Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody prawiczek

Za 2 dni seks z 40-stką

Polecane posty

Gość a-nnka
a,to akurat racja:) dlatego mnie nie krecą mlodzi chłopcy=miałbym wrazenie ze kocham sie z syem...a fe...;)

Gość a-nnka
synem...

oczywiscie mialem na mysli to ze kobitka mogla by byc jego matką, a co wyglądu i umiejętności czterdziechy to wiem ze z taką moze być naprawde ciekawie. ;-) Rzeczywiscie facet ma taką ciapowatą postawe...

Gość a ja wiem.
hej mi mała:)

Gość kłamiesz drogi Jarosławie
Twój pobyt na Kafe to jedna wielka ekscytacja. I konkurencji nie lubisz. Tępisz ją wszelkimi bezrozumnymi sposobami.

Gość no ciekawe jak tam nasz
zalozyciel topicu hehe pewnie juz nie prawiczek;)

Gość jak to gdzie
"ciekawe gdzie można spotkać takie ciapy? " na necie :classic_cool: :P

no i jak ten sex z ta 40 - tka ? bo juz troche czasu mineło od wpisu autora .... odbył sie czy nie ?

Gość
hheehh to cipa a nie prawiczek !!!!!!!!!!!! jeszcze go wywiozą do burdelu i będzie obciągał pały i lizał odbyty :o :o :D zresztą niech robi sobie co chce mnie to serdeczne wali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość botomiało być tak
dajcie Mu sie wyspać i wymyślić jakąś trzymającą sie kupy historyjkę

Gość a moze juz on nie wroci
moze nie zyje sprzedali jego organy na czarnym rynku :)

Ok, już jestem. Powiem tyle, że wczoraj coś w końcu zrozumiałe. Mam nadzieję, że nie będe już więcej głupiał i łaził po czatach. Będąc pod jej klatką czułem, że robię coś czego tak naprawdę nie chcę. Tak samo jak już wszedłem do mieszkania i gadałem z nią. Nie byłem wystraszony, gadaliśmy sobie. Ona wyglądała gorzej niż na zdjęciach. Domyślałem się, że tak będzie, ale wmawiałem sobie co innego :/ Już gadając z nią miałem ochotę stamtąd uciec. Pomyślałem sobie, że jestem żałosny dopuszczając w ogóle do tego spotkania. Ale napiłem się trochę i pomyślałem, że raz się żyje. Trochę się popieściliśmy, ale jak już przyszło co do czego to nie mogłem. Jarek mi nie wierzył w to jak pisałem. Ona mi się nie podobała, ja chciałem bardziej na siłę. Nie byłem nawet podniecony. Bardziej obrzydzony całą tą sytuacją. Nawet mi nie stawał dobrze. Pogadaliśmy szczerze. Ona była bardzo wyrozumiała i była dla mnie trochę jak psycholog. Gadaliśmy z 1,5 godziny jeszcze i zmyłem się ostatnim tego dnia autobusem. Ona jeszcze wysłała mi długie smsy, ale o nich wspomnę poniżej. Chyba coś zrozumiałem. Albo conajmniej czegoś się dowiedziałem i muszę teraz to zrozumieć. Ja nie potrafię tak bez uczuć i z obcą osobą, która na dodatek mnie nie pociąga. Już raz spotkałem się w ten sposób z pewną dziewczyną, tym razem 19-latką, ale to było na początku roku. I sytuacja była identyczna. Kiedyś ze swoją dzieczyną nie miałem takich problemów. Więc jednak potrzeba mi do tych intymnych spraw jakiegoś uczucia. Conajmniej pożądanie. Byłem głupi, że w ogóle wchodziłem na jakieś czaty. Już więcej tam nie wejdę, a robiłem to, bo potrzebowałem kogoś. Na żywo nie mogę sobie znaleźć dziewczyny. Nie wynika to z mojego wyglądu czy charakteru. Po prostu mam jakąś uczuciową blokadę i nie mogę się odnaleźć. Myślałem, że seks coś zmieni. A teraz wiem, że najpierw muszę znaleźć kogoś kogo będę darzył uczuciem. Jakiś miesiąc temu byłem na randce i czułem się po niej wspaniale, chciało mi się płakać ze szczęścia. Szkoda, że już wtedy nie byłem pewien, że tego mi trzeba. Wszystko naokoło mówi co innego. Wszedzie seks, wszyscy o seksie i nic więcej. Nie chciałem być gorszy, jakiś odrzutek i nieudacznik. Ale jednak nie potrafię oszukiwać siebie i swoich reakcji. Nie mam kaca moralnego. Może czuję się trochę nieswojo, ale to minie i będzie ok. W tym momencie kończę jakieś głupie poszukiwania seksu. Chciałbym znaleźć sobie dziewczynę i się zakochać.

Gość kdsfjh
prawiczek zawsze bedzie prawiczkiem :) taka babke maila to wziecia i stchorzyl ale oferma

Gość loka..
brawo:)

Jaka 'taka baba'? Ona była obrzydliwa. Niska i miała tłusty brzuch :/ Więc nawet podniecić się nie mogłem. Próbowałem się zmusić, ale i tak się nie dało.

Gość nik...
prawiczek i kropka,ale komentarz!

Poza tym co znaczy, że prawiczek będzie zawsze prawiczkiem? Gdyby tak było to byśmy już dawno wyginęli. Chyba każdy kiedyś nim był i kiedyś przestał. Nie mówię juz o skrajnych przypadkach :/

Gość *Sami* w pomarańczach
heheh a nie mówiłam:D

Gość a co Sami
od Ciebie też uciekł, miałaś już takie doświadczenie?

