Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PINKO 36

Chcę iść na fale radiowe Focus RF bo mam mega zmarszczki a mnie nie stać

Polecane posty

Gość salonatelier
Łódź. Jestem właścicielką oryginalnego Fale radiowe Focus RF+ i tak przeglądając wątek na tym forum widzę jak wiele użytkowniczek bije się z pytaniem -focus to ściema czy rzeczywiście cudowna maszyna,postaram sie pomóc.Jedno jest pewne jeśli fale radiowe to tylko Focus,byłam na kilku prezentacjach fal radiowych i tylko Focus mnie urzekł efektem,kupiłam bez zastanowienia mimo kosmicznej ceny.. Posiadam Focusa i jest to moim zdaniem bardzo skuteczna maszyna pod warunkiem właściwego doboru parametrów,właściwego wykonania zabiegu oraz jego długości . U nas zabieg trwa 60 minut 1 partii ciała,niektóre salony oszukują na czasie zabiegu skracając go o połowę gdyż prawidłowe wykonanie zabiegu przypomina trochę masaż i jest ciężką fizyczną pracą,ciężko niewprawnej operatorce wytrzymać godzinę wciskania głowicy w ciało,więc kończy się na bylejakim jeżdżeniu bez sensu by tylko podgrzać a nie ukierunkować tkanki lub skracanie zabigu-stąd możliwy brak efektów lub Focus jest jakimś pseudofocusem gdyż oryginalna maszyna jest droga i nie dla wszystkich dostępna ( ponad 60.000 zł),podobno są podróbki. Jestem oczywiście na stronie Royal Vital jako gabinet autoryzowany: http://www.focusrf.com/index.php?option=com_content&view=article&id=87%3Aod Nie miałam jeszcze niezadowolonej klientki z zabiegów Focusem. Każda klientka która wyrazi na to zgodę ma fotografowaną daną partię ciała poddawaną zabiegowi i podczas kolejnych sesji zabiegowych omawiamy jakie zaszły zmiany. Część klientek na koniec kuracji prosi o kopię swoich zdjęć-jest tak zachwycona.Wydatek nie jest mały bo trzeba wykonać minimum 5 zabiegów by to miało sens,choć po 1 zabiegu juz efekt jest niesamowity,a przynajmniej efekt pierwotny. Zabieg oczywiśćie bezbolesny nawet podobno przyjemny. To prawda że Focus rozbija cellulit,modeluje,likwiduje tkankę tłuszczową,napina skórę likwidując zmarszczki i odmładza. U nas w instytucie za 1 partię ciała -380 zł przy pojedynczym zabiegu,po 280 zł za zabieg przy wykupieniu serii 5 zabiegów,oraz po 250 zł za zabieg przy wykupieniu 10 zabiegów. Ceny jak widać uczciwe,niżej zejść już nie mogę. Zapraszam serdecznie: kosmetolog Paula Borek www.salonatelier.pl

Gość wanda1973
Proponuje wejść na stronę lamedica.pl

Gość parafka
Jesli ktos chce skorzystac z oryginalnego FOCUSA polecam salon Piaty Zmysł Warszawa Włochy moja super ceny!

Gość mery 2
Miałam serie zabiegów i też byłam zadowolona. Po zmianie salonu w którym miałam robione fale radiowe pani kosmetyczka stwierdziła, że głowica powinna być bardzo gorąca i po zabiegu miałam bardzo zaczerwienioną skórę, nie wiem czy tak powinno być?

Gość olawianka
Aparat FOKUS rf+ znajduje sie w gabinecie kosmetycznym w BRZEGU OPOLSKIM.Jest to gabinet autoryzowany. Nr. kontaktowy 504031453. W tym gabinecie mozesz miec wykonany zabieg. Polecam.OLAWIANKA.

Gość Malinowska Agnieszka Sopot
Witajcie dziewczyny ! Zakupiłam pakiet 10-ciu zabiegów Focus RF ponieważ tylu wymaga mój stan skóry jak to stwierdziła dermo kosmetolog w Gabinecie po zbadaniu cery aparaturą, na szczęście nie mam przeciwwskazań do zabiegu, robię serię w Salonie Bellezza w Wejherowie, które ma Focusa 3D (oryginalne urządzenie co można sprawdzić na stronie focusa.com), o których koleżanki z Wejherowa dowiedziały się z telewizji widząc bardzo często panią prowadzącą różne programy co mnie zaciekawiło i zachęciłohttp://f.kafeteria.pl/emotikony/usmiech.gif Dziewczyna jest tak pełna wiedzy - przyszły dermatolog estetyczny, ciepła, miła i pełna wiary, która widać, że ją dosłownie uskrzydla, oklaski dla tak młodej, wierzącej i pełnej pasji do zawodu o przede wszystkim profesjonalnej osóbki, Donka uwielbiamy Cię, Twoje rady w programach i dziękujemy za tak niskie ceny, okazane serce i przede wszystkim efektywność zabiegów! Jestem już co najmniej 5 lat młodsza-fotki będą na stronce a cellulit i cm znikają z tygodnia na tydzień!:jupi: Polecam wszystkim focusa Rf3D!!!!!!

