Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wakacyjne odchudzanko

DIETA, nie od jutra, lecz od wczoraj - kto dołączy???

Polecane posty

Gość Wakacyjne odchudzanko

:) Dietka rozpoczęta wczoraj czyli 04.05.2009 :) będzie trwała aż do osiągnięcia CELU - 54kg Dane z dnia 04.05: 170cm wzrostu - to się raczej nie zmieni :) 71kg Kto dołączy do dietkowania? Rodzaj diety nie ma znaczenia, każda może się odchudzać na swój sposob a tu będziemy się MOTYWOWAĆ, chwalić SUKCESAMI, za to nie będziemy narzekać, mówić o porażkach bo to TOPIC dla pozytywnie nastawionych do życia i diety "grubasek" :P Kto się przyłączy? POWODZENIA

Zapomniałam dodać, że ja stosuje dietę niskokaloryczną, pije dużo wody, wspomagam się therm line II no i staram się ćwiczyć. Wczoraj było bieganie, ale kondycja słaba, mam nadzieje, ze powoli, powoli uda mi się ją odzyskać i będę mogła ćwiczyć więcej.

O super :) Witam serdecznie w takim razie i teraz pozostaje nam tylko czekać na sukcesy :) Ja zaczęłam wczoraj, dzień zaliczyłam do udanych pod względem diety. Dzisiaj też dzień rozpoczęty dobrze :) Na śniadanko był therm line i 300g prażonych jabłek (210kcal), woda i kawka z cynamonem :) Jedynym grzechem, który popełniam, ale staram się ograniczać jest puszka pepsi :/ jestem uzależniona, ale postaram się ograniczać w piciu tego specyfiku :)

ZAPRASZAM wszystkich zainteresowanych :) Ja wpadnę wieczorem zdać relację z całego dnia diety, a tymczasem idę się trochę poruszać, a potem do pracy :) Do usłyszenia wieczorem :) Mam nadzieje, że dołączą się kolejne/kolejni chętni do trwania razem w diecie :)

hej Wakacyjna :) bardzo chętnie dołączę! moja sytuacja jest podobna - 179 cm wzrostu, 74 kg, chcialabym zjechać minimum do 65, potem może dalej... od wczoraj jem zdecydowanie mniej i staram się ruszać (biegi, taniec, aerobik z YouTube :P), myślałam też o kupieniu Therm Line II, to naprawdę działa? pozdrawiam Cię :)

ja dziś na śniadanko wciągnęłam dwa jajka i kawkę inkę z małą ilością mleczka. w pracy jak dotąd mały kisiel słodka chwila, dużo wody i czerwonej herbaty :) chyba pójdę kupić to Therm Line :P

Gość slow motion
sweet poison - jaki to aerobik z youtuba? te seryjki po 8 min czy jakis inny?

sweet poison - witaj! co do therm line to trudno narazie mi cokolwiek mówić bo stosuje od wczoraj :) Nie odczuwam jakiś skutków ubocznych, których się najbardziej obawiałam (kołatanie serca etc). Częściej bywam w toalecie... może to zasługa tych tabsów... nie wiem :) Po dłuższym stosowaniu dam znać. Ja je w sumie stosuje bo one mnie motywują do diety i walki o szczuplejszą sylwetkę :) Szkoda by mi było brać tabletki, wydawać na nie kasę i wpieprzać jak szalona :P

Gość tez bym chciałaale...
motywacji brak :/

witam ponownie :) to faktycznie chyba kupię te leki, one w sumie nie są takie tanie, to może wreszcie zatrzymam motywację na dłużej niż tydzień :P u mnie największy problem to braku ruchu i drobne przyjemności. zawsze się rozgrzeszam - uważam, że jeśli miałam zły dzień albo stało się coś nieprzyjemnego, mam prawo sobie to wynagrodzić dobrym jedzonkiem, kawką i czymś słodkim, paczką chipsów. oczywiście, że człowiek nie może być więźniem swoich pragnień, ale ja przez taką postawę straciłam figurę, z której zawsze byłam zadowolona :( a jak to u Ciebie Wakacyjna? :) slow motion - głównie te seryjki po 8 min, ale też jakieś ABS, callanetics, wpisuję słowo klucz i przeglądam co jest ciekawego... warto też torrenty przejrzeć!

