Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczna odchudzaczka

dieta dr Pape

Polecane posty

Ja tez nie narzekam.... Głodna nie chodze.... Dziś nawet ciasteczka po obiadku do kawy nie zjadlam. W lodowce leżą 2 czekolady.... Wiem ze są.... Cały czas o nich pamiętam, w szafie ptasie mleczko leży.... A ja jakoś nawet ochoty nie mam :)

no na obiad dobry pomysł taki chlebek,chyba zrobię niedługo:) ja zzawyczaj płatki owsiane na wodzie lub soku plus owoce,ewentualnie bułka pełnoziarnista z nutella lub miodem,czasem do tego sałatka z warzyw. I oto znalazłam dziś u siebie błąd : pomidory:/ na kolację nie powinnam bo podobno ma węglowodany. A Wy jakie warzywa jecie bez umiaru??

Mmmmmm..... Ale bym sobie drozdzowke zjadła..... Aż mi slinka pociekla..... A tu takich pysznosci nie ma :(

Tararar- koleżanka w 2 tyg. 8 kg zjechała..... Jadła pomidory. Bez ograniczeń :) ona mieszka w Niemczech wiec..... Moja wiedza jest u źródła :)

Myślałam że 0 węgli na kolacje :P jeszcze dużo nie wiem:) powoli,powoli do celu:) dziś jeszcze 100 brzuszków:)

Gość dorcia444
na kolacje zero tych wegli?

Dzien dobry :) Aaaa..... -0,5 kg :) :) :) No a dietke troche zmienilam. Generalnie zostalam przy 3 posilkach i bialko wieczorem. Poczytalam troche o tej tarczycy i ta dieta jes ok. tylko powinno byc 5 posilkow i absolutnie nie mozna ograniczac kalorii bo to dziala odwrotnie i zwalnia metabolizm. No zobaczymy jak to bedzie. Czy przypadkien te 0,5 nie wroci jutro. :) A co u was dziolchy :)

Gość tlusta laleczka
hej dzisiaj az 200 gramow mniej hha Sniadanko to 100 gram chleba z pomidorkiem i jablko Na kolacje mozna jesc pomidorki,nie mozna fasoli grochu,burakow ,kukurydzy

dzien dobry :) u mnie tez mniej 100 gram :D ale ja jestem przed okresem wiec zaraz pewnie zaczne puchnąć :D:D ehhe osa ta twoja kolezanka jadła tylko pomidory?????????????????? czy ogolnie wszytsko i duzo pomidorow... co do warzyw na kolacje to mozna pomidory ogórki sałate...nawet do pół kilo.. nie wiecej bo to są wegle ala te dobre... :)

Witam przy soku z marchewki :) :) No nie nadążam czytać :) U mnie wieczory i wcześnie rano na pisanie i czytanie odpadają, bo muszę obrobić całe towarzystwo, więc jak już tu zajrzę, to mam zaległości :) Teraz dodatkowo szykuję co wieczór dwa zestawy: śniadaniowy i obiadowy :) :) dla męża do pracy, bo on razem ze mną papuje. No to kuchnia kończy wydawać dopiero koło 21.00 .... uff, doszło trochę pracy, koniec z szybkim żarełkiem i byle czego :) :) No i dobrze, podpisuję się pod Waszymi wcześniejszymi wpisami - to zmiana sposobu odżywiania na całe życie :) Oska, u mnie dziś też spadek -0,6 :) :) :) Mamy jakieś podobne biorytmy, czy co? Idziemy bardzo podobnie :) :) Dziewczyny, ja na początku roku byłam na Dukanie. Potwierdzam punkt 2 z wywodu Beaci!!! - nawet, nie powiem, schudłam 4 kg. Źle się czułam, byłam słaba, ale efekt był. A potem pojechałam na 5 dni na ferie w góry, Nie obżerałam się, ale jadłam normalnie, nie dukanowo, no i wypiłam kilka drinków, ale bez przesady. Dodatkowo był ruch, bo narty, baseny.... No i ????? Po tych pięciu dniach wróciło wszystko !!!!! Wyszłam na zero !!! No i dobrze, że to było tylko 5 dni, bo podejrzewam, że mogłam mieć więcej :) :) :) Tyle w temacie restrykcyjnych, wyniszczających diet.

