Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antypsiara

czy nie denerwują was właściciele psów i ich obrzydliwe gady

Polecane posty

a ja nie lubie dzieci, ktore robia kupy w pampersy i pozniej smierdzi w calym autobusie albo tramwaju, pies jak sie wysra to przynajmniej na dworze.

Gość dfgfhdgd
tak, ale ja opzniej w to gowno wchodze kurde :/ centrum miasta, a tam sraka na calym chodniku rozmazana!

Gość *Sami* w pomarańczach
Heherh FRUFRU--może mnie wkurzać to co mi sie spodoba,bo zyje w wolnym kraju:P Do dzieci i matek łatwo sie doczepić,ale ,że nalezy kochać zwierzątka to o pieskach potworach nie wpominamy.Dzielnie mijamy miny na ulicach parkach itd. Właścicielom też nie wolno zwrócić uwagi .....bo to przecież TYLKO piesek. hmmmmm :)

Gość do dearmiss
przynajmniej zrobilas cos z trupem tegoz psa ? czy wywalilas na pobocze?

Gość rex rex noga
Oczywiscie, gdyby powstaly odpowiednie smietniki na te gowna do hameryki jeszcze daleko

Własciciele mają OBOWIĄZEK sprzątania po swoich wiernych wspaniałych 4-noznych przyjaciołach.Takie jest prawo --nie przestrzeganie tego grozi pienieżną karą,ale czy taki pan lub pani stojąca na warcie koło srającego psa sie tym przejmuje--nie. To My mamy uwazać by nie wdepnąć w psie gówno:)

Gość hejkapppppppppppppppppppppp
mam psa ale staram sie nie wchodzic innym w droge poniewaz zdaje sobie sprawe ze widok srajacego-za przeproszeniem psa niektorych moze denerwowac, tyle prosze mi powiedziec o co chodzi-ciagle tylko narzekanie na psy i ich wlascicieli a kto zwrocil uwage na smiecacych ludzi??rzucaja pety na ulice, wywalaja swoje smieci w miejsca niedoswolone, ludzie robia najrozniejsze obrzydlistwa-kupa psa sie rozlozy i to w mgnieniu oka a taka torebka foliowa-ile to trzeba czekac na jej rozklad?

nie tkłam kijem. jego wlasciciel przylecial, po czym spier**lil, zeby nie placic mi za naprawe, jak zobaczyl, co sie z autem stalo ;]

hejkapppppppppppppppppppppp---i zaczyna sie mechanizm stary jak świat,ja nie sprzątam po piesku ,bo ktoś inny rzuca pety na ulicy.I tak sobie zyjemy w zasyfiałej Polsce:)

najlepsze jest to, ze w centrach sa u mnie automaty z torebkami na psie odchody. I podejdzie CI taki bezczelnie z psem obok, pies nasra, a pan, zachwycony rozmiarem gowna, idzie dalej :O

Gość nie sypiam z komiczne
masz psa sprzataj - proste i nie ma o czym dyskutowac; zarowno psy jak i dzieci nie sa niczemu winne - kwestia wychowania i stosunku rodzicow/opiekunow do zachowania swoich pupili w miejscu publicznym jako osoba posiadajaca zarowno psy jak i dzieci - a wiec obiektywna:-)) stwierdzam ze zdecydowanie bardziej dzialaja na nerwy matki polki wywalajace cyce w miejscach publicznych, rozrzucajace zasrane pampersy, pozwalajace swoim dzieciom na bieganie, wrzaski ,krzyki w miejscach do tego niewlasciwych etc.

Gość rex rex noga
sami ale latwo cie wkurwic :P

Albo piaskownice! Juz wole, zeby moja kuzynka bawila sie starym papierkiem po chipsach, niz zeby zlapala gowno w reke :/ A pozniej reke, nie daj Boze, do buzi :/

oczywiscie normą powinno byc to ze czlowiek ma taka kontrole nad psem zeby pies nie wchodzil ludziom w parade... a najelpiej jakby psow w miastach w ogole nie bylo - bo i po co?

Gość ludzie dra sie na cudze psy
choc nie pies winien, tylko wlasciciel, a kto sie osmieli rozedrzec pysk na pakera, ktory rzuca butelke, pluje, rozwala pety. Na przystankach to regula,ze wszyscy pety wywalaja gdzie badz - jakos nikt nie zwraca uwagi. Mandatow tez nie dają, inaczej ulice nie tonelyby w smieciach.

Tak, dzieci do odmienna kwestia. Jak bylam mala i piszczalam w kosciele, to dostalam w dupe i wiedzialam, jak mam sie zachowac. A teraz.. Biegają dzieciaki rozwrzeszczane, a za nimi mamuski z kubusiami i ciasteczkami w rekach :/ Ja naprawde lubie dzieci, ale są granice..

Gość winna dziewczyna
a dlaczego psy nie mogą srać na chodnik???????????!!!!! to też ICH planeta i mogą robić co chcą!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jeden z plusów zycia
na wsi - nie interesuje mnie przynajmniej gdzie sie załatwia (grunt, ze nie w pobliżu domu).:classic_cool:

Gość jeden z plusów zycia
oczywiście chodzi o psa:P

Heheh szukałam topiku na którym mogłabym sie powyżywać...i znalazłam:classic_cool:

Gość bardziej mi działają
na nerwy mamuski karmiace w miejscach publicznych i smierdzace pampersy.fuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co Wy z tym cycem?Przecież nie widać duzo w czasie karmienia tej brzydkiej rzeczy jaką jest pierś.

Gość masz i masz
Ja nie sprzatalam Nie sprzatam i sprzatac nie bede ! o ! :D wlazcie sobie w gowna ile lubicie a przy okazji sie nauczycie zeby paczeć pod nogi a moje dziecko umie omijac kupy

Gość i czemu tu się dziwić
...zeby paczeć pod nogi... no i czemu tu się dziwić?...jak ktoś umie PACZEĆ w gówno nie wejdzie... wy... niemoty!

Gość kociarz
psy sa po ch*ju. smierdza, slinia sie, sraja gdzie popadnie a ich popieprzeni (bardzo czesto) wlascicielenie widza w tym nic zlego. nie cierpie jak jade gdzies winda a mnie kundel slini i brudzi lapami.... i te chodniki cale zasrane. nie nie moge.

Gość wolę w windzie psi zapach
niz smrod tanich perfum, papierochów, piwska i niemytych ludzi

przesadzacie z tymi psami i dzieciakami, przeciez nie lezy na kazdym kroku psia kupa, ani na kazdej lawce nie siedzi baba z golym cycem. koty sa fajne- kazdy powinien miec kota.

Gość meritum_
A ja wole srajace psy od szczekajacych co niektorych ludzi - wystarczy poczytac niektore posty i rzygac sie czlowiekowi zachciewa. Paniusia albo paniczyk jeden z drugim , wszystko im przeszkadza , nienawidza zwierzat a sami czesto smieca gdzie popadnie , niszcza srodowisko naturalne - nie siegacie inteligencja zwierzetom do lap. Takich jak wy powywozic na inna planete.

Gość Kasik11
A ja kocham pieski, malutkie cmokusie :)