby na wózku inwalidzkim jeździł to by miał więcej oleju w głowie ten idiota, ale co mnie to - mnie to wali. Niech se ich brat pilnuje. Mnie oni zwisają :( Tak jak ja im.

Gość brat może być
Jak to dwa procesy? O niej piszesz złe rzeczy, ale sama chyba bez powodu tych procesów nie masz. Czy masz bez powodu?

A najbardziej nienawidzi za to MNIE. jakbym ja jej matkę zabiła. I całe zycie mam zniszczone przez nią. Niech się sra ze swoimi ateistami. Niech sama do nich dołączy. GŁUPIA CHCIWA ZDZIRA BEZMYŚLNA!!! To moja matka :(

Pierwsy mam o to, że się śmiałam a drugi o to, że zawsze byłam ...litościwa. Nawet dla mojej matki miałam litość że z tej pracy też odeszłam a ona mną tak pomiata??? No to teraz ja sobie nią pomiotę, że się zesra jeśli tylko tak potrafi ze mną postępować. AMEN :(((

Pierwszy - sorry. Ale trudno - ja byłam nauczycielką. Moje problemy - moja sprawa, moje poglądy - moja sprawa, moje problemy - też. Ale ta szkoła z drugim procesem to co to miało byc? Przeciez bym tam sama nie poszła. Swinie jebane - jeszcze dostaniecie za to po ryjach waszych tłustych.

Gość nie jestem psychologiem
ale w sumie dobrze, ze wyrzucasz to z siebie

Nie muszę, ale mnie taka złość bierze na taka niesprawiedliwość jaka mnie tu spotyka wszędzie. A tak wierzę w sprawiedliwość. Lecz gdzie ona jest? Jakoś jej nie widzę. Może mi sie... przyśni? ta sprawiedliwość..?!?

Gość brat może być
Jak to, że się śmiałaś?????????????? Że litościwa byłaś????????? No nie wierzę!!! A jak wygląda oskarżenie?????? Bo wiesz, Ty piszesz to ze swojej perspektywy wszystko, a może z ich perspektywy to wygląda zupełnie inaczej?