Sweet poison :) Napisałam mega długą wypowiedź i mi ją wcięło :/ No nic... w skrócie: ja słodyczy mogę nie jeść ale słone przekąski i cola to to co lubie najbardziej. Nawet na diecie nie jestem w stanie zrezygnować z coli w 100%, ale staram się ją ograniczyć do minimum :) Dziś dzień zaliczony do udanych, zjadłam jakieś 700kcal - prażone jabłka - cola nieszczęsna (puszka) - kawa z cynamonem i mlekiem - 4 wasy z pomidorkiem koktajlowym i wędliną - marynowane pieczarki - garstka haribo Wakacyjna :)

ja jestem na głodówce od wczoraj:)jakoś sie trzymam ..dzisiaj wypiłam chyba z 2,5l wody:)

anetti, też przymierzałam się do głodówki aby oczyścić organizm z toksyn, ale najpierw muszę zastosować dietę niskokaloryczną żeby trochę zmniejszyć żołądek :) Potem może też zastosuje tydz postu :)

hej Dziewczyny :) kupiłaś dziś Therm Line II, będę testować i pisać o efektach. mam nadzieję, że jakieś się pojawią... tryzmam się planu: śniadanie - pół kostki chudego twarogu i pomidor drugie śniadanie - jajko na obiad planuję małą miseczkę zupy szparagowej do tego woda i herbata wieczorem idę potańczyć :) a jak Wam mija dzień??? buziaki

Gość ewka2110
Cześć dziewczyny! Mogę się przyłączyć? mam do zrzucenia na początek jakieś 16kg. Od wtorku stosuję dietę niskokaloryczną,jem dużo warzyw,chude mięso i co rano jakiś owoc,no i jogurty naturalne:)

Ja się chętnie przyłączę, jako weteranka ;) zostało mi do zgubienia jakies 10 kilo, a końcówka jest najtrudniejsza. Do wakacji (mi się zaczynają 11 czerwca) chcę zgubić minimum 4kg :)

Gość ewka2110
Już myślałam,że temat padł. Witam Cię Diraya,ja też jestem weteranką. Stosowałam wiele diet,lecz miałam problemy z ich ukończeniem.Tak już konkretnie odchudzam się od stycznia,schudłam 7kg z różnymi wahaniami. W sierpniu idę na 2 wesela i chcę ładnie wyglądać,dlatego jeszcze bardziej się ograniczam.

Mi w lipcu stuknie 2 lata dietki, spadło mi 20 kilo, jakieś 10 jeszcze zostało (teraz ważę 63 przy wzroście 158). Za miesiąc jadę nad morze, więc mam mnóstwo motywacji :) Jestem z Lublina.

Mi w lipcu stuknie 2 lata dietki, spadło mi 20 kilo, jakieś 10 jeszcze zostało (teraz ważę 63 przy wzroście 158). Za miesiąc jadę nad morze, więc mam mnóstwo motywacji :) Jestem z Lublina.

Gość ewka2110
Diraya podziwiam Cię i gratuluje wytrwałości!!! Wow:) A w jaki sposób się odchudzałaś???

Gość ewka2110
A na jakiej diecie jesteś? Cieszę się,że coraz więcej osób się przyłącza. Razem raźniej:)

Zaczęłam od odstawienia węgli. Potem przebrnęłam przez rózne (dobrze zbilansowane - bogate w białko i warzywa) diety - na początku poszłam do dietetyka po wskazówki, a ostatnio po świętach zrobiłam sobie kopenhaską, ale to był zły pomysł - słabo się czułam, a spadło zaledwie 3,5 kg, do tego doszło kilogramowe jojo, więc 2,5 kilo na kilkanaście dni to nie jest satysfakcjonujące jak na takie wyrzeczenie. No i oczywiście do tego bardzo dużo ćwiczeń - rower (stacjonarny i górski), skakanka, bieganie, brzuszki, a6w ;) Aha, no i zapomniałam do czego służy winda :P

Gość ewka2110
Ile dziennie ćwiczyć i rozumiem,że chodzi Ci o 6 wadera. Dajesz radę ją zrobić całą????Jeśli tak to szacun;)

Powinno się minimum 40 minut, a u mnie to zależy od dnia. Było tak, że robiłam po 30 km dziennie na rowerku stacjonarnym (godzina jazdy), albo 2-3 godzin w terenie czy 30 minut skakanki. Im więcej tym lepiej :P No i jeden dzień odpoczynku w tygodniu minimum. A6W nie skończyłam, ale to z powodu wyjazdu. Teraz znów zaczęłam, będzie dzień 3 dziś i planuję dociągnąć do 35, bo potem znów wyjeżdżam :D