Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanier

luska, ike, komis ?

Polecane posty

Gość ike i jakiego
przysznic przyda się tobie ale zimny wątpię żebyś miała czas na niego warując cały czas przy kompie i czekając aż ktoś coś napisze przecież musisz zmieścić się w czasie odpisując czyż nie :)

widzę nawet jak mnie nie ma na kafe to niektórzy mnie widzą :D znajdź lepszy argument :P bo ten jest już przewałkowany i nudny:P

Gość Lucy W.
Sami, może jeszcze za Motylem zatęsknisz i do siebie wrócicie? Czy nie widzisz sensu? Ike, a to Ci się "bystrzacha" w roli adwersarza trafiła. :D Niby na bezrybiu... ale i tak ... :D

O dzieki Luska chociaż Ty sie zainteresowałaś moim problemem:P:D nie,motyl to przeszłosć ,zle z Nim postapiłam,mogłam w ogóle z Nim nie zaczynać skoro mi sie nie podobał;)

lusiu większość moich pomarańczowych adwersarzy bystrością nie grzeszy;)

Gość ike i jakiego
tak tak ike siedz tu i waruj waruj i warcz tylko nie zapomnij lat pracy na kafeterii doliczyć do emerytury a tu już nawet powinni tobie szkodliwe doliczyć

pomarańczo nie ma to jak mocny argument:D:D:D

Gość Ike i Sami
a jak odwyk? Dalej odwykujecie czy poleglyscie?

odwykujemy w zasadzie ja już zapominam , że to odwyk i coraz bardziej mi się to podoba

Gość Ike i Sami
Gratuluje i trzymam kciuki za dalsza wytrwalosc:) Acha no i gratuluje Lusi powrotu na Kafe, bo zdaje sie w piatek stad odchodzila ;)

Gość to znowu jaaaaaa
albo wyładuj frustrację na psie cy co tam masz pod nogą ładnie to tak namawiać do przemocy wobec bezbronnych zwierzątek?😠 zaraz zawiadomię ligę ochrony przyrody😠 dziś mnie czeka przechujowy dzień:O 3mcie się to byłam ja,całus😭

Gość Ike i Sami
ooo piesek nie taki bezbronny, jakby to byl rotweiler (nie wiem jak sie to pisze) to by nozke niezle mogl pokasac w rewanzu ;)

osoby z tak ciężką frustracją wyładowują ją i tak na wszystkich jak leci moje rady nie mają tu nic do rzeczy:) pomarańcza pewnie już była na skraju wytrzymałości czekając tu na mnie tyle dni :D

Gość ike w skowronkach
gdzie jesteście ? znowu mnie zostawiliście :(

pomarańczo idź może jakiś debilny temat załóż co będziesz tak czekać :P

Gość ike w skowronkach
dla mnie 5 minut jest nieskończonością :)

Ike ja zboczony??? :o :o :o to chyba pomyłka :o :o :) musiałaś sobie mnie pomylić :o :o :o :)

a to nie :o :o na pewno masz złe informacje :o :o :o kliknij na mój nick :o :o :) Rano jeszcze śpiewałem do Maryi :o :o :) O Maryjo, pełna łask Twej świętości wielki blask Sprawił, że odwieczny Syn Odkupienia spełnił czyn. Refren: Matko Boża czcimy Ciebie, Spraw niech z Tobą będziem w niebie. Gdy na krzyżu konał Syn Za tak wiele naszych win, Niepomny boleści swej Oddał nas opiece Twej. Matko Boża... Odtąd Matką Tyś dla nas, Miłującą w każdy czas Gdy cierpienie, gdy wre bój, Tyś pociechy, mocy zdrój. Matko Boża... Obraz Dziekanowski już Zapewnieniem naszych dusz, Że miłości Bożej cud Leczy, chroni biedny lud. Matko Boża...

złoty o religii i modłach pogadaj z zieloną na pewno się ucieszy:D a może ją nawrócisz??:P

Gość ike dobrze że komiczne Ci
sie nie przysnił, bo zmoczyłabyś całą pościel wykonujac bezwiednie ruchy frykcyjne :D

komiczne śni mi się tylko gdy jest pełnia- zakładam wtedy pieluchę