Beaci- ona jadla duzo pomidorow i do obiadu i do kolacji :) Ja wczoran na sniadanie zjadlam- owsianke na mleku z odrobina cukru i banana obiad 2 kaw. kurczaka z grilla i warzywka kolacj - makrela w sosie pomir. szkl. mleka no i jeszcze 1 chlebek wasa fioletowe opakowanie. A pozniej tak ok 21 poczulam hmm... poczatek glodku wiec znowu lyknelam szkl. mleka :)

Tara, wszystkie warzywa mają sporo węglowodanów, nic na to się nie poradzi. Jak się je zjada do kolacji, to ona nigdy nie jest czysto-białkowa. Zresztą nabiał też ma węgle. Żeby było samo białko to trzeba by zjadać tylko mięso lub rybę. Nawet jajka mają trochę węgli. Ja po dukanie nie chcę już tak się katować. Jem mnóstwo warzyw na kolację: michę sałaty z sosem vinegreate, surówkę z kapisty kiszonej, marchwii i cebulki, duszoną cukinię z pomidorami, mizerię na jogurcie, pomidory, ogórki, paprykę...... Dzięki za przypomnienie o Dniu Teściowej - mąż wieczorem zadzwonił... mama do końca rozmowy nie wierzyła.... chyba podejrzewała jakiś podstęp :) :) :)

Dziewczyny, zauważyłam na grouponie jagody acai berry - są bardzo zdrowe i podkręcają metabolizm przy odchudzaniu. Obtanione :) :)

Gość tlusta laleczka
na sniadanie mleko zabronione ina kolacje waza tez

Gość tlusta laleczka
w tej diecie trzeba wszystko jesc na raz w jednym posilku.obiadek co tam mamy +deserek nie ma przerwy ,tak samo z kolacja nie ma dopijania mleczka pozniej dziewczynki ,duzo piciaaaaaaaaaaaa

Laleczka- ja wiem ale troche zmieniam diete... na tamtej mi nie szlo. Mam nadzieje dziewczynki ze skoro nie jestem 100% - Papaczka to chyba mnie nie wyrzucicie??? :( :( :(

Gość tfcbmm
a dzien tescia jest?

Osa a skąd dziołcha Tyś żeś jest??:P Ja dziś na śniadanie wafle ryżowe z nutellą plus grejpfrut duży:) też podobno ma właściwości odchudzające,zobaczymy.U mnie średnio 100-150 dziennie mniej,plus po brzuszkach brzuch twardnieje:) ja mam tą wadę/zaletę ,że szybko mięśnie się wyrabiają,ale równie szybko niestety te mięśnie kapcieją:( na obiadek mam dziś jogurt naturalny z otrębami plus grejpfrut i może jakiś owoc,jeśli zmieszczę się w węglach. Dziś w pracy laba:p Szef na montażu :p ja swoje muszę zrobić i luks maszyna:) A jaki ja poranek miałam:P mąż z delegacji dzwonił:) że tęskni:) No i tu jest sprawa : 11 rocznica!!! 10 marca. POMOCY!!!! Co byście kupiły mężowi?? Budżet około 150-200 złoty

osa no prosze nie fisiuj :) tu jest twoje miejsce ! no i masz się z tąd nigdzie nie ruszac :)))) makrela w sosie pomidorowym..kurcze..zapomniałam i tej rybce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzis sobie kupię :)

Gość tlusta laleczka
oska jesli chudniesz i masz lekkie odstepstwa to super i nie odchodz razem lepiej Moj obiadek makaron w sosie i troszke mieska

a moj obiadek to sałatka z pora z kurczakiem wędzonym i bułka :D ale zjadłabym spaghetti :)))

Ja też bym zjadła makaron,może jutro zrobię makaron pełnoziarnisty plus pomidory i pesto z bazylii:) a może coś do tego?? jakieś pomysły??

Ok ok .... Zostaje :) :) :) a co!!! Nom makrela jest super i jakims cudem zawsze po niej waga mi leci w dol :) Dziwne :) A ja dzis salatki i miesko z cielecinki .. taki gulasz ale za bardzo sosu nie ... Powybieram miesko no i ryz do tego :)