Gość gość
Raczej chcesz, żeby inni zakupili. Odpuść!

Gość gość
Jeśli chodzi o fale radiowe to polecam krakowską Art Clinique Mają nowoczesny sprzęt, profesjonalny i miły personel, szeroką ofertę, przystępne ceny i liczne promocje. Z koleżanką jesteśmy ich częstymi gośćmi. Aktualne promocje możecie znaleźć tutaj: http://www.artclinique.pl/pl/aktualnosci/promocje/

Gość awi12
Wykonałam 6 zabiegów fali radiowej urządzeniem coaxmed na udach jestem bardzo zadowolona z zabiegów. Skóra jest mocno ujędrniona, wygładzona. Dodatkowo na brzuch wykonałam zabieg kriolipilizy bo właśnie tam odkłada mi się najwięcej tłuszczyku. Na zabiegi zdecydowałam sie po konsultacji pani kosmetolog dokładnie obejrzała moja skórę i doradziła co będzie najskuteczniejsze.zabiegi wykonałam w krakowie gabinet estetica.

Gość gość
A słyszałyście o medycznym urządzeniu Venus Freeze?? robiłam 4 zabiegi na twarz i naprawdę widzę różnicę. Owal twarzy mam podniesiony a skórę ujędrnioną i nawet zmarszczki wygładzone. Zobaczcie sobie klinika-przemian.pl

Gość KRYSTYNAgość
Jeżeli któraś Pani mieszka w okolicach BRZEGU OPOLSKIEGO to aparat FOCUS RF + 3D orginalny znajduje się w autoryzowanym gabinecie kosmetycznym w Brzegu. Jest to gabinet U ELI. Z tego urządzenia warto korzystać bo są dobre efekty.

Gość IZABELAgość
Aparat FOCUS rf+ 3D jest rewelacyjnym urządzeniem jeżeli masz dostęp żeby skorzystać to śmiało idż efekty są bardzo pozytywne. Usuwa zmarszczki,blizny potrądzikowe,szerokie pory podnosi obwisające podbródki ,likwiduje celulit. Zabiegi w pakiecie wychodzą taniej no ale też sam aparat kosztuje tyle co dobry samochód ,dlatego jest mało gabinetów które go posiadają.Zabiegi NIC nie bolą , są przyjemne wręcz relaksujące.Korzystam z FOCUSA od 4 lat,jestem zadowolona i szczerze POLECAM.

Gość gośćLENKA
Polecam szczerze dla koleżanek które borykają się z trądzikiem lub mają na twarzy blizny po trądziku focus wszystko to zlikwiduje.

Gość gość JULKA
Zabiegi FOKUSEM rf plus pobudzają nasze komórki do produkowania kolagenu i dlatego działanie fal z fokusa jest długoterminowe .Wszystkie ostrzyki jak dobrze zrobione działają około 5 miesięcy jest się ponakłuwanym często robią się siniaki. Natomiast fokusem to zabieg niebolesny przyjemny żadnych sińców nie ma . Uważam że jest to najlepszy aparat na rynku kosmetycznym świetnie likwiduje zmarszczki ale też przebarwienia.

Gość gość HTp
Focus RFplus 3D w BRZEGU Jest orginalny z USA. Jest to gabinet autoryzowany a Pani ELA szkolenia odbyła. Jest to moje prywatne śledztwo przeprowadziłam je przed wizytą w tym salonie i jest to pewne .Zabiegi tym aparatem mają dobry, bardzo nawet dobry wpływ na naszą skóre bo powodują to że sama się odmładza.

Gość Nowa dama
Korzystam z zabiegów focusem rf plus od dawna jestem zadowolona i dlatego polecam.

Gość gość
Jak chcesz mieć zabieg z falami radiowymi ale taniej niż focus to polecam RF polskiej firmy. Mają identyczne parametry techniczne i takie samo działanie. Najczęściej w jednej głowicy połączone są fale radiowe z laserem biostymulującym. W Poznaniu za 1 zabieg na twarz i szyję płaciłam 190 zł. W tej cenie było jeszcze serum i maseczka na koniec. Chodziłam na zabiegi co 2 tygodnie. W pakietach wychodzi taniej. Salon znalazłam na stronie www.dobrakosmetyczka.pl

Gość gość Doświadczona
Wszystkie zmarszczki i te mega można likwidować falami ale tylko z FOCUS rf plus 3D,ponieważ ten aparat naprawde daje dobre wyniki. Nie należy wierzyć w aparaciki 2w1 3w1 są nawet 5w1 ponieważ żaden z tych 2 3 czy 5 nie daje trwałych efektów, jest to tylko tzw. mazianie , packanie. Szkoda na to czasu i kasy.

