Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliz abe th h

czemu patrzycie na świadków jehowy INACZEJ??

Polecane posty

Gość wyzsza szkola bezrobocia
Związek Wyznaniowy WYznawców Drukarek NIC NIE ZABRANIA młodym. SEKS z dwoma partnerami naraz, roznoszenie kiły, nadwaga 250kg, nienawiść do synowej, można też kraść i przekupić urzędników. Jesteśmy na tak zawsze!!!

a nasz papiez odnosił sie do całego swiata mowiac tylko bracia i siostry? czy tez do ludzi z polski mowiac polko polaku?? w jego słowa tez nie wierzycie?

Gość eliz abe th h
prawda że nie nie bierzemy udziału w wyborach.

Gość Barum
eliz abe th h te poniekad wsadz sobiew tylek i nei jestes nasza siostra jestes kocia wiara egoistyczna Zalosne

w naszym centrum drukarek można sie pieprzyć nawet z 4 drukarkami na raz !!! uff co za rozkosz :D

Związek Wyznaniowy WYznawców Drukarek oprócz regularnego abonamentu nie wymaga żadnych opłat, a nawet zezwala na śluby z więcej niż 3 osobami na raz. To najlepsza cool religia świata. przyłączcie sie :)

Gość witajka
bierzmowanie i kasa tez mi cos wymysl autorki

Gość eliz abe th h
barum i kto tu jest egoistyczny spójrz na siebie a nie wytykasz innych

Gość mała21/
ten tusz mnie kusi, a moja drukarka jest jakas nienormalna...wiec wyznanie hmm do tego all inclusive, a co do postu wyżej, oni mnie nie nie wypuścili, znalazły się osoby na mojej drodze które mnie "odbiły" bo stało sie tak że przez jakis czas po powrocie ze szpitala byłam przetrzymywana silą w domu pod kluczem, taki mi raj zgotowali szanowni czlonkowie....poza tym to wygladało tragicznie, dla nich jestem wykleta, ale nie obchodzi mnie to, już mam nowa wiare drukarkową, ale tak powaznie było bardzo ciężko ;/

Haniah - mianuje cie za wspieranie tej nowej najlepszej religii świata jej Ambasadorem. Za swe zasługi za życia już zapewniłaś sobie wszelkie wygody w raju wyznawców drukarek, zostajesz zwolniona z abonamentu. Idź i szerz dalej w świat miłość do drukarek. :)

Gość kafeterijaaa
a możesz napisac DLACZEGO nie głosujecie????? ciekawi mnie to...tzn macie zakaz, nie możecie interesować się czynnie polityką? a jak ktoś by chciał zagłosować sobie to co....grzech?

Gość witajka
nie bierzecie udzialu bo jestescie niwewazni wiec nie pierdol ze my sie odlaczylismy a nie wy GUBISZ SIE W TYM CO PISZESZ JESTES ZALOSNA STEK GLUPOT CI WPOILI W ŁEB GRATULUJE TAKIEJ RODZINKI POGMYRANEJ I TYCH ZEBRAN KOTÓW

Gość eliz abe th h
musiał mieć ten wypis z bierzmowania że miał w tym kościele bo chrzest jego syna był w innym kościele i potrzebne mu to było a za taką karteczkę zapłacił 30zł i to nie jest mój wymysł

Gość Barum
eliz abe th h obserwuje twoje wypowiedzi ktorych wejst wiecej niz moich wiec nie mow ze mnie znasz pozatym widac ze autorka chce nas namowic do kociej wiary kazdy po tobie jedzie jak po szmacie kotowej wiec wydupiaj z tej kafeteri i przygotuj sie do nastepnego zbioru kotow

mała21/ - domyslam się :(. Dlatego w ramach promocji Związek Drukarek oferuje ci dwie upojne noce z opalonym Włochem, boskim Irlandczykiem i Collinem Farrellem. Trzeba dbać o samopoczucie naszych członków:)

Barum - :):):) A ja cie lubie, uważam że jesteś dobrym człowiekiem. Przyłączysz się do Wyznawców Drukarek :)?

Gość eliz abe th h
nie głosujemy bo my nie dzielimy świata na polskę niemcy autrię włochy... itp itp itp a co odłączenia to miła kafeterianko tu nie chodzi kto sie odłaczył tylko że jest podzielone i jest wytykanie

Gość camember
ja mam bardzo bliskiego przyjaciela który jest świadkiem jehowy, nie patrzę na niego inaczej😭 myślę że macie podany nieco skrzywiony obraz Kościoła i przesadzacie z tym zaczepianiem ludzi na ulicy/ na marginesie dodam że katolicy NIE modlą się do obrazków, to są tylko, a może aż symbole😠

Gość eliz abe th h
koniec świata z biblii wszystko z biblii nic nie jest wymysłem

Gość ciasteczko20
A co to za daty o koncu swiata sa??

"eliz abe th h widocznie jestem grzesznicą a u was ile to grzeszników? praktycznie wszyscy " Bzdura:P.Ja nie jestem bo nie mogę być:P.A zastanawia mnie który z tych świadków by zeznał w sądzie pod groźba kary śmierci że ich bóg istnieje i przedstawił przekonywujące dowody na to:classic_cool:?Ale czytałem ze to nie jest sekta:P.Nie znaczy to że mam na temat takich pochlebne zdanie:P.

Gość Barum
wyzsza szkola bezrobocia tez cie kocham autorko skryj sie bo juz cie sluchac nie mozna ale wsumie zostane tu na topicu zeby troche cie pojechac bo na to zaslugujesz

Gość mała21/
ja tez i to jeszcze jak bylam swiadkiem(jej jak to debilnie brzmi) doszlam do wniosku ze to takie pierd**** o szopenie, jak to wszyscy chrzescijanie mogli sie od nas odłaczyc jak to my odlaczylismy sie od nich i to ni eaz tak dawno...ehh a co do wyborów, w tej sekcie nic nie wolno...nawet na dyskoteki nie wolno chodzić jak sie ma rodzicow ortodoksów, bo tam to przeciez tylko rozpusta i zabraknie miejsc w niebie , heh jaka je jestem ludzie szczesliwa ze nie musze juz byc kotem...

hehe a moze wyczytalas ze nikt nie dowie sie o koncu swiata ze tylko Bog zna ta prawdziwa date? pomineliscie to? akurat w pismie swietym jest wyraznie to zapisane :)

Gość eliz abe th h
u nas tak jak u was też są zakłamani ludzie i to tak samo dużo jak u was

Gość eliz abe th h
ale my nie znamy daty kiedy to będzie tak jak piszesz tylko Bóg wie kiedy to będzie