Ode mnie nie uciekł zaden(mąż sie chyba nie liczy ze poszedł do innej):O Nie mogłabym na 1 spotkaniu z facetem z czatu tylko na seks.Z resztą bohater topiku wiedział ze tak bedzie,on żył fantazjami wyobrażeniami. A teraz bedzie miał traumę z powodu 40-letniej nieurodziwej kobiety:O

Tak, żyłem wyobrażeniami, a jak się tam znalazłem to poczułem się okropnie. Mimo wszystko fajnie się z nią gadało. Udowodniłem w pewien sposób sam sobie, że jednak posiadam jakąś odwagę i nie byłem wystraszony gadając z nią. Tak szczerze to jak już tak gadaliśmy to miałem ochotę nawet zostać dłużej :) Nie będę miał traumy, ale sprawy seksu na jakiś czas odkładam, bo jednak niesmak pozostał... Zaczynam się bać czy ja nie mam jakichś problemów z erekcją... No ale skoro zupełnie mnie nie pociągała, a nawet wręcz przeciwnie to chyba normalne...

Ale to całkiem prosty mechanizm Tobą kieruje.W czasie polowania na czacie czujesz sie męski ,pewny siebie itd,gdy złowisz kobietę,nakręcasz bardziej siebie niż ją.2 razy z czatu Ci JUZ nie wyszło zarówno z nastką jak i z dojrzałą kobietą. To nie dla Ciebie ot tak po prostu.Musisz mieć czas na oswojenie sie z kobietą ,zapoznawanie itd. A co do kłopotów ze zwodem,mogą być,ale nie muszą.

Cartoon Network - Wiem, że wszystko w swoim czasie, ale nieraz już po prostu nie chcę czekać. A czy to desperacja? Może częściowo. Na czaty wchodziłem z nudów. Ale skoro kogoś upolowałem to chciałem dociągnąć to do końca :P Nigdy mnie nie bije, ale ja sam ze sobą się źle czuję. *Sami* - No tak. Jak gadałem z nią na czacie, na gg, smsy to było inaczej. Miałem swoje wyobrażenia, które się minęły z rzeczywistością. Nie wyszło mi z dwoma z czatu. Ich wspólna cecha to to, że obydwie wyglądały o wiele gorzej niż na zdjęciach, szczególnie ta młoda. A jak ją zobaczyłem na żywo to i mała i gruba :/ Po kobiecie ponad 40-letniej można tego było się spodziewać. Ale obydwie mnie nie pociągały. Bardziej wmawiałem sobie, że są nawet nawet. Ja nawet wczoraj nie czułem żadnej przyjemności, nic :/ Mam nadzieję, że to jest powodem słabej erekcji. Brak pożądania, obca nie podobająca mi się kobieta, obce przytłaczające otoczenie. Sądzę, że muszę poznać kogoś normalnie, kto mi się spodoba i zauroczy. Kto będzie potrafił mnie podniecić. Ze swoją dziewczyną kiedyś nie miałem takich problemów. Ona nawet nic nie musiała robić, a ja byłem już napalony. Podobnie z jeszcze jedną dziewczyną, między nami było jakieś napięcie, spięcie czy coś :P Ale gadaliśmy i czuliśmy, że coś będzie. I wtedy było wszystko ok. Za to te dwie z netu - porażka.

Gość co z tego ze byla
gruba i brzydka, trzeba bylo nalozyc jej na łeb papierowo torebke i posuwac ile wlezie, taka okazja juz moze ci sie nie przytrafuc , wlasnie wydales wyrok na swego malego i juz nigdy nie zaliczysz hahahahahah :);):P

Gość a ja wiem.
jestem jestem dopiero co wpadlam do domu, dzisiaj tez mialam egzamin. i co? i spieprzyłam biologie. seksuologiem nie zostane:((((((((((((( jutro znowu egzamin. cholera mac nie chce mi sie łazic na jakies poprawki jak nie zdam. a wczoraj było tak super..... no dobra koniec o mnie. no szczerze mowiac nie zakładałam takie scenariusza. Najwazniejsze ze sie do niczego nie zmuszales. Jej pewnie bylo przykro, ale to nie 18stka wyjdzie az tego. No nie wiem co mam jeszcze powiedziec, brawo za rozsadne myslenie. ale musze cie skrytykowac. ''Jaka 'taka baba'? Ona była obrzydliwa. Niska i miała tłusty brzuch :/ Więc nawet podniecić się nie mogłem'' co to mialo byc? czy to nie z ta sama ''baba'' odliczales dni zeby sie kochac? troche szacunku, dystansu i samokrytycyzmu.

Gość kurde a mi sie to wszystko nie
podoba o ile wiem ta 40 tka miaal cie wszystkiego nauczyc a tu lipa, jestem zly na ciebie bo tacy jak ty psuja nam mezczyznom reputacje

Heheh a ja Go podziwiam własnie za to ,że sie zmusił do pieszczot z kobietami które Go nie pociągały fizycznie:D Jak ją opisywał na początku topiku to już było wiadomo,ze nie jest zachwycająca,powalająca 40-tka. 01:24 [zgłoś do usunięcia] Młody prawiczek 30-stka też dobra Ale taka 40-stka nienajgorsza... Wiadomo, ż figury nie ma idealnej, trochę ciałka ma, ale mnie to i tak pociąga bzykać się z kobietą w wieku prawie mojej matki. To chyba jakiś fetysz 01:32 [zgłoś do usunięcia] Młody prawiczek No bywają 40-stki takie, ale ta moja raczej typowa. Tak jak pisałem figury nie ma idealnej. Ma ogromne piersi, rozmiar D. WIEDZIAŁEŚ ZE MA NADWAGĘ:P:P:P