Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanier

luska, ike, komis ?

Polecane posty

"się posikała czy Ike czy Sami* ? Haha Komiczne To było piękne Wejście Smoka " W naszej grupie terapeutycznej wolimy określenie "Wejście Słonia" Smok kojarzy nam sie z utraconym dzieciństwem :D

sami juz teraz zacznijmy odmawiać litanię żeby ów drugi raz nastąpił :P komik nie wiem jak WY- ale my sobie radzimy- smoczka zastępujemy innym miękkim tworem.......

Gość która pierwsza
komiczne Nam? czyli komu?:-D Wypowiedz się :) Smoku👄:-p

*Sami* ale podwieziesz mnie Komiczne swoją limuzyną ?\" sami zobaczysz , zobaczysz w koncu bedzie ci dane PKP jechac :P

Gość która pierwsza
Ike -Zzacznijcie wargi nasze chwalić? Pana Świętego?

Nam, czyli jak pisałem, mojej grupie terapeutycznej :P Nie mogę wydać jej członków, bo się na mnie retr... tzn chciałem napisać, niektóre forumowiczki zezłoszczą :P

oj tam zawsze może przylecieć na skrzydłach motyla :P

nie chce sie chwalić ale Komiczne zwrócił się własnie do mnie w swoim pierwszym poście sprzedam tego posta za 200 złotych potrzebuję na przejazd do Białegostoku.

masz rację komik członków lepiej ot tak po prostu byle komu nie wydawać............ chociaż my same swoje i przebadane.........oczywiście psychiatrycznie swoja drogą retro pewnie trzeba cucić mam nadzieję, że się wykuruje przez te pare tygodni

Gość która pierwsza
Twojej ?znaczy Członkiem ..tzn prezesem jesteś owej grupy?:-p komiczne Boisz się grzmotu forumowiczek?Nie bój się ja Cię obronię:-p Okryję ramieniem:-p

sami to moze poł drogi ze mna a poł z komiczne :) pojedziemy konwojem :P

Gość która pierwsza
retro masz rację.Również zwróciłam na to uwagę🌼

retro ja z tobą interesów już nie robię juz mi kiedyś coś za kase wciskałas i na prochach skończyłam

nie regres to mi nie pasuje wybiorę dłuższą limuzynę z fajnym kierowcą :P

Najtrudniej uwierzyć w małomówność retro , reszta pewnie się zgadza nie, ja naprawdę mało mówię dlatego ktoś niechcący mógłby doznac szoku dlatego lojalnie uprzedzam

"Twojej ?znaczy Członkiem ..tzn prezesem jesteś owej grupy? komiczne Boisz się grzmotu forumowiczek?Nie bój się ja Cię obronię Okryję ramieniem " Zostałem do tej grupy zaproszony... Choć był to wg mojej oceny najgorszy z pomysłów jej członków, ale retr... tzn kobietom sie nie odmawia :P Co do okrycia ramieniem, to nie wiem co sugerujesz.. Że masz bicepsy jak pudzian, czy to, że ja jestem taki malutki? :P

retro to nic mam 3 kompy w domu jak zechcemy pogadać to zrobimy to standardowo przez kafe:P

retro serio jesteś inna w realu:O a ja duzo gadam jestem śmiała tylko nie pieprze takich głupot jak tutaj chyba:O:D

Gość dzieci ike
matko ! głodni jesteśmy 😭

Gość plomba amalgatówka
co za tematy wy tu drążycie co nie zajrzę to jakieś dywagacje psychoanalityczne nad tym kto jaki jest jako nick :O żenada, poczytałbyście lepiej historię Borgiów lub mitrologię wysp Oceanu Spokojnego :O

za to jesteście genialne moje drogie dzieci:) w wieku 2 lat umieć pisać :) macie to po mamusi:P widać głodówka wam służy:P

żenada, poczytałbyście lepiej historię Borgiów lub mitrologię wysp Oceanu Spokojnego takie bajeczki czytałyśmy w przedszkolu:P teraz rozmawiamy o rzeczach wielkich:P np o penisach

Gość dzieci ike
błagamy , zamów coś telefonicznie , bo i obierki pod zlewem skończyły się 😭

"co nie zajrzę to jakieś dywagacje psychoanalityczne nad tym kto jaki jest jako nick" czuje się po prostu w obowiązku uprzedzić że istnieją pewne róznice między forum a realem "kurwa" na przykład w realu nie powiem nie, no ok . Powiem. ale generalnie pewne róznice da się zauwazyć. z kompami, Ike, dobra myśl tylko chyba musze przeczekać aż odzyskasz dech po wizycie Komika obawiam się że teraz spadnę na drugi plan na jakiś czas.... :)

ale masz dzieci Ike przeszkadzaj ą Ci w tak ważnych rozmowach:O:D

tylko chyba musze przeczekać aż odzyskasz dech po wizycie Komika obawiam się że teraz spadnę na drugi plan na jakiś czas.... oj retro nie bój się zanim mi komik poodpisuje na te wszystkie maile......... spokojnie do zimy mu zejdzie więc mamy czas- rzeczy nie powiedzieć- tylko dla siebie:)

Gość plomba amalg.
i myślicie że jesteście zabawne? NIE jesteście uzależnione i tylko dzieci żal :O