Gość gość KAMA
Kocham zabiegi focusem. Uważam że każda kobieta 50+ powinna korzystać z tych zabiegów bo są dobrodziejstwem dla skóry

Gość dzoiucha
Moje Drogie jest szał! Odkryłam osocze bogatołytkowe. Jestem kilka dni po zabiegu i nie mogę się na siebie napatrzeć! Miałam zmarchy jak wielki kanion a teraz wyglądam jak po ostrym liftingu a wszystko odbyło się bez żadnego skalpela. Zabieg bezbolesny z mojej własnej krwii ! Naturalnie, szybko i bardzo efektownie!

Gość lidka32x
Ja Focusa też uwielbiam! Robiłam go już i na twarz i na ciało w Józefowie w Perla. Po pierwsze i najważniejsze, daje boskie efekty, a po drugie i też mocno dla mnie ważne – nie boli!

Gość Grażka73
Polecam zabiegi falami radiowymi w salonie www.beautypremium.pl w Poznaniu, jestem po pierwszym zabiegu a efekty są mega. Widać i czuć że twarz jest bardziej napięta, zmarszczki są płytsze, nawet kąciki ust uniesione, a dekolt tak gładki jak miałam w wieku 20 lat. Zapisałam się na kolejną wizytę i polecam wszystkim.

Gość gość HILDA
Korzystam z FOCUSA rfplus 3d jestem zadowolona i nikt mi nie powie że wstrzyknięcia , różne ostrzyki są świetne. Uważam że jest to przelotny szał po którym za rok nie będzie śladu a fokus pozostanie ze względu na pozytywne efekty jakie czyni dla naszej skóry.

Gość gość
Po focusie tez nie bedziesz miec śladu po 1-1,5 roku więc się tak nie ciesz przed czasem. Starzenia jeszcze nikt nie zatrzymał, można je jedynie spowolnić.

Gość ZAPRASZAMY
Focus RF+ Przy zapisie na min. 5 zabiegów, cena 1 zabiegu na twarz, szyję, dekolt wynosi jedynie 100 zł (NAJTANIEJ NA ŚLĄSKU) NZOZ Prof Bis Med ul. Francuska 101 40-506 Katowice tel. 32 209-12-12 Focus RF+ to bezpieczne i efektywne urządzenie wykorzystujące dobroczynne działanie fal radiowych na skórę właściwą i tkankę podskórną. Doskonale sprawdza się w zabiegach bezinwazyjnego liftingu twarzy oraz modelowania sylwetki. Pierwsze efekty widoczne są już w połowie zabiegu. Zabiegi Focus RF+ są przyjemne i wygodne w wykonaniu, a dla Klienta całkowicie bezpieczne ibezbolesne. Bardzo ważne jest również zastosowanie głowicy chłodzącej (-5, -10°C) która pozwala na pracę w wyższych temperaturach nie powodując poparzenia.

Gość gość
UWAGA!!! UWAGA!!!! te wpisy sa oszustwem!!!! prosze poczytac wiarygodne fora, gdie kobiety maja zniszczona skore po tych zabiegach. te wpisy sa pisane przez naganiaczy dla zwabienia klientow, ale nic sie nie mowi o skutkach tych zabiegow!!!!!

Gość gość
Weź kobieto/mężczyzo skoncz z pisaniem tych głupot. To, że tobie fale radiowe nie pomogły bo miałaś źle zrobione lub nigdy takiego zabiegu nie miałaś nie oznacza, że inne osoby nie będą zadowolone. Po falach radiowych focus czy innych o podobnych parametrach od razu po zabiegu skóra wygląda świetnie, a z kolejnymi zabiegami ten efekt narasta i utrzymuje się przez długi czas. Nie jest to trwały lifting, bo zwyczajnie wszyscy się starzejemy, a tego nie da się zatrzymać, dlatego po jakimś czasie znów trzeb iść na serię zabiegów.

Gość gośćBożenka
Fale radiowe od focusa są bardzo korzystne dla skóry ,ponieważ pobudzają skóre do wytwarznia nowych komórek młodości jest to niezaprzeczalne. Ja to widzę po sobie i radzę żeby kobiety co jakiś czas korzystały. Bo co nam zostało DROGIE PANIE. POWODZENIA